Playgro Elefánt kirakó

Playgro Elefánt kirakó

Értékelés: 4,4
5 180 Ft

Playgro Elefánt kirakó garantáltan fejleszti a kicsik finommotoros készségeit és képzeletüket. A kockák különböző színűek, méretűek és formájúak, melyek megfelelő helyét az elefánton kell megtalálni. A játék fülei textilből készültek, melyek érntésre zörgő hangot hallatnak.

Playgro Ball Playnest Játszószőnyeg
28 890 Ft 22 590 Ft

Playgro Ball Playnest játszószőnyeg tervezésének köszönhetően praktikusan alakítható, így a gyermek születésétől kezdve egészen az első lépésekig alkalmas lehet. Felszerelhető oldala kellő biztonságot nyújt. A bébitronázó, a lelógó színes játékok és labdák mozgásra ösztönzik a kicsiket, így feljesztve az érzékszerveket és a koordinációt.

Playgro Játékhíd

Playgro Játékhíd

Értékelés: 4,4
10 490 Ft 9 190 Ft

A Playgro játékhíd a tökéletes választás, ha elő szeretné segíteni kisbabája fejlődését. Már újszülött kortól játszhatnak vele a kicsik. Ha gyermeke megmozdít egy lelógó figurát, akkor az hangot bocsát kimagából. Fejleszti a kisbabák hallását és látását. Hordozható és összecsukható, így ha gyermeke épp nem játszik vele, kis helyen is elfér. Vidám színeinek köszönhetően garantáltan élvezet vele a játék. Nedves ruhával tisztítható. Az Ön gyermeke is imádni fogja!

Playgro Kutyusos lógó játék
4 790 Ft 3 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Playgro kutyusos lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. A kutyus puha anyagból készült.

Playgro Multifunkciós zongora

Playgro Multifunkciós zongora

Értékelés: 4,8
6 480 Ft

Playgro Multifunkciós zongora lehet gyermeke első hangszere. A zenélő játék felébreszti a gyermekek zenei ösztöneit, fejlesztik a motoros készségüket, a ritmusérzéküket és a kreativitásukat. A játék 20 szórakoztató hangot képes lejátszani. Hallgathatja a beépített dallamokat és élvezheti a fényjátékot.

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték
3 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték puha anyagból készült és az újszülött babák számára ideális. Babakocsira, gyermekülésre, kiságyra vagy akár járókára is szerelhető. A játékon elhelyezett csörgő vonzza a gyermek figyelmét.

Playgro My First Tinkle Trio
4 790 Ft 4 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Playgro My First Tinkle Trio rögzíthető babajáték. Ideális babakocsira, babahordozóra, kiságyra. A különböző színű és tapintású anyagok segítenek fejleszteni a baba kéz- és szemkoordinációját. Kiváló minőségű babajáték, PVC-t nem tartalmaz.

Playgro Zenélő Plüss Tigris
4 190 Ft 3 790 Ft

Playgro Zenélő Tigrise hamar a kisbabák kedvenc játékává vállhat az aranyos külseje és a vidám zenéinek köszönhetően. Gazdag színvilága leköti a kisgyerekek figyelmét és belemerülnek a játékba. A kis tigrist fel lehet lógatni a gyerek kiságya vagy babakocsija fölé, így út közben is játszhat kedvenc játékával.

Playgro Zsiráf játszószőnyeg
8 690 Ft 7 990 Ft

A nagyon színes játszószőnyeg zsiráf mintájú, támogatja gyermeked látásának és motorikájának fejlődését. A boltív számos olyan játékkal felszerelt, amelyek szórakoztatják bogárkádat.

Playgro Pingvin alakú játék gyerekeknek
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Extra nagy és puha pingvin levehető rúddal és stimuláló játékokkal. Tükör, formák fejleszti a finom motoros képességeket és egy támasztó pad, amely segít a „legeltetésben“, és pozitív hatással van a hát- és a nyaki izmok erősítésére, valamint az egyensúly fenntartására

Playgro Kutyusos lógó játék
4 440 Ft

Playgro kutyusos lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. A kutyus puha anyagból készül,valamint tükörrel, rágókával és csörgővel van ellátva, ami még inkább fejleszti a gyermek látását és tapintását.

Playgro Majmos lógó játék

Playgro Majmos lógó játék

Értékelés: 4,9
3 520 Ft

Playgro Majmos lógó játék akár újszülött babák számára is ideális. A játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek felkeltik a baba érdeklődését. A majom puha anyagból készült, valamint rágókát és csörgőt is tartalmaz.

Playgro Oroszlános lógó játék
4 790 Ft 3 610 Ft

Playgro oroszlános lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. Az oroszlán puha anyagból készült, valamint rágókát is tartalmaz.

Playgro 3 az 1-ben Zenélő körforgó
16 990 Ft

Playgro Zenélő Körforgó szinte gyermekével együtt nő. 0 és 5 hónapos kor között zenélő körforgóként használható: a lassan forgó plüssbarátok remekül elszórakoztatják a kis csöppségeket. 5 hónapos kortól a játék éjszakai lámpaként is funkcionálhat, így biztosítva a babák számára a nyugodt éjszakákat. 9 hónapos kortól pedig már maga a baba játszhat a forgójáték levehető plüssfiguráival.

Playgro Szórakoztató szőnyeg állatokkal
11 490 Ft

Playgro – Szórakoztató szőnyeg az állatokkal egy aranyos színes matrac, amely gyermekek számára újszülött kortól ajánlott. Lógó játékokkal és rágókákkal. Fejleszti a finommotorikus mozgásokat, emellett hosszú időre leköti a babádat. – Mérete: 92 × 58 cm

Playgro Rögzíthető plüss egér Babajáték
3 090 Ft

Playgro Rögzíthető plüss egér Babajáték puha anyagból készült és az újszülött babák számára ideális. Babakocsira, gyermekülésre, kiságyra vagy akár járókára is szerelhető. A játékon elhelyezett csörgő vonzza a gyermek figyelmét.