Proraso Kölnivíz fával és fűszerrel   Wood & Spice 100 ml
8 280 Ft 7 280 Ft

Köln, fával és fűszerekkel, egzotikus és meleg fával és egzotikus fűszerekkel. Frissíti a borotválkozó bőrét. Segít megakadályozni a bőrirritációt. Hozzávalók: Fej: szantálfa, cédrusfa, csipesz. Szív: sáfrány, kömény, lila. Alap: vanília. .

Proraso Azur Lime kölni mediterrán citrusszal 100 ml
8 280 Ft 7 280 Ft

Az Azur Lime kölni felfrissíti az arcbőrt és egész napon át tartó friss illatot biztosít. Komplex, férfias illat a mediterrán lime frissítő illatjegyeivel.  Ideális választás forró nyári hónapokhoz, frissítő hatású. Segít megakadályozni a bőrirritáció kialakulását.

Proraso Klasszikus ajándékcsomag borotválkozásra érzékeny bőrre White
8 970 Ft 7 890 Ft

Elegáns ajándék doboz minőségi termékekkel az olasz Proraso érzékeny bőrre. Zöld tea kivonatokat és E-vitamint tartalmaznak. A borotválkozás előtti krém (100 ml) Borotválkozó krém (150 ml) Aftershave (100 ml) Doboz méretei: 21,5 cm x 23 cm x 7,7 cm Gyártott Olaszországban.

Proraso Kölnivíz ciprus és vetiver fű illattal 100 ml
8 280 Ft 7 280 Ft

Köln, ciprus és vetiver frissen érezhető az egzotikus fa és vetiver után. Frissíti a borotválkozó bőrét. Ez segít megelőzni a bőrirritációt, Olaszországban készül. Hozzávalók: • Fej: ciprus, bergamot • Szív: cédrusfa, vetiver • Alap: Muskus.

Proraso Szakállolaj  mediterrán citrusszal Azur Lime (Beard Oil) 30 ml
4 690 Ft 4 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mediterrán citrusfélékkel díszített szakállolaj a hosszú és zavaros szakállak számára készült. Lágyítják, megtisztítják, védik és érették az érett mediterrán citrusféléket. Hidratálja a bőrt, és nem szárítja meg, elősegíti a szakáll fésülését is. .