Provet Anxo Protector Vitamin
5 990 Ft

Provet Anxo Protector vitamin enyhíti a negatív stressz hatásait a kutyák és a macskák testében. Elnyomja a szorongást, így a hoszabb utazás és a hangos ünnepek alatt is nyugodtak maradnak az állatok. Hozzájárul a mentális és fizikai állapot javulásához, továbbá javítja a koncentrációs képességet is.

Provet Broncho Protector Tüdőerősítő, 1 liter
10 990 Ft

Provet Broncho Protector speciális tüdő- és légzőszervi erősítő készítmény lovak számára. Hatóanyagai segítenek megelőzni és megszüntetni a légúti gyulladásokat, a köhögést, valamint a fájdalmat, és elősegítik az akadálymentes légzést. 1 literes kiszerelés.

Provet Joint Plus Ízületerősítő
9 490 Ft

Provet Joint Plus speciális ízületerősítő készítmény lovak számára. Nagy mennyiségben tartalmaz tömjénfakivonatot, mely segít megelőzni és megszüntetni az izom- és ízületi gyulladást, valamint a fájdalmat. Kollagéntartalma serkenti az inak és porcok regenerációját, valamint az ízületi folyadék termelődését.

Provet Joint Plus Vitamin tabletta, 60 db
5 390 Ft

Provet Joint Plus kollagént és boswellia kivonatot tartalmazó vitamin tabletta kutyák és macskák számára. Fogyasztásával erősíti az állatok izületeit, valamint regenerálja az inakat és a porcokat. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően enyhíti a fájdalmat az izületekben és az ínszalagokban. Alkalmas idősebb és fiatalabb kutyák számára is egyaránt. A csomag 60 db tablettát tartalmaz.

Provet Liv Protector Májerősítő, 1 liter
10 490 Ft

Provet Liv Protector speciális májerősítő készítmény lovak számára. A számos gyógynövénynek köszönhetően, amelyet tartalmaz, hatékonyan segít a méregtelenítésben. Támogatja a májfunkciót, és serkenti a máj regenerációját. Erős antioxidáns hatása ugyancsak hasznos, mivel közömbösíti a szabadgyököket a testben.

Provet Skin Protector Vitamin tabletta, 60 db
4 590 Ft

Provet Skin Protector vitamin tabletta kutyák és macskák számára készült. Növeli az állatok szőrzetének és bőrének ellenállóképességét a káros környezeti hatásokkal szemben, valamint felgyorsítja regenerálódás idejét. A gyulladáscsökkentő hatása enyhíti a bakteriális betegségek fájdalmait. A csomag 60 db tablettát tartalmaz.

Provet Stress Protector Nyugtató, 1 liter
11 490 Ft

Provet Stress Protector speciális nyugtató készítmény lovak számára. A számos gyógynövény, amelyet tartalmaz, hozzájárul a mentális és fizikai stressz csökkentéséhez, és megszünteti a nyugtalanságot. A készítmény segítségével csökkenthetőek a stressz testre gyakorolt káros hatásai, és javítható a koncentráció.