Raido Numero Uno Mood Line L utazóbőrönd
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Numero Uno Mood Line L méretű bőrönd a Raido márkától a legjobb útitársaddá válik. Borítása erős és strapabíró ABS műanyagból készült, valamint besüllyesztett TSA lakattal is el van látva, így nem kell aggódnod a bőrönd tartalma miatt. 25 %-kal megnagyobbítható űrtartalmat kínál.

Raido Numero Uno Mood Line M utazóbőrönd
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Numero Uno Mood Line M méretű bőrönd a Raido márkától a legjobb útitársaddá válik. Borítása erős és strapabíró ABS műanyagból készült, valamint besüllyesztett TSA lakattal is el van látva, így nem kell aggódnod a bőrönd tartalma miatt. 25 %-kal megnagyobbítható űrtartalmat kínál.

Raido Numero Uno Mood Line S utazóbőrönd
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Numero Uno Mood Line S méretű kabinbőröndöt a Raido márkától a legtöbb légitársaság járatának fedélzetére magaddal viheted. Borítása erős és strapabíró ABS műanyagból készült, valamint besüllyesztett TSA lakattal is el van látva, így nem kell aggódnod a bőrönd tartalma miatt. 25 %-kal megnagyobbítható űrtartalmat kínál.

Raido Utazó bőrönd szett Numero Uno Mood Line
89 290 Ft 71 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utazó bőrönd szett Numero Uno Mood Line a Raido márkától az egész család számára, örömmel tölt el a rövidebb, de akár a hosszabb nyaralásokon is. A héja tartós és ellenálló ABS műanyag, mélyen elhelyezkedő TSA zárral, nem kell tehát aggódnod a bőrönd tartalma miatt. Minden méret 25 % űrtartalom növeléssel áll a rendelkezésedre.