Ravensburger 3D Puzzle 111473 Porsche GT3 Cup 108 darabos
9 790 Ft 7 700 Ft

Állítsd össze a Porsche GT3 Cup háromdimenziós modellt a rugalmas, könnyen hajlítható, kiválóan összeilleszthető puzzleből. Az elkészített alkotás stabil, összeállításához nem szükséges ragasztó használata.

Ravensburger 3D Puzzle 125340 Londoni busz 216 darabos
9 790 Ft 8 080 Ft

Éld át az építés az összerakás egyedi kombinációját, és alkosd meg a lenyűgöző Londoni busz modellt. A tető lehajtható és praktikus dobozként használható az apróságokra vagy tolltartóként. Minőségi, műanyag puzzle Easyclick technikával. Nincs szükség ragasztóra!

Ravensburger GraviTrax Flip 261475
3 840 Ft

Mozgasd és forgasd labdát és lődd az ellenkező irányba! Csatlakoztasd a flipet a GraviTrax Starter Kit-hez, és a labdával nagyszerűeket versenyezhetsz! Milyen messzire repülnek a flip golyók?

Ravensburger GraviTrax Rekesz 261437
3 840 Ft

Tárold a golyókat a rekeszben, majd ereszd ki őket! Csatold a rekeszt a GraviTrax startoló szettbe és élvezd az egyedi akciót a golyós pályádon. Na, milyen gyorsan tudod megállítani a golyócskáidat a rekesszel?

Ravensburger GraviTrax Sopka 261468
3 590 Ft 3 490 Ft

A mágnes új energiát bocsát ki az utadba! Csatlakoztasd a vulkánt **a GraviTrax indítópultjához **egy még hatékonyabb golyósávhoz. Milyen messze és milyen magas lesz a vulkánod?

Ravensburger 3D puzzle 111565 Jégvarázs Disney Kastély 216 darabos
25 590 Ft 19 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tapasztald meg a puzzle és a modellépítés egyedi kombinációját. Készíts egy Disney kastély modellt a Jégvarázs 2-ből stabil műanyag csempékkel, és hagyd. Ezen felül a kastély falait mindkét film jelenetei díszítik.

Ravensburger 3D Puzzle 111589 Harry Potter Kóbor Grimbusz 216 darab
9 790 Ft 7 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Éld át az építés az összerakás egyedi kombinációját, és alkosd meg a csodálatos Kóbor Grimbusz modellt Harry Potter varázslatos világából. A tető lehajtható és praktikus dobozként használható az apróságokra vagy tolltartóként. Minőségi, műanyag puzzle Easyclick technikával. Nincs szükség ragasztóra!

Ravensburger Labyrinth Csehország
7 690 Ft

Észveszejtően izgalmas. Ismerd meg Csehország turisztikai látványosságait a közkedvelt Labyrinth új cseh kiadásában. Egy egyszerű, de mégis izgalmas, meglepetésekkel teli játék vár rád.

Ravensburger Eiffel-torony 3D Puzzle, 216 db-os
7 050 Ft

Építsd fel a híres Eiffel-tornyot 3D puzzle-ből. Az ismert épületet egyedülálló hajlításokkal, domborításokkal és egymáshoz pontosan illeszkedő lapos darabokkal tudod megépíteni. A műanyag darabok ragasztás nélkül tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A kirakott épület magassága: 44 cm.

Ravensburger Porsche 911R 108 db
7 690 Ft 7 180 Ft

Építsd meg a Porsche 911 R 3D-s modelljét hajlékony, könnyen behelyezhető darabokból. A megépített gömb stabil, az összetartásához nem szükséges ragasztó.

Ravensburger Volkswagen T1 Hippie busz 162 darabos
9 434 Ft 7 700 Ft

Éld át az építés az összerakás egyedi kombinációját, és alkosd meg a csodálatos VW T1 Hippie busz modellt. Minőségi műanyag puzzle, ami az Easyclick technológiának köszönhetően marad egyben. Nincs szükség ragasztóra!

Ravensburger Junior labirintus Társasjáték
6 540 Ft

Ravensburger Junior labirintus társasjáték a labirintus játékok kisebb gyermekeknek készített kiadása. A cél az, hogy a különböző kincsekből a legtöbbet gyűjtsük össze.

Ravensburger Stoopido
6 410 Ft

Ebben a játékban felhelyezed az orrodra a szemüveget majd a feladatod egyszerű: tenyérrel rácsapni a szimbólumra, melyre a kocka esett. A győztes a vesztesek szemüvegére valami őrült parádét rögzít.

Ravensburger 204991 Labyrinth Junior Disney Jégvarázs 2
8 490 Ft 6 800 Ft

Ki fogja megtalálni az utat a labirintusból, ahol a bátor nővérek, Anna és Elsa, vagy a vidám Olaf hóember vannak a Disney Jégvarázs 2 filmből? Okosan és ügyesen tologasd a kártyákat a labirintusban, és új útvonalak fognak számodra megnyílni, ahol egy pillanattal ezelőtt falak voltak.

Ravensburger 3D Puzzle Big Ben, 216 db
7 490 Ft 7 180 Ft

Ravensburger 3D Puzzle Big Ben remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, a Big Ben elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet bármely szobának. A puzzle összerakásához ragasztó nem szükséges, mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz. A 3D puzzle 216 darabból áll, fejleszti a térlátást és a finommotorikus mozgásokat is.

Ravensburger Big Ben 3D Puzzle, 216 db
9 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Ravensburger Big Ben 3D Puzzle segítségével, megépíthetjük a Szabadság szobrot, amely később a szoba dísze is lehet. A kirakós tökéletesen fejleszti a kombinatív és a finommotoros képességeket. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ravensburger Big Ben 3D Puzzle, 216 db
11 550 Ft

Ravensburger 3D puzzle szettből London egyik legnagyobb nevezetessége, a Big Ben építhető fel. Különleges, hajlított darabokból kialakítva, rendkívül stabilan illeszkedik egymáshoz mind a 216 darab. Gyermekek számára készségfejlesztő, felnőttek számára pedig szórakoztató kikapcsolódás.

Ravensburger Empire State Building 3D Puzzle
9 590 Ft 6 800 Ft

Építsd fel New York leghíresebb felhőkarcolóját, az Empire State Buildinget 3D puzzellel. Az ismert épületet 216 db domborított, hajlított és egymáshoz pontosan illeszkedő lapos darabokkal tudod megépíteni. A műanyag darabok ragasztás nélkül tökéletesen illeszkednek egymáshoz. TOVÁBB OLVASOM

Ravensburger Junior English

Ravensburger Junior English

Értékelés: 4,3
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tanuld meg az első angol szavakat szórakoztató és játékos formában. A Junior English-ben a szavakat meglátod, hallod és mondod két játék keretében bingóban és pexeszóban. Az idegen nyelvi korai kapcsolat során a gyermekek megvannak erősítve a kommunikációs készséggel és így magabiztosságot szereznek.

Ravensburger Varázslatos könyvtár 18000 darabos
49 058 Ft 38 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű, egy varázslatos könyvtárt mintázó Ravensburger puzzle összerakásával. Az egyedi színes puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger VW autóbusz 3D PUZZLE 162 DB-OS
7 180 Ft

RAVENSBURG VW autóbusz 3D PUZZLE 162 DB-OS

Ez a különleges Ravensburger Volkswagen busz lehet szobád legújabb dísze. A puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez biztosítja a puzzle stabilitását ragasztás nélkül. 216 db puzzle darabkát és kiegészítő elemeket (kerekek, lökhárítók, szörfdeszka stb.) tartalmaz. Könnyítésként a puzzle darabok meg vannak számozva, így biztos a siker.

Ravensburger GraviTrax Építőelemek
6 290 Ft 5 380 Ft

Ezzel a készlettel további alaplapokkal és más építőelemekkel egészítheted ki a golyópályádat, amelyeket a GraviTrax® kezdő készlethez csatlakoztathatsz. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját fantáziád szerint.

Ravensburger Labda - graffiti 108 darab
7 718 Ft 6 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rakd ki az eredeti háromdimenziós labdát puzzleból modern graffiti motívummal a rugalmas, könnyen hajlítható, kiválóan összeilleszthető puzzle darabokból. Az elkészített alkotás stabil, összeállításához nem szükséges ragasztó használata.

Ravensburger Pisai ferde torony - 216 db-os 3D puzzle
12 000 Ft 8 850 Ft

RAVENSBURG Pisai ferde torony – 216 db-os 3D puzzle

Ez a különleges Ravensburger puzzle építmény lehet szobád legújabb dísze. A puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez biztosítja a puzzle stabilitását ragasztás nélkül, a kiegészítő darabokból pedig állvány lesz. Könnyítésként a puzzle darabok meg vannak számozva, így biztos a siker.

Ravensburger GraviTrax hurok

Ravensburger GraviTrax hurok

Értékelés: 4,7
3 840 Ft

Hajtsa keresztül a golyót egy hurkon! A Hurok bekötésével a GraviTrax® kezdő szettjébe még izgalmasabbá válik a golyópályája. A Gravitrax interaktív golyópálya végtelen sok építési lehetőséget kínál, aminek csak a fantáziája szab határt.

Ravensburger Notre Dame 216 db
14 590 Ft 12 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg a Notre Dame 3D-s modelljét hajlékony, könnyen behelyezhető darabokból. A megépített gömb stabil, az összetartásához nem szükséges ragasztó.

Ravensburger Tower híd 3D Puzzle, 216 db
14 890 Ft 14 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd fel a londoni Tower hidat 3D puzzle-ből. A Revensburger 3 dimenziós kirakósai ötvözik az építőjátékok és a puzzle játékok tulajdonságait. A darabok ragasztás nélkül, könnyedén összeilleszthetőek, az elkészült híd pedig remek dísze lehet a lakásnak.

Ravensburger Ravensburger 216 db-os 3D puzzle - Diadalív - Párizs
7 950 Ft

** Ravensburger 216 db-os 3D puzzle – Diadalív – Párizs (12514)**

Ez a különleges Ravensburger puzzle építmény lehet szobád legújabb dísze. A puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez biztosítja a puzzle stabilitását ragasztás nélkül, a kiegészítő darabokból pedig állvány lesz. Könnyítésként a puzzle darabok meg vannak számozva, így biztos a siker.

Ravensburger A hihetetlen család 2 100 darabos
2 890 Ft

Gyönyörű puzzle a sikeres Hihetetlen család 2 film hőseinek motívumával nemcsak lerövidíti a várás pillanatait és megbízhatóan elszórakoztat, de fejleszti a finom motorikát és további képességeket is. Egyes részei minőségileg kidolgozottak, így a kirakó kemény alapra való felragasztásával attraktív képpé varázsolja.

Ravensburger A hihetetlen család 2 200 darabos
2 940 Ft

Gyönyörű puzzle a sikeres Hihetetlen család 2 film hőseinek motívumával nemcsak lerövidíti a várás pillanatait és megbízhatóan elszórakoztat, de fejleszti a finom motorikát és további képességeket is. Egyes részei minőségileg kidolgozottak, így a kirakó kemény alapra való felragasztásával attraktív képpé varázsolja.

Ravensburger Alvin 3x49 darabos
2 457 Ft 1 990 Ft

Lépj közelebb Alvin és a mókusok világához! Rakj ki egy eredeti tündér motívummal ellátott kirakós játékot, és a kemény hátlapnak köszönhetően helyezd őket bárhová is szeretnéd. Hívd meg barátait és élvezd a szórakozást. Fejleszd érzékszerveidet és a motoros készségeit.

Ravensburger Alvin és barátai 150 darabos
2 940 Ft

Egyedi Alvin és barátai témájú puzzle. Üsd el az időt, vond be a játékba érzékeidet. A kemény alapnak köszönhetően a kész kép bárhova kiállítható. 150 darabos puzzle vár. Kezdj bele!

Ravensburger Alvin, Simon,Theodore 100 darabos
2 940 Ft

Rakd ki a 100 db-os puzzlet eredeti motívummal. Élvezd a sok szórakozást, és hívd meg a barátaidat. A merev hátlapnak köszönhetően a kész képeket fellógathatod a faladra. Fejleszd érzékszerveidet és motoros készségeidet.

Ravensburger Antik kilincs 1000 darab
3 990 Ft

A designos Antik kilincs puzzle 1000 darabból áll. Díszítsd szobádat és akaszd ki az elkészített képet a kemény hátlapnak köszönhetően.

Ravensburger Buckingham-palota 216 darab
7 644 Ft 7 050 Ft

Építs lenyűgöző épületeket az egyedüli, rugalmas, hajlítható és könnyen összeilleszthető puzzle darabokból! Tökéletes stabilitás ragasztó használata nélkül! A 216 darabból álló Buckingham-palota készen áll az összeszerelésre.

Ravensburger Ceruzatartó I love Prága 54 db
2 890 Ft

Építs egy eredeti és praktikus ceruzatartót Prága város mintájával hajlékony, könnyen behelyezhető darabokból. A megépített gömb stabil, az összetartásához nem szükséges ragasztó.

Ravensburger Ceruzatartó Prága rajz 54 db
2 790 Ft 2 290 Ft

Építs egy eredeti és praktikus ceruzatartót Prága város mintájával hajlékony, könnyen behelyezhető darabokból. A megépített gömb stabil, az összetartásához nem szükséges ragasztó.

Ravensburger Colline de l'Alfama 500 darabos
2 940 Ft

Állítsd össze Lisszabon történelmi városrészét – Colline de l'Alfama-t. Ez a legrégebbi városrész, mely 1755-ben pusztító földrengést vészelt át. A puzzle-darabok kemény alapjának köszönhetően a kép bárhova felakasztható.

Ravensburger Csikók 150 darabos
3 190 Ft

Gyönyörű puzzle Csikók motívummal. A kemény alapnak köszönhetően bárhova kiállítható. Fejleszti az érzékeket és a motorikát. Élvezd a kalandot és hívd meg barátaidat, hogy minél könnyebben menjen a munka. 150 darabos puzzle vár.

Ravensburger Diadalív (Esti kivitelezés) 216 darab
11 102 Ft 8 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építs lenyűgöző épületeket az egyedüli, rugalmas, hajlítható és könnyen összeilleszthető puzzle darabokból! Tökéletes stabilitás ragasztó használata nélkül! A Diadalív a szobád dísze lesz.

Ravensburger Disney aranyhaj 100 darabos
2 890 Ft

Egy gyönyörű Disney-történet, melynek köszönhetően a puzzle egyenesen a hálószobában lehet. Fejleszd a motorikus képességeket és az érzékszerveket. Hívd meg barátaidat és élvezd a szórakozást.

Ravensburger Disney hercegnő 100 darabos
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Díszítsd fel a hercegnő szobádat és hozz létre egy gyönyörű puzzlet a Disney témával. 100 darab várakozik arra, hogy olyan képet készíts, amelyet fellógathatsz bárhol a kemény felületnek köszönhetően. Fejleszd az elmédet és motoros készségét, és élvezd a szórakozást, miközben a kirakósan dolgozol.

Ravensburger Disney Hercegnők 72 darab
3 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állítsd össze a saját 3D engedélyezett Disney puzzle labdádat műanyag darabokból az EasyClick technológia segítségével. Kiváló ajándék, mely minden alkalomra megfelelő. Minden hercegnőnek örömet okoz.

Ravensburger Disney Marvel Avengers 3x49 darabos
2 940 Ft

Tetszenek a Marvel univerzum hősei? Csodálod a Vasembert, Hihetetlen Hulkot vagy Amerika kapitányt? Rakd össze ezeket az eredeti kirakókat, és a kemény hátlapnak köszönhetően a kész képet elhelyezheted a falon. Mindenkinek van egy hőse. És neked ott is lehet a szobádban!

Ravensburger Disney Verdák 200 darabos
2 890 Ft

Állítsd össze a Verdák c. animációs film mintájára készült puzzle-t. Villám McQueen már kész a kalandra. 200 darabos egyedi puzzle vár. Fejleszd érzékeidet és motorikádat és éld át a kalandot a kép összeállítása közben.

Ravensburger Disney Verdák 3 II 100 darab
2 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz jól a Verdák 3 animációs film szereplőit ábrázoló puzzle összeállítása közben! A 100 darabból álló képen a főszereplők láthatóak a versenypályán. Adj gázt és repülj a cél felé!