René Chocolate kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
4 703 Ft 1 390 Ft

Ízletes krémcsokoládé a Dolce Gusto kávéfőzőkhöz, ami egyesíti magában a kakaóbabok hívogató tejben rejlő aromájával. A sötét kapszula gazdag ízű csokoládét rejt magában. A világos kapszula a tejes összetevőt tartalmazza.

René Espresso Costa Rica kapszulák Nespresso kávéfőzőbe, 10ks
7 390 Ft 990 Ft

100% arabikából pörkölt kiváló minőségű Costa Rica olasz kávé. A kávé főbb ismertető jelei közé tartozik a mérsékelt savassága, az egzotikus fa lágy íze és az erős aroma. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően beleszeretsz majd ebbe a kávéba.

René Green&Peppermint Tea kapszulák Nespresso kávégéphez, 10 db
4 590 Ft 4 490 Ft 449,00 Ft/darab

Utolsó darab ezen az áron!

A jellegzetes menta ízű tea finom aromatikus italt hoz létre. Az ízek ezen kombinációja ösztönöz, kellemes hangulatba hoz és új energiával lát el. Pozitív hatással van az emésztésre és az enyhe étvágytalanságra.

René Lungo Forte kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
4 690 Ft 1 390 Ft

Egyedi ízű finom kávé amely kellemesen felélénkít. A kapszulák úgynevezett hosszú espresso-ra alkalmasak, ahol a kávén több víz folyik át, így „több“ kávé hozható létre. Az egyes kapszulák hermetikusan zártak.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Sublimo kapszulák, 10 db
990 Ft 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló olasz kávé jellegzetes ízzel és gazdag aromával – mindez az arabika és a Guatemalából származó jelentős robuszta keverékének tudható be. A kapszulák Nespresso kávéfőzőkbe alkalmasak. Az egyes kapszulák hermetikusan zártak, így nem csak a kiváló ízt, hanem a kávé illatát is megőrzik.

René Ice Coffee kapszulák a Nespresso kávéfőzőkbe, 10 db
1 190 Ft 1 090 Ft

Újdonság

René Ice Coffee kapszulák a Nespresso kávéfőzőkbe, 10 db, speciálisan aromás és intenzív jegeskávék készítésére válogatott kiegyensúlyozott kávészemek keverékével. Ez a finom kávé meglep kitűnő ízével és jéggel kombinálva pedig felfrissít a meleg napokon.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Ristretto kapszulák, 10 db
990 Ft 790 Ft

Ristretto kávé különböző típusú arabika kávészemek pörköléséből jött létre. A kávészemek kelet-afrikai és dél-amerikai származásúak. Az egyes típusok külön-külön pörköltek, így a kávé intenzív ízű, jellegzetes gyümölcsös tónusokkal kiegészített.