Salto Clean Sport Folttisztító
3 190 Ft 2 790 Ft

Salto Clean Sport egy speciális folttisztító a funkcionális- és sport ruházathoz. Eltávolítja az olyan tipikus szennyeződéseket, mint a fű, föld, agyag, vér, zsír, viasz, kátrány. Kíméli a szövetet, a jellegzetes tulajdonságaiban nem tesz kárt.

Salto Fresh Sport

Salto Fresh Sport

Értékelés: 4
3 090 Ft 2 390 Ft

Salto Fresh Sport frissítő dezodor lábbelik, sisakok, hátizsákok és mindenféle sportfelszerelés illatosítására. A kellemes és kellemetlen szagok kémiailag is eltérő felépítésűek, ezeket a Salto Fresh Sport felismeri és meg tudja különböztetni. Semlegesíti a kellemetlen szagokat és helyükre friss citrom illatot varázsol.

Salto Wash Natural Mosószer

Salto Wash Natural Mosószer

Értékelés: 4,1
2 990 Ft 2 190 Ft

Salto Wash Natural Mosószer kitűnően alkalmas a kényes anyagok tisztítására, mint a merinó gyapjú, selyem vagy a toll töltetű anyagok. Megőrzi az anyagok jellemző tulajdonságait. Nem tartalmaz fehérítőt. A lélegző, vízálló vagy hőszigetelő sportruházat mosására is kiválóan alkalmas.

Salto Proof Soft Shell Impregnáló spray
3 090 Ft 2 690 Ft

Salto Proof Soft Shell Impregnáló Spray minden sport-és technikai ruházathoz használható (Gore-Tex,Sympa-Tex,Coolmax,Softshell,stb.), illetve a kényes anyagokhoz is. Kiváló víz-és szennyeződés taszító réteget képez. Az anyag légáteresztő képességét nem befolyásolja, így alkalmas terepruhákhoz is.

Salto Proof Textile Impregnáló Spray
3 090 Ft 2 690 Ft

Salto Proof Textile Impregnáló Spray minden sport-és technikai ruházathoz használható (Gore-Tex,Sympa-Tex,Coolmax,Softshell,stb..). Kiváló víz-és szennyeződés taszító réteget képez. Az anyag légáteresztő képességét nem befolyásolja, így alkalmas terepruhákhoz is.

Salto Wash Soft Shell mosószer
2 790 Ft 1 990 Ft

Salto Wash Soft Shell mosószer idális technikai ruházat tisztítására. Alacsony hőfokon mosva visszaállítja az anyagok rugalmasságát és eredeti tulajdonságait. Kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas.

Salto Wash Textile mosószer

Salto Wash Textile mosószer

Értékelés: 4,9
2 990 Ft 2 090 Ft

Salto Wash Textile mosószer idális technikai ruházat tisztítására. Alacsony hőfokon mosva visszaállítja az anyagok rugalmasságát és eredeti tulajdonságait. Fehérítőt nem tartalmaz.