SCANPAN 2 részes szeletelő készlet
18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SCANPAN szeletelő készlet 20 cm hosszú pengével késből és 15 cm hosszú villából áll. A szeletelő kés segítségével egyenlő szeletek vághatóak sonkából, pulykából és sültekből, a villa segít az étel tálalásánál és hordozásánál. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN 3 részes alap késkészlet
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus késkészlet a SCANPAN márkától. A legtöbbet használt késekből áll. A készletben a pontos hámozás érdekében zöldségvágó kés, a keskeny szeletek vágása érdekében szeletelő kés, és a vágás és szeletelés érdekében séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN 4 részes steak készlet
9 290 Ft

Praktikus steak kés és villa készlet a SCANPAN márkától. Egyetlen grillezésről sem hiányozhat. A steak kések masszívak és egyszerűen lehet velük vágni, a villák kiválóan illenek a kézbe és segítenek a helyén tartani a húst. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN 6 részes készlet - 5x kés és késtartó
75 590 Ft 56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus késkészlet a SCANPAN márkától. A legtöbbet használt késekből, valamint egy késtartóból áll. A készletben zöldségre alkalmas kés, sajtvágó kés, univerzális kés, kenyérvágó kés és séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN 6 részes készlet - 5x kés és késtartó
63 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus késkészlet a SCANPAN márkától. A legtöbbet használt késekből, valamint egy késtartóból áll. A készletben zöldségre alkalmas kés, szeletelő kés, univerzális kés, kenyérvágó kés és séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN 6 részes steak kés készlet 12 cm
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus steak kés készlet a SCANPAN márkától. Egyetlen grillezésről sem hiányozhat. A steak kések nyersanyagok vágására is alkalmasak, ezen felül vaj és kenő is kenhető velük. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN NEREZ 3 részes alap késkészlet
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A SCANPAN márkájú praktikus késkészlet a konyhádba szükséges alapvető késeket tartalmazza. A kések minőségi rozsdamentes acél fogantyúval rendelkeznek. A készletben a pontos vágás érdekében zöldségvágó kés, a húsvágás teljes ellenőrzése érdekében szeletelő kés, valamint az aprításhoz, szeleteléshez és vágáshoz séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN NEREZ 7 részes készlet - 6x kés és késtartó
85 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus rozsdamentes acél késkészlet a SCANPAN márkától a konyhádba szükséges alapvető késeket, valamint egy tárolásra szolgáló késtartót tartalmaz. A készletben zöldségvágó kés, szeletelő kés, kenyérvágó kés, séfkés, sajtvágó kés és univerzális kés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN 2 részes SANTOKU készlet
27 990 Ft 20 990 Ft

Santoku késkészlet a SCANPAN márkától, amely 18 és 12,5 cm-es pengékkel rendelkező késekből áll. A santoku megfelelő papírvékony szeletek vágásához. A perforálásnak hála a hús nem ragad rá a késre. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.