Scholl Velvet Smooth Diamond Elektromos talpreszelő
11 979 Ft 7 490 Ft

Scholl Velvet Smooth Diamond Pedikűr készülék segítségével a lábad minden nap gyönyörű lehet, könnyedén. Rolleres fejjel rendelkezik, melyen tartós, mikrohámlasztó részecskék találhatóak finomra őrölt gyémántkristályokkal. Hatékonyan távolítja el a megkeményedett, felesleges bőrt, puhaságot hagyva maga után. Ergonomikus kivitelezés puha nyéllel, cserélhető fej jellemzi.

Scholl Velvet Smooth Elektromos körömápoló szett
16 199 Ft 6 390 Ft

A Scholl Velvet Smooth Elektromos körömápoló szett 3 különböző fejének köszönhetően reszel, csiszol és políroz lábujjon és körmön egyaránt. Csak válasszon a két sebességi fokozat közül, és élvezze a professzionális manikűr- és pedikűrélményt otthonában! A csiszolófej kiegyenlíti és bársonyossá teszi a körmök felületét.

Scholl Cserélhető forgófej 6 db
9 660 Ft 7 810 Ft

A készlet tartalmazza:

Cserélőfejek elektromos körömreszelőkhöz Velvet sima közepes durva, tengeri ásványi anyagokkal 2 db Tartalék fájl elektromos fájlhoz Velvet Smooth Diamond extra vastag 2 db Velvet Smooth gyémánt kristály forgó fej – ultra durva 2 db .

Scholl Repedt sarokbalzsam K + 60 ml
3 170 Ft 1 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A K + Crack Heel balzsam azonnal lehetővé teszi a durva, száraz és repedezett bőr helyreállítását. Klinikailag bizonyított. Látható eredmény 1 nap alatt. Scholl K + Repedt sarkú balzsam elszíneződött színű és gyenge fehér repedésekkel rendelkező sarokhoz használható.

Scholl Gel Active Everyday  női talpbetét - 1 pár 
5 930 Ft 3 720 Ft

Gel talpbetét Mindennapi nők, amelyek alkalmasak a mindennapi viselet és tevékenységeket. Speciális technológiával GelActive elnyeli sokk járás közben, és csökkenti a túlzott nyomást a lábát. Két betét gélt képez réteget.

Scholl Gel Active Work  női talpbetét - 1 pár 
5 930 Ft 3 860 Ft

Speciális technológiával GelAcive segít elnyelni járás közben, és csökkenti a túlzott nyomás amelyeknek ki vannak téve lábát a nap folyamán. Ezek különösen alkalmasak kemény felületek. Állandó csillapítás réteg biztosítja egész napos kényelmet.

Scholl Velvet Smooth Diamond Pink Elektromos talpreszelő
13 999 Ft 6 290 Ft

Scholl Velvet Smooth Diamond Pink elektromos talpreszelő segítségével gyorsan és könnyedén lesz a legszárazabb, repedezett sarkakon és talpakon is puha, sima bőr. Ergonomikus fogása és elemes működése igazán kényelmessé teszi használatát. A reszelőfej cserélhető az igényektől és használtságtól függően is.

Scholl GelActiv Work Talpbetét, Férfi
4 699 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A férfiaknak tervezett Scholl GelActiv Work talpbetét segítségével az egész napos munka során, a lábra nehezedő nyomás terhét nagy mértékben csökkenthetjük. Továbbá zselés anyaga elnyeli a ütődéseket, kímélve így az izületeket és a csontokat. Használatával hosszan tartó kényelmes és egészséges munkavégzés érhető el.

Scholl Gel Aktiv Női Talpbetét Mindennapi Használatra
3 890 Ft

Kiárusítás

Scholl Gel Aktiv Női Talpbetét kiváló tartást biztosít a mindennapos kényelemért. A puha zselé kényelmesen megtámasztja lábfejeit, hogy egész nap mozgásban maradhasson. Csökkenti a nyomást, így lábfejei még a nap végére sem terhelődjenek meg.

Scholl Bársonyos, sima forgófej repedt sarokhoz 2 db
5 510 Ft 3 860 Ft

Pótalkatrész az elektromos Scholl kifejezetten repedt sarkú cipőkhöz készült. Láthatóan csökkenti a repedt bőr jeleit a sarkon, és csökkenti a visszatérés kockázatát.

Scholl Egészségügyi cipő BRIENNE 2.0 BLUE / GREY-15%
20 590 Ft 17 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi cipő A BRIENNE 2. 0 PINK / GREY memóriapárnás technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő Canberra - platina
27 130 Ft 23 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A CAMBERRA orvosi cipő alkalmas mind a szabadidő, mind a munka számára . A lábbeli velúrból készült. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet, elnyeli a sokkokat és a járási nyomást, és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő Canberra - sötétkék
27 130 Ft 23 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A CAMBERRA orvosi cipő alkalmas mind a szabadidő , mind a munka számára . A lábbeli velúrból készült. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet , elnyeli a sokkokat és a járási nyomást , és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő ELSA BURGUDY-15%
20 590 Ft 17 440 Ft

Akció

Orvosi lábbeli ELSA BURGUDY Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő FELCE BLACK
22 630 Ft 20 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő A FELCE BLACK egy Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábak megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrig, és megkönnyebbülést kívánnak adni a lábuknak.

Scholl Egészségügyi cipő FELCE DK BROWN
22 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő A FELCE DK BROWN egy olyan lábbeli, amelynek Bioprint technológiája segíti a lábak megfelelő helyzetben tartását, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrhoz, és megkönnyebbülést kívánnak adni a lábuknak.

Scholl Egészségügyi cipő GIAVA - fehér
28 570 Ft 24 770 Ft

Akció

A GIAVA orvosi cipő alkalmas szabadidős és munkahelyi használatra. A cipő lakkozott bőrből készül. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet, elnyeli a sokkokat és a járási nyomást, és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő KÉT FEKETE
41 140 Ft 36 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi lábbeli A KÉT FEJTETT KOCKÁZATT memória-párna technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő KÉT KÉRDÉS KÉKESÍTÉS
41 140 Ft 36 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő KÉT KÉRDÉS KERESKÉNT a Memory Cushion technológiával, amely teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.