Sensor Merino Wool Active Férfi alsónadrág-52%
9 390 Ft 4 490 Ft

Akció

Sensor Merino Wool Active férfi alsónadrág ideális választás sportoláshoz. Merinói gyapjúból készült kialakítása megfelelő illeszkedést nyújt, ugyanakkor nagy fokú ellenállóság és jó nedvesség-eltávolító hatás jellemzi. Az Új-Zélandról származó merinói gyapjú hosszú és finom szálai kellemes viseletet biztosítanak, ugyanakkor természetes módon nyeli el a nedvességet.

Sensor Stella melltartó-30%

Sensor Stella melltartó

Értékelés: 4,5
7 190 Ft 5 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Stella sportmelltartó funkcionális anyagokból készült. A szabás tiszteletben tartja a női anatómiát, a lapos varratok maximális kényelmet biztosítanak. Ennek köszönhetően tökéletesen megfelel aktív mozgáshoz.

Sensor Active (W12) Női nadrág aláöltözet
6 390 Ft

Sensor Active (W12) Női nadrág aláöltözet kiváló nedvszívó és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Elsősorban sportoláshoz ajánlott, ugyanakkor szélsőséges időjárási viszonyok között a hétköznapokon is remek szolgálatot tehet. Kialakítása megfelelő kényelemérzetet biztosít.

Sensor Active női rövidujjú póló
6 190 Ft 3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sokoldalú sport fehérnemű Sensor Active női rövidujjú póló az egész éves használatra. Az anyag nagyon kellemes tapintású és kényelmes érintésre és köszönhetően a felépítésének magas rugalmasságot biztosít és rendkívül kopásálló.

Sensor Active (W12) Férfi aláöltözet-29%
6 390 Ft 4 490 Ft

Akció

Sensor Active (W12) Férfi aláöltözet minden sporthoz ajánlott alsó rétegű viselet. Kiváló nedvességelvezető tulajdonságának köszönhetően, akár szélsőséges időjárási viszonyok között is élvezhetővé teszi a játékot. Anyaga puha és kellemes tapintású, gyorsan szárad, a kidőrzsölődés veszélyét csökkentik a lapos varrásai. Használata egész évben ajánlott.

Sensor Active (W12) Férfi nadrág aláöltözet-29%
6 390 Ft 4 490 Ft

Akció

Sensor Active (W12) Férfi nadrág aláöltözet egész évben viselhető, hőszigetelő alsónadrág. Jó nedvszívó, nedvességelvezető és hőtartó, így akár téli, akár nyári sportolás közben is egyaránt használható. 100% poliészterből készült. Vegye fel sportruhája alá, és élvezze zavartalanul kedvenc sportágát ebben a kényelmes aláöltözetben.

Sensor Active (W12) Női aláöltözet-29%
6 390 Ft 4 490 Ft

Akció

Sensor Active (W12) aláöltözet sportoláshoz, szabadidős tevékenységhez. Kiváló nedvszívó képessége miatt bármilyen aktív sportoláshoz ajánljuk. Hűvös nyári reggeleken éppúgy jó szolgálatot tesz a hegyeket járva, mint télen síkabát alatt viselve. A gyorsan száradó anyag hatékonyan vezeti el a bőr felületéről az izzadságot, megteremtve ezzel az optimális hőszabályozást . A helyes méretválasztásnál aláöltözékek esetében lényeges, hogy a ruházat kényelmesen simuljon a test felületéhez.

Sensor Double Face Férfi aláöltözet-29%
9 590 Ft 6 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Sensor Double Face Férfi aláöltözet, kiváló választás sportoláshoz, vagy szabadidős tevékenységekhez. 100% poliészter anyagösszetételének köszönhetően remek légáteresztő, így maximális komfortérzetet biztosít. Lapos varratainak köszönhetően kényelmes viselet.

Sensor Double Face Férfi aláöltözet-29%
10 190 Ft 7 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Double Face férfi aláöltözet lapos varrásainak köszönhetően kényelmes viselet, mely kíváló választás beltéri, vagy kültéri sportoláshoz, de akár a mindennapok során is. Biztosítja az izzadság és a nedvesség elvezetését a test felszínéről. Rugalmas, így tökéletesen felveszi a test formáját, ezáltal maximális mozgásszabadságot biztosít. Praktikus kifordítható anyagból készült, mely remek légáteresztő tulajdonságokkal bír.

Sensor Double Face Női aláöltözet, Magenta-29%
8 390 Ft 5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Double Face egy sokoldalú női aláöltözet. Praktikussága kétoldalúságában rejlik, melyek más hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkeznek. A puha, kellemes anyag és lapos varratok kényelmessé teszik viseletetét a legtöbb sportág űzése közben.

Sensor Double Face Női hosszú ujjú aláöltözet-29%
10 190 Ft 7 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Double Face egy sokoldalú, hosszú ujjú, női aláöltözet. Praktikussága kétoldalúságában rejlik, melyek más hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkeznek. A puha, kellemes anyag és lapos varratok kényelmessé teszik viseletetét a legtöbb sportág űzése közben.

Sensor fiú kompressziós szett
10 190 Ft 9 990 Ft

Az univerzális gyermek termotrikó különleges kötött szerkezete lehetővé teszi a trikó kétoldalú használatát és alkalmazkodik a hőmérsékleti viszonyokhoz.

Sensor Hiking Bambus zokni-30%

Sensor Hiking Bambus zokni

Értékelés: 5
2 890 Ft 2 020 Ft

Akció

Sensor Hiking Bambus könnyű túrazokni érdekes, bambusz szálakból készült szerkezetű. A szükséges területeken az anyag megerősített.

Sensor lány kompressziós szett
10 190 Ft 9 990 Ft

Az univerzális gyermek termotrikó különleges kötött szerkezete lehetővé teszi a trikó kétoldalú használatát és alkalmazkodik a hőmérsékleti viszonyokhoz.

Sensor Merino DF Férfi aláöltözet
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Merino DF Férfi aláöltözet kiváló minőségű anyagból készült, nedvességet jól elvezető, puha melegséget biztosító felső férfi aláöltözet. Alkalmas hideg, téli napokra, valamint azoknak, akik hűvős időben indulnak kirándulni, túrázni, esetleg sportolni. Jó nedvességelvezető képességét annak is köszönheti, hogy ez az anyag igazán gyorsan szárad. Anyaga, a merinói gyapjú egy kiváló minőségű anyag, mely biztosítja a kényelmet.

Sensor Merino gyapjú Active férfi hosszú ujjú póló
31 990 Ft

Sensor Merino Wool Active hosszú ujjú férfi póló kiváló minőségű Merinó gyapjúból készült, amely kellemes tapintású és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint gátolja a rossz szagok kialakulásának. A csomag 2 db-ot tartalmaz.

Sensor Merino gyapjú Active női hosszú ujjú póló
31 990 Ft

Sensor Merino Wool Active hosszú ujjú női póló kiváló minőségű Merino gyapjúból készült, amely kellemes tapintású és természetesen vezeti el a nedvességet. A csomag 2 db-ot tartalmaz.

Sensor Merino Wool Active Férfi aláöltözet
19 990 Ft

Sensor Merino Wool Férfi aláöltözet kiváló minőségű anyagból készült, nedvességet jól elvezető, puha melegséget biztosító alsó férfi aláöltözet. Alkalmas hideg, téli napokra, valamint azoknak, akik hűvős időben indulnak kirándulni, túrázni, esetleg sportolni. Jó nedvességelvezető képességét annak is köszönheti, hogy ez az anyag igazán gyorsan szárad. Anyaga, a merinói gyapjú egy kiváló minőségű anyag, mely biztosítja a kényelmet.

Sensor Merino Wool Active Férfi aláöltözet
20 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Merino Wool Active Férfi aláöltözet kiváló minőségű anyagból készült, nedvességet jól elvezető, puha melegséget biztosító felső férfi aláöltözet. Anyaga, a merinói gyapjú egy kiváló minőségű anyag, mely biztosítja a kényelmet.

Sensor Merino Wool Active rövid ujjú férfi póló
17 990 Ft

Sensor Merino Wool Active rövid ujjú férfi póló kiváló minőségű Merinó gyapjúból készült, amely kellemes tapintású és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint ellenáll a kellemetlen szagok kialakulásának.

Sensor Merino Wool Active szett férfi alsónemű
31 990 Ft

Sensor Merino Wool Active férfi alsónemű kiváló minőségű Merino gyapjúból, amely kellemes a testhez simulva és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint gátolja a rossz szagok kialakulásának. A csomag 2 db-ot tartalmaz.

Sensor Merino Wool Active szett női alsónemű
31 990 Ft

Sensor Merino Wool Active női alsónemű kiváló minőségű Merino gyapjúból, amely kellemes a testhez simulva és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint gátolja a rossz szagok kialakulásának. A csomag 2 db-ot tartalmaz – feketét és rózsaszínt

Sensor Merino Wool PT Férfi rövid ujjú póló-30%
19 290 Ft 13 480 Ft

Akció

A Sensor Merino Wool PT egy kiváló minőségű rövid ujjú férfi póló. 100%-ban merinói gyapjúból készült anyaga megfelelő szellőzést biztosít, ugyanakkor kiváló hőszigetelésű és elfedi az izzadtságszagot is. Alkalmas sportoláshoz, de lezserebb kialakításának köszönhetően hétköznapi viseletként is kényelmes választás.

Sensor Merino Wool Pt Női póló
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sensor Merino Wool Pt Női póló ideális választás sportoláshoz, vagy szabadidős tevékenységekhez. Kiváló minőségű anyagösszetételének köszönhetően kényelmes, és maximális komfortérzetet biztosít. Ergonomikus szabásvonala garantálja a mozgásszabadságot.

Sensor Norway sapka-27%

Sensor Norway sapka

Értékelés: 5
6 190 Ft 4 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sapka Sensor Norway norvég mintával tökéletes védelmet kínál a hideg és a szél ellen. A belső szél funkciós poliészterből készült, amely a verejtéket kifelé taszítja, majd elpárolog.

Sensor Snow Pro Sízokni-30%

Sensor Snow Pro Sízokni

Értékelés: 4,9
5 090 Ft 3 550 Ft

Akció

Sensor Snow Pro Sízokni kiváló választás téli sportokhoz: kétrétegű kialakítása nagyfokú védelmet nyújt hideg és fagy ellen, ergonomikus, anatómailag tervezett külön bal és jobb lábra való zokni tökéletes illeszkedést és kiemelkedő kényelmet garantál. A minőségi anyagokból készült ruhadarab ideális szellőzést biztosít.

Sensor Thermo Símaszk-29%

Sensor Thermo Símaszk

Értékelés: 4,4
4 390 Ft 3 090 Ft

Akció

Sensor Thermo Símaszk A Sensor márka új terméke, sí bukósisakok alá. Kiváló védelmet nyújt a hideg és a szél ellen. Anyaga rugalmas, jó hőszigetelő és nagyon kényelmes.

Sensor Treking Evolution Zokni

Sensor Treking Evolution Zokni

Értékelés: 4,7
3 390 Ft

Sensor Treking Evolution zokni tökéletes választás azok számára, akik egy kényelmes és strapabíró zoknit keresnek kültéri szabadidős tevékenységekhez. Az anyag a sarkaknál és a lábujjaknál megerősített, így nehezebben kopik. Különleges összetételének köszönhetően tökéletes szellőzést biztosít a lábaknak.

Sensor zokni ThermoSnow-29%

Sensor zokni ThermoSnow

Értékelés: 4,9
4 390 Ft 3 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Thermosnow zokni ideális szendvics szerkezethez és a téli turizmushoz. Anatómiailag formált boltozat a maximális kényelemért. Hála minőségű anyagoknak megbízhatóan melegít.

Sensor Coolmax Fresh rövid ujjú férfi póló-40%
9 390 Ft 5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Coolmax Fresh férfi póló mindenekelőtt meleg időbe és beltéri sportokhoz alkalmas. Mozgásszabadságot biztosít az anatómiai szabásnak köszönhetően, amely pontosan a test arányaihoz igazodik. A póló anyaga ezüstionokkal ellátott, amelyek ellenállnak a kellemetlen szagok kialakulásának.

Sensor Double Face EVO Férfi aláöltözet-30%
8 190 Ft 5 720 Ft

Akció

Double Face EVO Férfi aláöltözet, Fekete a lapos varratoknak köszönhetően testre simuló, teljes kényelmet biztosít.TOVÁBB OLVASOM->

Sensor Double Face Férfi poló-29%
8 390 Ft 5 900 Ft

Akció

Sensor Double Face férfi poló lapos varrásainak köszönhetően kényelmes viselet, mely kíváló választás beltéri, vagy kültéri sportoláshoz, de akár a mindennapok során is. Biztosítja az izzadság és a nedvesség elvezetését a test felszínéről. Rugalmas, így tökéletesen felveszi a test formáját, ezáltal maximális mozgásszabadságot biztosít. Praktikus kifordítható anyagból készült, mely remek légáteresztő tulajdonságokkal bír.

Sensor Merino Active Hosszú ujjú női póló-30%
20 590 Ft 14 390 Ft

Akció

Merino Wool Active női póló fokozott minőségű Merino gyapjúból készült Új-Zélandon. A Merino póló viselete a test számára nagyon kellemes, a puha és hosszú szálaknak köszönhetően természetesen szívja fel és vezeti el a nedvességet, és még nedvesen is melegít. A Merino póló ellenáll a kellemetlen szagoknak még hosszabb viselés esetén is. A Merino kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik.

Sensor Merino Air hosszú ujjú női póló
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű, funkcionális női póló, mely exkluzív Merino Air szövetből készült. – A híres Merino ebben az esetben egy kis poliamidot is tartalmaz, amely javítja a szövet hőszabályozó képességét, növeli rugalmasságát, stabilitást nyújt alakjának és növeli az élettartamát.

Sensor Merino Df Női Póló Hosszú ujjú Ujjak-30%
19 290 Ft 13 490 Ft

Akció

Sensor Merino Double Face hosszú ujjú női póló belső oldala poliészterből, míg külső oldala Merinó gyapjúból készült. A póló kétoldalasan használható, sportoláshoz és extrém éghajlati viszonyok közt használható.

Sensor Merino Wool Pt Női hosszú ujjú póló-29%
21 790 Ft 15 290 Ft

Akció

Sensor Merino Wool Pt Női hosszú ujjú póló ideális választás sportoláshoz, vagy szabadidős tevékenységekhez. Kiváló minőségű anyagösszetételének köszönhetően kényelmes,maximális komfortérzetet biztosít. Ergonomikus szabásvonala garantálja a mozgásszabadságot.

Sensor Motion hosszú ujjú cipzáras női póló
15 490 Ft

Sensor Motion cipzáras póló nagyon funkcionális Pulsar poliészter mikroszálakból készült, amelyek gyorsan vezetik el a nedvességet a testtől és nagyon gyorsan száradnak. Továbbá nagy rugalmasság, tartósság és puhaság jellemzi, így a póló ideális sportoláshoz vagy más aerob tevékenységhez.

Sensor Treking 3 Pack zokni-30%

Sensor Treking 3 Pack zokni

Értékelés: 4,8
6 390 Ft 4 450 Ft

Akció

Kiváló minőségű zokni, mely tökéletesen alkalmas a mindennapos használat mellett, sportoláshoz is. Formatartó anyaga rugalmas, sarok- és orr-része pedig megerősített. A csomag 3 pár terméket tartalmaz, melyek kényelmes viseletet biztosítanak.

Sensor Cyklo Entry Kerékpáros Női felső
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Cyklo Entry kerékpáros mez szép hölgyeknek funkcionális anyagból. Feszülős anyagból készült, melyen a fényvisszaverő elemek kaptak hangsúlyt. A mez rendelkezik 2 darab hátsó zsebbel, melyben kisebb tárgyait tárolhatja.

Sensor Swallow rövid ujjú női póló
15 490 Ft

Sensor Cyklo Circle egy női biciklis póló, amely fecske mintájával rendkívül stílusos és kiváló funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik. A kényelmes szabás és rövid cipzár maximális kényelmet biztosít.

Sensor Profi Férfi futónadrág
24 890 Ft 20 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensor Profi futónadrág nagyszerű választás azoknak a férfiaknak, akik szeretnének egy meleg és kényelmes nadrágot. Nem csak futáshoz tökéletes választás, de más tevékenységekhez, mint például az egyszerű síeléshez, biciklizéshez is. Védelmet nyújt a hideg és a szél ellen.

Sensor Merino Active 2 Pack női nadrág alsónadrággal, S-19%
12 890 Ft 10 400 Ft

Akció

Sensor Merino Active 2 Pack alsónadrággal ellátott női nadrág kiváló minőségű Merinó gyapjúból készült, amely kellemes tapintású és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint gátolja a rossz szagok kialakulásának. 2 darab a csomagban.

Sensor Merino DF férfi rövidnadrág
10 190 Ft 9 990 Ft

Kötöttáruból készült Sensor Merino Air férfi boxeralsó, amely a nagyon puha Merinó és poliamid selyem kombinációját képezi. Ennek köszönhetően a póló formatartó, rugalmas és hosszabb élettartamú.

Sensor 3pack Ruka Kerékpáros zokni-30%
4 290 Ft 2 990 Ft

Akció

Sensor 3pack Ruka csomag 3 pár futáshoz is ideális kerékpáros zoknit tartalmaz. Különböző kiválóan szellőző anyagokból készült, a saroknál és a lábujjaknál megerősítették az anyag tartósságát. A zokni tetejének hálós kialakítása még jobban elősegíti a lábfej szellőzését.

Sensor Merino Wool Active női nadrág alsónadrággal
7 190 Ft

Sensor Merino Wool Active alsónadrággal ellátott női nadrág kiváló minőségű Merinó gyapjúból készült, amely kellemes tapintású és természetesen vezeti el a nedvességet. Még akkor is melegít, ha nedves, valamint ellenáll a kellemetlen szagok kialakulásának.