Seva 5 Technic készlet

Seva 5 Technic készlet

Értékelés: 4,6
11 890 Ft

Seva 5 Technik készlettel bármelyik gyermek szívesen megismerkedne, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményre tehet szert gyermekünk. A 719 elemből álló készletet a mellékelt utasítás szerint is össze lehet rakni, de a megépíthető elemek számának csak a képzelet szab határokat, így egyaránt fejleszti gyermekünk kreativitását és összeszerelési készségét. 6 éves kortól ajánjuk, így már a kisebbek is elkezdhetnek ismerkedni ezzel a fantasztikus építő készlettel.

Seva 3 Jumbo Épíítőjáték

Seva 3 Jumbo Épíítőjáték

Értékelés: 4,9
17 130 Ft

A Seva 3 Jumbo építőjáték minden alapelemet tartalamaz, ami az építőzéshez kellhet. A doboz mintegy 1074 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.

Seva Építőszett lányoknak

Seva Építőszett lányoknak

Értékelés: 4,9
9 990 Ft 8 990 Ft

Seva Építőszett lányoknak minden kislány kedvencévé válhat. Lila, rózsaszín és fehér színű elemeket tartalmaz, amikből konyhát, vagy akár nappalit is építhetnek. A hajlított elemeknek és a gumiabroncsoknak köszönhetően lehetőség nyílik akár egy babakocsi összerakására is.

Seva 6 Elektro készlet

Seva 6 Elektro készlet

Értékelés: 4,2
18 190 Ft

Seva 6 Elektro készlettel játékosan folyhat a tanulás, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményt érhet el gyermekünk. A 625 db-ból álló készlet összerakásának csak a fantázia szab határokat. A csomagban található kis akkumulátorral mozgásba hozható a megépített szerkezetet, mindez teljesen biztonságosan. Kompatibilis a többi Seva készlettel, így lehetőség van a folyamatos bővítésre.

Seva 1

Seva 1

Értékelés: 4,8
5 590 Ft 5 180 Ft

SEVA 1 egy eredeti cseh puzzle, ahol a gyerekek autót, repülőgépet, hajót, házat tud építeni a leírások alapján, vagy a saját fantáziáját használva építhet bármi mást. Segíti a gyermek kreativitásának fejlődését. 222 elemből álló játék könnyen érthető a kisebbek számára is.

Seva 416 Kombájn

Seva 416 Kombájn

Értékelés: 4,5
7 690 Ft 7 390 Ft

Seva 416 Kombájn 3 év feletti gyermekeknek szóló eredeti cseh építőjáték. 416 elemből áll, mely különleges, a kombájn felépítéséhez szükséges darabokat is tartalmaz. Gyermekünk fantáziája szab csak határt az építés végeredményének.

Seva Army Mini Építőjáték készlet
4 090 Ft

A Seva Army Mini építőjáték készlettel gyermeke teljesen beleélheti magát a katonásdiba. Építhet tankokat, repülőgépeket vagy helikoptereket, amelyek katonai rejtőszínük miatt igazán élethűek lesznek. A játék során gyermekének kézügyessége és fantáziája is fejlődik.

Seva Benzinkút Építőjáték
3 590 Ft

Seva Benzinkút kellemes elfoglaltság fiúknak. A 180 darab elemből két töltőállomást lehet létrehozni, saját elképzelés alapján, ezáltal fejleszti a kreativitást és a kézügyességet is. A játék 4 éves kortól ajánlott.

Seva City 1 Építőjéték

Seva City 1 Építőjéték

Értékelés: 4,6
10 790 Ft

Seva City 1 építőjáték kifejezetten kisfiúk számára készült fejlesztő építőjáték. Vidám színes elemekből készíthetők járművek, melyeknek csupán a gyermek fantáziája szabhat határt. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet is.

Seva Játszótér építőjáték
10 290 Ft

A Seva játszótér építőjátékkal gyermeke építhet körhintát, hintát vagy akár házikót is. Minden az ő képzeletére van bízva, így kreativitása és kézügyessége fejlődik. Kombinálható más építőkkel is, hogy a játék ne szoruljon korlátok közé.

Seva Jumbo Körhinta, Építőjáték készlet
19 590 Ft

A Seva Jumbo Körhinta egy kreatív építőjáték készlet gyermeke számára praktikus tárolódobozban. Az egyedi alkatrészeknek köszönhetően mozgó és forgó hintát és körhintát építhetünk, melyek a Seva többi sorozatától eltérően élénk zöld és narancssárga színekben pompáznak. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.

Seva Patrol Építőjáték

Seva Patrol Építőjáték

Értékelés: 4,5
5 590 Ft

A népszerű cseh márka, a Seva terméke minden gyermeknek nagy örömöt szerez. Játék közben szabadon követhetik fantáziájukat színes autókat, hajókat vagy épületeket építve, miközben játszva tanulnak, fejlődik a kézügyességük, logikájuk, képzelőerejük. Ez a fantasztikus Patrol építőjáték 238 szabadon variálható elemből rakható össze.

Seva Army 1 Építőjáték

Seva Army 1 Építőjáték

Értékelés: 4,9
8 560 Ft

Seva Army 1 a Seva termékcsalád egy újabb tagja, elsősorban fiúknak. Gyermeke játszva felépíthet egy teljes hadsereget, járművekkel együtt miközben fejleszti a képzeletét, ügyességét. A játék elve nagyon egyszerű, a részek könnyen és szabadon kombinálhatók.

Seva Építőjáték lányoknak
4 090 Ft

A Seva építőjáték kifejezetten lányok részére készült. Építhető belőle babakocsi vagy nyugágy, de a létrehozható játékok számát csak gyermeke fantáziája befolyásolja. Ezzel a játékkal nem csak kreativitása, hanem kézügyessége is fejlődik.

Seva Team Építőjáték

Seva Team Építőjáték

Értékelés: 4,9
3 790 Ft

Seva team nem hiányozhat egyetlen építeni szerető gyermek szobájából sem. Egészen kicsi kortól játszva fejleszti a kreativitást, kézügyességet és koordinációs készséget. A Seva készletek kompatibilisek és kiegészítik egymást, így folyamatosan bővíthetők. Megépülhet a repülő, a daru, a ház, de most itt van hozzá a teljes építő csapat is!

Seva Stavite készlet

Seva Stavite készlet

Értékelés: 3,9
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVA Stavite modellező készletből a gyerekek traktorokat, kotrógépeket és egyéb mezőgazdasági gépeket építhetnek, vagy saját fántáziájukat is kiaknázhatják. Segíti a gyermek kreativitásának fejlődését, könnyen érthető a kisebbek számára is.

Seva Traktor Építőjáték

Seva Traktor Építőjáték

Értékelés: 4,8
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Seva Traktor kellemes elfoglaltság fiúknak. A készletben alkatrészek találhatóak, amikből létre lehet hozni egy traktort, ezáltal fejlődik a kézügyesség és a kreativitás egyaránt. A játék használatát 4 éves kortól ajánljuk.

Seva 5 Jumbo Építőjáték

Seva 5 Jumbo Építőjáték

Értékelés: 4,9
19 080 Ft

Seva 5 Jumbo építőjáték a Seva 30. évfordulója alkalmából kiadott limitált nagy készlet. 1064 darab alkatrészt tartalmaz, amelyek között megtalálható például kézi váltó is. Akik már rendelkeznek Seva készlettel, azoknak nagyszerű kiegészítő, az újaknak tökéletes indulókészlet lehet, hiszen az összes termék kombinálható egymással.

Seva 445 Műszaki szett Építőjáték
6 990 Ft

Seva 445 Műszaki szett lehetővé teszi gyermekünk számára, hogy autót, házat, repülőt építsen. De a fantáziájára is bízhatjuk az építést. Kombinálható más SEVA építőszettel.

Seva Kis gazdálkodás építőjáték, 718 db
12 490 Ft

Seva kis gazdálkodás építőjáték kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A készletben található puzzledarabokból össze lehet rakni traktort, amivel fát is lehet szállítani. A kis gazdálkodáshoz kapcsolódó malom vagy egyéb épület is felépíthető az elemekből. Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek a puzzle darabok. A játék használatát 3 éves kortól ajánljuk.

Seva 719 Építőjáték

Seva 719 Építőjáték

Értékelés: 4,7
10 390 Ft

Ez a csodálatos játék segít a gyerekeknek már egész kicsi kortól a kézügyesség fejlesztésében. Játszva tanulhatnak, miközben darut, repülőt vagy akár egy házat építenek. Megunhatatlan és változatos szórakozást nyújt!

Seva 4 UNI készlet

Seva 4 UNI készlet

Értékelés: 4,7
8 300 Ft

SEVA 4 UNI eredeti cseh építőkészlet, mely a gyerekek képzelőerejét használva fejleszti a kreativitásukat. A csomag 670 építőelemet, valamint egy építési segédletet tartalmaz.

Seva Jumbo Építőjáték Lányoknak
17 190 Ft

Seva Jumbo építőjáték kifejezetten lányok számára ajánlott építőjáték, mely minden alapelemet tartalmaz, amire a játék során a gyerekeknek szükségük lehet. 1172 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.

Seva 3 Építőjáték

Seva 3 Építőjáték

Értékelés: 4,8
8 090 Ft

Seva 3 építőkészlet tartalmas időtöltést kínál gyermekének, továbbá kitűnően alkalmas kreativitás -és logika fejlesztésre. A készlet segítségével építhető többek között traktor, szélmalom, hótoló útmutatóval vagy pedig saját kútfőből. A lehetőségek végtelen tárházát az 537 db minőségi alkatrész biztosítja.

Seva 2 Építőkészlet

Seva 2 Építőkészlet

Értékelés: 4,8
5 090 Ft

Seva 2 egy variálható politechnikai készlet, amelyből a gyerekek építhetnek autót, repülőgépet, és szinte bármilyen szerkezetet a mellékelt utasítások segítségével, sőt akár saját képzelőereje alapján saját struktúrákat is alkothat. Fejleszti a műszaki gondolkodást, kreativitást, a térlátást és a kézügyességet, miközben **remek szórakozást nyújt.

Seva Army 2 Építőkészlet

Seva Army 2 Építőkészlet

Értékelés: 4,7
11 290 Ft

Seva Army 2 Építőkészlet 623 elemet tartalmaz, amelyekből meg lehet építeni egy kis seregre elegendő katonai eszközt, mint például helikoptert speciális lekerekített darabokból, tartályokat, vagy saját katonai felszereléseket. Fejleszti a műszaki gondolkodást, a térlátást és a kézügyességet, miközben remek szórakozást nyújt.

Seva 1239 Építőjáték

Seva 1239 Építőjáték

Értékelés: 5
15 590 Ft

Seva 1239 építőjáték egy fejlesztő és oktató játék, ami segít kibontakoztatni gyermeke képzeletét, kreativitását. Az 1239 db-ból álló készlet segítségével szinte bármi megépíthető. Egészen kicsi kortól minőségi szórakozást biztosít a gyerekek számára, mindezt egybekötve tanulással is. Retro hangulata és izgalmas kombinálhatósága teszi még érdekesebbé a játékot.

Seva Építőjáték Lányoknak, 180 db
5 190 Ft 4 590 Ft

Seva építőjáték tökéletes választás első sorban lányok számára. Kreatív, készségfejlesztő játék, amely igazán szórakoztató, és biztos, hogy a gyerekek kedvence lesz. A kreativitást és a térbeli gondolkodást is fejleszti. Élénk színei, izgalmas kombinálhatósága teszi még érdekesebbé a játékot.

Seva Jumbo Army Építőjáték készlet
20 490 Ft

Seva Jumbo Army egy kreatív építőjáték készlet gyermeke számára praktikus tárolódobozban. Az egyedi alkatrészeknek köszönhetően tankot, repülőgépet és helikoptert építhetünk. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.

Seva Kit Építőjáték
9 290 Ft

Seva Kit építőjáték a legjobb játék az építést kedvelő gyermekek számára. Segíti és fejleszti a kreativítás valamint a térben való gondolkodást. Semmi nem szab határt az elképzelt építmény megvalósításában.

Seva Mágneses tábla

Seva Mágneses tábla

Értékelés: 4,6
7 690 Ft

Seva Mágneses tábla a gyermek kedvenc rajzeszköze lehet, játszva fejlesztheti kézügyességét, kreativitását. Számtalan képet készíthetnek vele, hiszen csak egy húzás és üres a rajzfelület. A tartós műanyagnak köszönhetően sokáig élvezhetik csemetéik az alkotás örömét. A gombok segítségével rajzolhatóak fel a függőleges és vizszintes vonalak.

Seva Army Mini 2 Építőjáték készlet
5 390 Ft

A Seva Army Mini 2 kifejezetten kisfiúk számára készült fejlesztő építőjáték. A katonai színű (zöld, barana) elemekből különféle járművek hozhatók létre, melyeknek csupán a gyermek fantáziája szabhat határt. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.