Shiseido 150 ml-es (Treatment Softener)
19 320 Ft 15 450 Ft

A hidratáló és harmonizáló testápoló egyensúlyozza ki a ph bőrét. A gél konzisztenciát az alkalmazást követően tápláló folyadékgá alakítják át, amely nem tapad, de védőfóliát hagy. Megvédi a bőrt a külső hatásoktól és biztosítja a szükséges hidratációt a nap folyamán. Lágyítja és fényesíti a bőrt.

Shiseido 7 Lights élénkítő púder (Powder Illuminator) 10 g
14 490 Ft 12 760 Ft

A Bright Powder 7 Light Powder Illuminator egy többfunkciós kozmetikai termék, amely világosabb, rózsa, arcpor és bronzert tartalmaz. Ennek a pornak köszönhetően kivételes sminket kap. A por egy egyedülálló port tartalmaz, amely hét szivárványszínt egyesít.

Shiseido Ajak balzsam SPF 30 Suncare (UV Lip Color Splash) 10 ml
6 620 Ft

Az SPF 30 Suncare Shine Uluru Red megakadályozza az ajkak szárazságát napozás közben és megvédi az érzékeny bőrt az ajkaktól az UV sugaraktól. A fényes ajkak megnyugtatják és hatékonyan lágyítják őket, így táplálják és fényesek. Dermatológiailag tesztelt. .

Shiseido Ajándékcsomag Bio-Performance Lift Dynamic Holiday Kit-34%
45 550 Ft 30 020 Ft

Kiárusítás

A készlet tartalma:

Ránctalanító krém Bio- Performance LiftDynamic krém 50 ml Aktív tisztító hab ( Clarifying Cleansing hab) 15 ml Hidratáló testápoló normál és sima bőrre (kezelő öblítőszer) 30 ml Pleť OIC szérum Ultimune (Power infúziója Concentrate ) 5 ml .

Shiseido ArchLiner Ink szemhéjtus toll 0,4 ml-30%
8 140 Ft 5 670 Ft

Kiárusítás

Szemhéjfesték az Archban Az ArchLiner tinta a Shiseido márkából különleges, ferde csúcs, amely lehetővé teszi, hogy pontos és vékony vonalat rajzoljon. Tökéletes kontúrral határolja a szemét, és csábító és drámai megjelenést biztosít számukra.

Shiseido Ball dezodor (izzadásgátló dezodor roll-on) 50 ml
7 170 Ft

Ball dezodor minden bőrtípusra férfiak és a nők hatékonyan megelőzi izzadás. Az egyedülálló semlegesítő berendezés hatékonyan csökkenti a nedvességet és megszünteti szag. Idézi érzéseit a kényelem és a frissesség!.

Shiseido Bio- Performance bőrápoló készlet
36 160 Ft 34 360 Ft

A készlet tartalmazza:

Bio-Performance emelőkrém (Lift Dynamic Cream) 50 ml Tisztító hab tisztítása 15 ml 30 ml-es kezelési lágyító Ultimune bőrszérum (Power Infusing Concentrate) 5 ml Ránctalanító szemkrém erősítő hatással 3 ml .

Shiseido (Bio- Performance Super Exfoliating Disc) 8 db
20 700 Ft

Szuperhámlasztó párnák a bőr tisztításához. A természetes bőrhámlás folyamatát utánozza. Rendkívül biztonságos módon csak a felületi réteget hámozza. Pleť kezelés után a Pleť selymesen sima.

Shiseido Bőrápoló ajándék készlet Ultimune
34 510 Ft 32 780 Ft

A készlet tartalmazza:

Pleť OIC szérum Ultimune (Power infúziója Concentrate ) 50 ml Aktív tisztító hab ( Clarifying Cleansing hab) 15 ml Eye Ultimune Concentrate minden bőrtípusra Ultimune Eye (Power Infusing Eye Concentrate ) 3 ml 30ml-es kezelési lágyító .