Spokey Fit Seat tüskés ülőpárna, Zöld
3 790 Ft

Fit Seategyensúlyozó párnát használhatjuk irodában vagy otthon a széken ülve, folyamatos edzésben tartva a gerincoszlopot. Kiválóan alkalmas pilates tornához, egyensúlyozáshoz, illetve erősítő gyakorlatokhoz is. Cúszásmentes felülettel készült, átmérője 32,5 cm.

Spokey Picnic Floral takaró 130x140
5 680 Ft 5 590 Ft

Spokey Picnic Floral piknik takaró az egész család számára. A kényelmes ülést a kellemes gyapjú felső rész és az alumínium fóliával ellátott alsó rész biztosítja (nedves fűben is szétnyitható).

Spokey Piknik takaró, Pöttyös, 180x210 cm
7 990 Ft 6 990 Ft

Spokey piknik takaró tökéletes választás kirándulásokhoz vagy hosszabb túrákhoz egyaránt. Kellemes tapintású, puha polár anyaga maximális kényelmet nyújt. Alsó része vízálló fóliával bevont, így hatékonyan ellenáll a nedvességnek és kiváló hőszigetelő hatással bír. Praktikus kialakításának köszönhetően táska alakúvá hajtható össze, így könnyedén hordozható és tárolható. Színes, vidám mintája egyedi külsőt kölcsönöz. Egyszerűen tisztítható, mosógépben 30°C-on mosható.

Spokey Speedstar
22 290 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Állítható gyermek görkorcsolya. A Spokey Speedstar köszönhetően a könnyű és gyors méret beállítási rendszernek a gyermekednek néhány szezonra alkalmas lesz. A kényelmes cipő szilárd rögzítéssel biztonságot ad, amihez kiválóan asszisztálnak az ellenálló kerekek minőséges ABEC 9 Carbon csapágyakkal.

Spokey Griffin Szobakerékpár
70 590 Ft
+ ingyen szállítás

Ideális választás otthoni szobakerékpározásra. Ajánlott erősítésre, állóképesség javítására vagy rehabilitációs célra is.

Spokey Sprinter 5L Szürke/Kék
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ultrakönnyű kerékpáros hátizsák a Spokey Sprinter 5L Szürke/Kék- csak 395 g. A kis térfogatnak köszönhetően a hátizsák ** futáshoz, kerékpározáshoz és turisztikához is alkalmas.**

Spokey Squat

Spokey Squat

Értékelés: 4,5
4 190 Ft

Kétrétegű Spokey Squat perforált szivacsmatrac csúszásgátló összetétellel. Az EVA anyagú szivacsmatrac nagyon könnyű és kényelmes.

Spokey Madox

Spokey Madox

Értékelés: 5
17 790 Ft 15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A gyermek görkorcsolya 4 méretre állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Kettős csattal biztonsági berendezéssel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a csappantyúk automatikus kioldását. Spokey Madox lágyabb kerekekkel rendelkeznek, amelyek jól elnyelik a rezgéseket még az egyenletlen felületeken is.

Spokey Picnic Grain 150x130

Spokey Picnic Grain 150x130

Értékelés: 5
4 490 Ft

Spokey Picnic Grain pikniktakaró , alulról egy alumínium fóliával. Az alumínium fólia alsó rétegként garantálja az **elegendő hőszigetelést és nedvesség elleni védelmet.

Spokey Picnic Pikniktakaró, Kockás, 150x180 cm
5 890 Ft 4 890 Ft

Spokey Picnic pikniktakaró tökéletes választás kirándulásokhoz vagy hosszabb túrákhoz egyaránt. Kellemes tapintású, puha polár anyaga maximális kényelmet nyújt. Alsó része vízálló fóliával bevont, így hatékonyan ellenáll a nedvességnek és kiváló hőszigetelő hatással bír. Praktikus kialakításának köszönhetően táska alakúvá hajtható össze, így könnyedén hordozható és tárolható. Színes, vidám mintája egyedi külsőt kölcsönöz. Egyszerűen tisztítható, mosógépben 30°C-on mosható.

Spokey Picnic Tartana 150x180
5 790 Ft 4 790 Ft

2 mm vastag piknik takaró, amely alsó felén EPE fólia található, ami hőszigetelő és nem engedi át a vizet, így nedves füvön is használható. A hordozását a lecsatolható vállszíj teszi könnyebbé. A Spokey PICNIC TARTANA Piknik takaró hordszíjjal 150 × 180 cm kitűnő választás családi és baráti piknikezéshez.

Spokey Picnic Tribe takaró 180x140
7 290 Ft 6 690 Ft

A Spokey PICNIC TRIBE kényelmes fleece takaró tökéletes nyári piknikre vagy vízparti pihenéshez. Alumínium fólia alsó rétege biztosítja a szükséges hőszigetelést, valamint nedvesség elleni védelmét, így vizes fűbe is leteríthető.

Spokey Picnic Arkona 150x180
3 890 Ft

2 mm vastag piknik takaró, amely alsó felén EPE fólia található, ami hőszigetelő és nem engedi át a vizet, így nedves füvön is használható. A hordozását a lecsatolható vállszíj teszi könnyebbé. A Spokey PICNIC ARKONA Piknik takaró hordszíjjal 150 × 180 cm kitűnő választás családi és baráti piknikezéshez.

Spokey Picnic Highland Piknik takaró hordszíjjal 130x150
3 890 Ft 3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2 mm vastag piknik takaró, amely alsó felén EPE fólia található, ami hőszigetelő és nem engedi át a vizet, így nedves füvön is használható. A hordozását a lecsatolható vállszíj teszi könnyebbé. A Spokey PICNIC HIGHLAND Piknik takaró hordszíjjal 130 × 150 cm kitűnő választás családi és baráti piknikezéshez.

Spokey Picnic Moor Piknik takaró hordszíjjal 130x150
3 890 Ft 3 590 Ft

2 mm vastag piknik takaró, amely alsó felén EPE fólia található, ami hőszigetelő és nem engedi át a vizet, így nedves füvön is használható. A hordozását a lecsatolható vállszíj teszi könnyebbé. A Spokey PICNIC MOOR Piknik takaró hordszíjjal 130 × 150 cm kitűnő választás családi és baráti piknikezéshez.

Spokey Flare Izzasztó öv

Spokey Flare Izzasztó öv

Értékelés: 4,3
3 990 Ft 3 790 Ft

A Spokey Flare Izzasztó öv, tépőzáras kialakításának köszönhetően könnyedén rögzíthető. Ruha alatt, a hasa köré elhelyezve viselje! Viselése nem gátolja a mozgást, az edzés teljes ideje alatt viselheti. A tépőzárnak köszönhetően könnyedén méretre állítható.

Spokey Line Izzasztó öv

Spokey Line Izzasztó öv

Értékelés: 2,5
3 790 Ft

A Spokey Line Izzasztó öv, tépőzáras kialakításának köszönhetően könnyedén rögzíthető. Ruha alatt, a hasa köré elhelyezve viselje! Viselése nem gátolja a mozgást, az edzés teljes ideje alatt viselheti. A tépőzárnak köszönhetően könnyedén méretre állítható.

Spokey Moony 3D Lépésszámláló
7 590 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Spokey Moony 3D univerzális lépésszámlálóval nem csupán a megtett lépéseket, hanem a távolságot és az elégetett kalóriákat is számon tarthatja. A számláló felismeri a különbséget gyaloglás és futás között. Használata egyszerű, egy biztonságos csat segítségével rögzíthető sportolás közben. A mért értékeket 7 napig tárolja, így könnyedén nyomon követheti teljesítményét.

Spokey Reno

Spokey Reno

Értékelés: 4
19 290 Ft 16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Állítható gyermek görkorcsolya. A Spokey Reno köszönhetően a könnyű és gyors méret beállítási rendszernek a gyermekednek néhány szezonra alkalmas lesz. A kényelmes cipő szilárd rögzítéssel biztonságot ad, amihez kiválóan asszisztálnak az ellenálló kerekek minőséges ABEC 9 Carbon csapágyakkal.

Spokey Rock Lépésszámláló

Spokey Rock Lépésszámláló

Értékelés: 3,9
4 690 Ft

Spokey univerzális lépésszámlálóval nem csupán a megtett lépéseket, hanem a távolságot és az elégetett kalóriákat is számon tarthatja. A számláló felismeri a különbséget gyaloglás és futás között. Használata egyszerű, egy biztonságos csat segítségével rögzíthető sportolás közben.

Spokey Sinis Súlytárcsa, 2,5kg
2 340 Ft 2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Spokey Sinis Súlytárcsa 2,5 kg-os, 29 mm-es belső furatú súlytárcsa fekete színben. Öntöttvas tárcsa, amely nem csak esztétikus, hanem időtálló is. Hatékonnyá teszi az edzést.

Spokey Sleephiker Big kétrétegű kemping matrac
3 490 Ft

Spokey Sleephiker Big egy kétrétegű kemping matrac, mely csúszásgátló felületének köszönhetően nagyobb tapadást biztosít a sátorpadlón. A polifoam mérete 200 × 60 cm, vastagsága 1,2 cm.

Spokey Boogie 2 Elliptikus tréner, fekete-kék
72 590 Ft 57 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elliptikus tréner számítógépes kijelzővel, ami mutatja a paramétereket, a pulzusszámot, a sebességet, az időt és a megtett távolságot is. Az ellenállás 8 fokozatban állítható a kormány alatti forgókapcsoló segítségével. Erősíti a fenék-, a comb-, a kar- és a hátizmokat. A fekete-kék Spokey Boogie 2 Elliptikus tréner kerekekkel van ellátva a könnyebb mozgatás érdekében.

Spokey Cursor roller
40 341 Ft 35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Összecsukható roller 200 mm átmérőjű nagy, gyors kerekekkel és ABEC9 csapágyakkal. A csúszásgátló tábla meggátolja a megcsúszás lehetőségét. Köszönhetően az alumíniumnak, amelyből készült optimális súllyal rendelkezik. Eredeti grafikai dizájn.

Spokey LONGBAY Longboard 94 x 23,5 cm, ABEC7
18 990 Ft 18 690 Ft

Ez a longboard ABEC 7 csapágyakkal rendelkezik, amelyek a kerekek folyamatos forgását biztosítják és kényelmes haladást biztosítanak a különböző típusú felületeken. 7 réteg kanadai jávorfából készül. A Spokey LONGBAY Longboard 94 × 23,5 cm, ABEC7 teherbírása 100 kg.

Spokey SKALLE Gördeszka 78,7 x 20 cm, ABEC7
11 290 Ft 11 090 Ft

Ez a gördeszka ABEC 7 csapágyakkal rendelkezik, amelyek a kerekek folyamatos forgását biztosítják és kényelmes haladást biztosítanak a különböző típusú felületeken. 7 réteg kanadai jávorfából készül. A Spokey SKALLE Gördeszka 78,7 × 20 cm, ABEC7 csúszásbiztos lappal rendelkezik.

Spokey Veloce háromkerekű roller
9 990 Ft 9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Spokey Veloce háromkerekű roller kiváló minőségű vázzal és erősített kormánnyal rendelkezik, így időtálló és használata biztonságos. Praktikus összecsukható kialakításának köszönhetően, könnyen hordozható.

Spokey PICNIC MANDALA Piknik takaró hordszíjjal, türkiz 180 x 210 cm
8 790 Ft 7 590 Ft

2 mm vastag piknik takaró, amely alsó felén PVC fólia található, ami hőszigetelő és nem engedi át a vizet, így nedves füvön is használható. A hordozását a lecsatolható vállszíj teszi könnyebbé. A Spokey PICNIC MANDALA Piknik takaró hordszíjjal türkiz 180 × 210 cm kitűnő választás családi és baráti piknikezéshez.

Spokey Sprinter Kerékpáros hátizsák 5L
7 490 Ft

Az ultrakönnyű Spokey Sprinter hátizsák tökéletes választás kerékpározáshoz, futáshoz és túrázáshoz is. Az ivócső lehetővé teszi sportolás közben a folyadékpótlást megállás nélkül. Kialakított MP3 zsebe, fényvisszaverő elemei és vízálló felülete garantálja a biztonságot és a kényelmet.

Spokey Badnet tollaslabda háló szett
5 190 Ft

A műanyag hálóval és acél tartórudakkal készült Spokey Badnet tollaslabda háló szett mérete 6,1× 0,75 m, magassága 170 cm. A könnyű tárolhatóság érdekében a szettet vállra akasztható táskával szállítjuk.

Spokey Stepper Lépcsőzőgép
28 990 Ft

Erősítőgép a combok, a deréktáj, a fenék és a kar formálására. Ideális választás azok számára, akik így szeretnének formába lendülni.

Spokey CAMPER Matrac XPE 2 rétegű, 180x50 cm
3 690 Ft

matrac 2 rétegű XPE habszigeteléssel rendelkezik, ami rugalmasságot és egyben szilárdságot biztosít. Csúszásgátló réteggel van ellátva és nagyon könnyű. A 2 rétegű Spokey CAMPER Matrac XPE 180×50 cm ideális kempingezéshez és zavartalan alvást biztosít.

Spokey FATTY önfelfújó matrac
9 690 Ft 8 890 Ft

5 cm vastag önfelfújó matrac, ami maximális kényelmet biztosít. Könnyű és jól szállítható, mindemellett kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A Spokey FATTY önfelfújó matrac ideális kempingezéshez és zavartalan alvást biztosít.

Spokey Gossamer tollaslabda háló
4 090 Ft 3 990 Ft

Spokey Gossamer tollaslabda háló erős polipropilén anyagból készült, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Rugalmas felső szegéllyel készült, mérete 6,1 × 0,76 m.

Spokey INDY Összehajtható matrac, 180x60 cm
4 995 Ft 3 790 Ft

matrac EVA habszigeteléssel rendelkezik, ami kitűnik a kényelmével és a szigetelő tulajdonságával. Csúszásgátló réteggel és relief mintával van ellátva. A Spokey INDY Összehajtható matrac, 180×60 cm ideális kempingezéshez és zavartalan alvást biztosít.

Spokey Kayode Úszószemüveg
4 095 Ft 2 990 Ft

Spokey Kayode Úszószemüveg kifejezetten versenyzőknek ajánlott, prémium minőségű termék. A polikarbonát UV szűrő lencsék nem csak párásodásmentesek, de a tükröződést is csökkentik az optimális látási viszonyok érdekében. A szemüveg állítható szilikon pánttal rendelkezik.

Spokey Protrainer Úszószemüveg
4 770 Ft 3 790 Ft

Spokey Protrainer Úszószemüveg kifejezetten versenyzők számára készült, kiíváló minőségú termék. Párásodás- és tökröződésmentes polikarbonát lencsével, állítható szilikon pánttal rendelkezik. A szem védelme érdekében UV szűrővel ellátott.

Spokey Scout Navy

Spokey Scout Navy

Értékelés: 4,5
5 890 Ft

Turisztikai Spokey Scout Navy lábszárvédő. Megerősített összetétel, a vízálló anyag és a cipzárt védő sarok garantálják a megbízhatóságot igényes körülmények között is. Egyszerű felhelyezés és szabályozás.

Spokey Damsel roller

Spokey Damsel roller

Értékelés: 5
14 762 Ft 12 890 Ft

Összecsukható roller 80A kerekekkel 145 mm átmérővel és ABEC7 minőségi csapágyakkal, garantálják magas tartósságukat és sebességüket. A csúszásgátló tábla meggátolja a megcsúszás lehetőségét. Eredeti grafikai dizájn.

Spokey Snurr roller

Spokey Snurr roller

Értékelés: 5
8 820 Ft 7 700 Ft

Összecsukható roller 120 mm-es kerekekkel és nagy teljesítményű ABEC5 csapágyakkal rendelkezik. A csúszásgátló tábla meggátolja a megcsúszás lehetőségét. Eredeti grafikai dizájn. A roller alkalmas szabadidős rollerezésre.

Spokey Spunk roller
14 762 Ft 13 190 Ft

Összecsukható roller 80A kerekekkel 145 mm átmérővel és ABEC7 minőségi csapágyak használatával, garantálják magas tartósságukat és sebességüket. A csúszásgátló tábla meggátolja a megcsúszás lehetőségét. Eredeti grafikai dizájn.

Spokey Boogie 3 Elliptikus tréner, fekete-sárga
72 590 Ft 57 490 Ft
+ ingyen szállítás

Elliptikus tréner számítógépes kijelzővel, ami mutatja a paramétereket, a pulzusszámot, a sebességet, az időt és a megtett távolságot is. Az ellenállás 8 fokozatban állítható a kormány alatti forgókapcsoló segítségével. Erősíti a fenék-, a comb-, a kar- és a hátizmokat. A fekete-sárga Spokey Boogie 3 Elliptikus tréner kerekekkel van ellátva a könnyebb mozgatás érdekében.

Spokey Catch Up Kenguru labda 60 cm
3 246 Ft 2 890 Ft

Kenguru ugráló labda gyermekeknek, mely fejleszti a koordinációs képességeket és a mozgást, javítja a rugalmasságot és fejleszti az izmokat. Emellett remek szórakozást biztosít. Gyermekek számára ajánlott játéknak vagy rehabilitáció részeként (a helyes testtartás gyakorlásához).

Spokey Dory roller
10 033 Ft 8 990 Ft

Összecsukható roller 80A kerekekkel tökéletesen csillapítják a rezgéseket az egyenetlen talajon. A minőségi ABEC5 csapágyak garantálják a kiváló tartósságát és sebességét. A csúszásgátló tábla meggátolja a megcsúszás lehetőségét. Eredeti grafikai dizájn. A roller alkalmas szabadidős rollerezésre.

Spokey Fizen Mágneses szobakerékpár
62 990 Ft 51 490 Ft
+ ingyen szállítás

Mágneses szobakerékpár, ami segít a kétfejű és a négyfejű combizom, a vádli izmainak és fenékizmok edzésében. 8 ellenállási fokozattal rendelkezik az edzés nehézségének testre szabására. A kormány és a nyereg a felhasználó szerint beállítható. A Spokey Fizen Mágneses szobakerékpár 4 kg-os lendkerékkel van felszerelve.