Tatonka CARE BARELL
8 090 Ft

Bezárható neszesszer nem-áteresztő anyagból, akasztóval és lehetőségek egész sorával. Törhetetlen tükör, szellős zseb illetve szükség esetére akasztó. Borotválkozási készlettel és krémekkel feltöltve kapható. A Tatonka CARE BARREL tehát bő kínálattal érkezik, mindezt alacsony súly és minőségi kidolgozás mellett.

Tatonka First Aid Basic Waterproof elsősegélydoboz
10 490 Ft

First Aid Basic Waterproof általánosan felszerelt elsősegélydoboz olyan csomagolásban, amely tisztán tartja a doboz tartalmát az elsősegélynyújtás útmutatóival együtt. Az elsősegélydoboz csomagolása vízhatlan anyagból készül, így ideális társa lehet a folyókon történő hajózások vagy egyéb vízi sportok során.

Tatonka First Aid S red elsősegély csomag
5 890 Ft

Egészségügyi felszerelésre alkalmas kompakt védőtok, amely hurokkal ellátott, így övre vagy a hátizsákra csatolható. Áttetsző zsebekkel kiegészített, így minden szükséges dolgot tárolni tudsz benne. Az elsősegély csomagot saját szükségleteid szerint állíthatod össze. A Tatonka First Aid S red kirándulások során használható.

Tatonka Hip Bag M titan grey

Tatonka Hip Bag M titan grey

Értékelés: 4,5
5 390 Ft

Övtáska 3 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag M titan grey kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Tatonka Faltkanister 5 l

Tatonka Faltkanister 5 l

Értékelés: 4,2
3 090 Ft

Vízre alkalmas műanyag kanna 5 l űrtartalommal. Harmonika szerűen összecsukható, így helyet takaríthatsz meg. Csavarozható kupakkal rendelkezik az egyszerűbb tisztítás érdekében, ezen felül kiengedő szeleppel ellátott. A Tatonka Faltkanister 5 l nem csak kempingezésnél használható.

Tatonka Handle Mug

Tatonka Handle Mug

Értékelés: 4,8
4 090 Ft

A kihajtható fülű utazó bögre 0,5 l űrtartalmú. A külső részén mérési skálával ellátott. Meglepetést okoz hosszú élettartamával és azzal, hogy bármely táskádba gond nélkül befér A Tatonka Handle Mug egészségre ártalmatlan rozsdamentes acélból készült, könnyen mosható

Tatonka H&C Stuff 0,75 l

Tatonka H&C Stuff 0,75 l

Értékelés: 4,8
5 090 Ft

A praktikus termosz 0,75 l űrtartalmú, 2 rétegű, amelyek vákuum segítségével vannak elválasztva egymástól. Hosszan melegen vagy hidegen tartja az italt. Csavarozható kupakkal ellátott, amelyet ha megengedsz, máris kitöltheted az italodat. A Tatonka H&C Stuff 0,75 l je széttörhetetlen.

Tatonka Mug

Tatonka Mug

Értékelés: 4
3 790 Ft

Utazó bögre füllel, 0,5 l űrtartalmú. A külső részén vízszintjelzővel. Meglepően hosszú élettartamú, és könnyedén elfér a táskádban is. A Tatonka Mug egészségre ártalmatlan rozsdamentes acélból készült, amely könnyen mosható.

Tatonka Thermo 350
8 890 Ft

Thermo csésze utazáshoz 2 falú, melynek köszönhetően jobb hőszigetelés biztosított, és az ital nem hűl ki olyan gyorsan. Praktikus füllel és fedéllel rendelkezik. Külső oldala hideg marad és nem égeted meg magad. Tatonka Thermo 350 egészségre ártalmatlan rozsdamentes acélból, amely könnyen mosható.

Tatonka Thermo Plus
6 590 Ft

Thermo csésze utazáshoz 2 falú, melynek köszönhetően jobb hőszigetelés biztosított, és az ital nem hűl ki olyan gyorsan. Külső oldala hideg marad és nem égeted meg magad. Tatonka Thermo Plus egészségre ártalmatlan rozsdamentes acélból, könnyen mosható.

Tatonka Camp Set Large

Tatonka Camp Set Large

Értékelés: 4,5
10 990 Ft

A rozsdamentes acél edénykészlet serpenyőt, fedeles fazekat és egy tányért tartalmaz, amelyből azonnal meg is eheted az elkészített ételt. Könnyedén egymásba rakható és problémamentesen hordozható. A Tatonka Camp Set Large rozsdamentes acélból készült, hosszú élettartamú és könnyen karbantartható.

Tatonka Multi Set + A.Burner
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Tatonka Multi Set + A.Burner egy komplett edény, szélárnyék és főzőlap készlet. A stabil szélárnyék és a szeszre működő főzőlap kombinációja kényelmes, biztonságos főzést tesz lehetővé.

Tatonka Tatonka H&C Stuff 0,45 l
4 890 Ft

A praktikus termosz 0,45 l űrtartalmú, 2 rétegű, amelyek vákuum segítségével vannak elválasztva egymástól. Hosszan melegen vagy hidegen tartja az italt. Csavarozható kupakkal ellátott, amelyet ha megengedsz, máris kitöltheted az italodat. A Tatonka H&C Stuff 0,45 l je széttörhetetlen.

Tatonka Faltwindschutz 10tlg
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Összecsukható szélárnyék Tatonka Faltwindschutz 10tlg, ideális védelem a főződhöz. A 10 lamella biztosítja a variálható beállítás. A szélárnyék megtakarítja a főző üzemanyagát, ezzel a pénzedet is.

Tatonka First Aid Basic

Tatonka First Aid Basic

Értékelés: 4,3
9 790 Ft

A kis méretű elsősegély csomag alapvető felszereltségű, olyan pánttal ellátott, amely segítségével a hátizsákhoz rögzíthető. Kötszereket, thermo fóliát, ragtapaszt, sebtapaszt, és egy pár vinyl kesztyűt tartalmaz. A Tatonka First Aid Mini nem csak az utazás során használható ki.

Tatonka First Aid M red elsősegély csomag
7 090 Ft

Egészségügyi felszerelésre alkalmas kompakt védőtok, amely hurokkal ellátott, így övre vagy a hátizsákra csatolható. Számos különböző zsebet tartalmaz, így minden szükséges dolgot tárolni tudsz benne. Az elsősegély csomagot saját szükségleteid szerint állíthatod össze. A Tatonka First Aid M red kirándulások során használható.

Tatonka Alcohol Burner

Tatonka Alcohol Burner

Értékelés: 2
4 690 Ft

Kompakt szeszfőző Tatonka Alcohol Burner az egyszerű és kényelmes ételkészítésért A szeszfőző égési ideje akár 40 perc egy feltöltéssel.

Tatonka Camp Set Regular

Tatonka Camp Set Regular

Értékelés: 4,7
13 490 Ft

A rozsdamentes acél edénykészlet serpenyőt, fedeles fazekat és egy tányért tartalmaz, amelyből azonnal meg is eheted az elkészített ételt. Könnyedén egymásba rakható és problémamentesen hordozható. A Tatonka Camp Set Regular rozsdamentes acélból készült, hosszú élettartamú és könnyen karbantartható.

Tatonka Eye Mask Black
1 890 Ft

Komfortos szemmaszk. Tatonka Eye Mask ideális megoldás a jó alváshoz napközben is. Puha állítható pánttal rendelkezik. A maszk kellemes anyagból készült és gyorskioldó csattal.

Tatonka Faltkanister 10 l

Tatonka Faltkanister 10 l

Értékelés: 3,4
3 490 Ft

Vízre alkalmas műanyag kanna 10 l űrtartalommal. Harmonika szerűen összecsukható, így helyet takaríthatsz meg. Csavarozható kupakkal rendelkezik az egyszerűbb tisztítás érdekében, ezen felül kiengedő szeleppel ellátott. A Tatonka Faltkanister 10 l nem csak kempingezésnél használható.

Tatonka First Aid Mini

Tatonka First Aid Mini

Értékelés: 4,5
5 390 Ft

A kis méretű elsősegély csomag alapvető felszereltségű, olyan pánttal ellátott, amely segítségével a hátizsákhoz rögzíthető. Sebtapaszt, csipeszt, kis kötszert és ragtapaszt tartalmaz. A Tatonka First Aid Mini nem csak az utazás során használható ki.

Tatonka First Aid XS red

Tatonka First Aid XS red

Értékelés: 4,7
2 890 Ft

Kompakt védőtok egészségügyi felszerelésre, füllel övhöz vagy táskához való rögzítésre, átlátható zsebbel minden szükséges dolog tárolására. Ezt az elsősegély csomagot a saját szükségleteid szerint állíthatod össze. A Tatonka First Aid XS red elengedhetetlen minden kiránduláskor.

Tatonka Flame Adjuster
2 790 Ft

Minőségi kiegészítő a szeszfőzőhöz. A Tatonka Flame Adjuster a Tatonka Alcohol Burner szeszfőző lángmagasságának szabályozásához használható. Minőségi rozsdamentes acélból készült és használat után a főzőben tárolható.

Tatonka Gaiter 420 HD olive L
9 290 Ft 8 790 Ft

Tatonka Gaiter 420 HD L egy univerzális lábszárvédő, amely védi lábbelijét az eső, hó és szennyeződés ellen. Turisztikára és sífutáshoz.

Tatonka Gaiter Ripstop Short Light black
8 090 Ft

Cipővédő huzat túrázáshoz gumis összehúzással, ami nagyon könnyen viselhető az alacsony súlyának köszönhetően. Horog a cipőfűzők rögzítésre, ami megvédi a nedvességtől és a szennyeződésektől. A Tatonka Gaiter Ripstop Short Light black tökéletes választás túrázáshoz.

Tatonka Hip Bag L black
8 190 Ft

Övtáska 5 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag L black kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Tatonka Hip Bag L titan grey
8 190 Ft

Övtáska 5 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag L titan grey kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Tatonka Hip Bag M black
6 590 Ft

Övtáska 3 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag M black kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Tatonka One Day
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos neszesszer. A Tatonka One Day ideális rövidebb kirándulásokra és utazáshoz. A táskába elfér minden fontos dolog, és az összekoszolódásuktól sem kell aggódnod. A belső rész fel van osztva és az alja párnázott.

Tatonka Picnic Set
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a nemesacél edénykészlet 8 db praktikus segédeszközt tartalmaz piknikezéshez. Az 1,3 l űrtartalmú fazékban számos finom ételt készíthetsz el, a serpenyő pedig tálként is használható. A Tatonka Picnic Set nemesacélból készül, melyet hosszú élettartam és egyszerű karbantartás jellemez.

Tatonka Rettungsdecke gold

Tatonka Rettungsdecke gold

Értékelés: 5
1 190 Ft

Arany izolációs fólia, ami megelőzi a hővesztést, így a sérülés nem hűl ki, elengedhetetlen kiegészítő az életmentéshez. A fólia mérete szétnyitva 210×160 cm. A Tatonka Rettungsdecke gold jól jöhet minden kiránduláson, így jó ötlet ha magadnál tartod.

Tatonka Scout Set 0,6 L steel
7 390 Ft

Rozsdamentes acél edény szett tartalmaz egy serpenyőt fedéllel, ami ezen felül tálként és tányérként is használható. A fogantyú összecsukható és az összezárt szett zárjaként funkcionál. A Tatonka Scout Set 0,6 L steel rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen karbantartható.

Tatonka Scout Set 1,0 L steel
5 590 Ft

Rozsdamentes acél edény szett tartalmaz egy serpenyőt fedéllel, ami ezen felül tálként és tányérként is használható. A fogantyú összecsukható és az összezárt szett zárjaként funkcionál. A Tatonka Scout Set 1 L steel rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen karbantartható.

Tatonka Scout Set 1,5 L steel
5 890 Ft

Rozsdamentes acél edény szett tartalmaz egy serpenyőt fedéllel, ami ezen felül tálként és tányérként is használható. A fogantyú összecsukható és az összezárt szett zárjaként funkcionál. A Tatonka Scout Set 1,5 L steel rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen karbantartható.

Tatonka Skin Folded Neck Pouch natural
4 090 Ft

Nyakba akasztós pénztárca ideális kiegészítő utazás során. Hajtókával takart rekesszel a pénzérmékre. Párnázott anyaggal rendelkezik, amely kellemes a bőrhöz. A Tatonka Skin Folded Neck Pouch natural egy nagyon könnyű és praktikus pénztárca.

Tatonka Skin Neck Pouch black

Tatonka Skin Neck Pouch black

Értékelés: 4,3
4 690 Ft

Nyakba akasztós pénztárca ideális kiegészítő utazás során. Aprópénz zsebbel, a fedőfül alatti rekeszekkel és cipzáras oldalzsebbel rendelkezik Párnázott anyaggal rendelkezik, amely kellemes a bőrhöz. Tatonka Skin Neck Pouch black egy nagyon könnyű és praktikus pénztárca.

Tatonka Skin Wrist Wallet natural
2 590 Ft

Csukló pénztárca ideális kiegészítő utazás során. Megvédi a pénzedet, és szó szerint mindig a kezed alatt lesz. Az alsó része párnázott anyaggal rendelkezik, amely kellemes a bőrhöz. Tatonka Skin Wrist Wallet natural egy nagyon könnyű és praktikus pénztárca.

Tatonka Travel Waistbelt black

Tatonka Travel Waistbelt black

Értékelés: 4,8
3 290 Ft

Öv rejtett pénztárcával a külső oldalon állítható pánttal, aminek köszönhetően magad szerint állíthatod a hosszúságát. Megőrzi a pénzedet még a zsúfolt helyeken is. A Tatonka Travel Waistbelt khaki minden utazó számára megfelelő.

Tatonka Travel Waistbelt khaki
3 190 Ft

Öv rejtett pénztárcával a külső oldalon állítható pánttal, aminek köszönhetően magad szerint állíthatod a hosszúságát. Megőrzi a pénzedet még a zsúfolt helyeken is. A Tatonka Travel Waistbelt khaki minden utazó számára megfelelő.