Tchibo Espresso Milano Style, 1 kg
6 490 Ft

Milánói típusú pörkölt babkávé. Tchibo Espresso Milano Style a legjobb minőségű arabica fajta szemek keverékéből áll, amelyek lassú pörköléssel vannak finomítva. Az eredmény egy rendkívüli ízű és gazdag, puha habot tartalmazó kávé. A Tchibo Aroma Protect technológia a kávét hosszú ideig frissen tartsa.

Tchibo Espresso Sicilia Style, 1 kg
6 490 Ft

Szicíliai típusú pörkölt babkávé. Tchibo Espresso Sicilia Style a legjobb minőségű arabica és robusta fajta szemek keverékéből áll, amelyek lassú pörköléssel vannak finomítva. Az eredmény egy rendkívüli ízű és gazdag, puha habot tartalmazó kávé. A Tchibo Aroma Protect technológia a kávét hosszú ideig frissen tartsa.

Tchibo Barista Espresso 1 kg, szemes
6 890 Ft

Az Espresso Barista a Tchibo márkától egy professzionális minőségű tipikus olasz pörkölésű eszpresszó. A legjobb minőségű Arabica kávé szemek hagyományosan, kíméletesen és lassan pörkölve. Ennek a pörkölésnek köszönhetően a kávészemek különleges aromája és tipikus kiegyensúlyozott erős íze ki tud teljesedni – lágy alapíz gyengéd étcsokoládé tónussal és dióbarna színű habbal.

Tchibo Barista Caffé Crema 500g, szemes
3 190 Ft 3 090 Ft

Barista Caffè Crema szemes kávé szerelmesei számára, akik a teljesen automatizált kávéfőzőgépeket használják beépített kávédarálóval a szemes kávéra vagy a karos kávéfőző gépeket (félautomata). A Tchibo szemes kávéból kiváló café au laitot vagy egy leheletnyi gyümölccsel és lágy zamatos habbal koronázott kávét készíthetsz.

Tchibo Barista Espresso 500g, szemes
3 190 Ft 3 090 Ft

Az Espresso Barista a Tchibo márkától egy professzionális minőségű tipikus olasz pörkölésű eszpresszó. A legjobb minőségű Arabica kávé szemek hagyományosan, kíméletesen és lassan pörkölve. Ennek a pörkölésnek köszönhetően a kávészemek különleges aromája és tipikus kiegyensúlyozott erős íze ki tud teljesedni – lágy alapíz gyengéd étcsokoládé tónussal és dióbarna színű habbal.

Tchibo Cafissimo Black & White, 8x10 kapszula
9 987 Ft 8 790 Ft

Próbáld ki a Cafissimo aromáját erős fekete kávé vagy lágy tejes kávé formájában. Ez a kávé-kompozíció a legértékesebb termőhelyekről származó, válogatott Arabica kávészemekből készült. A kíméletes, hosszú pörkölési eljárásnak köszönhetően kiválóan érvényesül a kávészemek kiegyensúlyozott aromája és kellemesen telt íze. Kiválóan alkalmas arra, hogy csak magába feketén vagy tejjel lágyítva fogyaszd. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.

Tchibo Cafissimo Black & White, 8x10 kapszula
8 990 Ft 8 490 Ft

Kávékapszulák A Tchibo Cafissimo Black & White élvezhető erős fekete kávé formájában vagy finom változatban tejjel. A kíméletes, hosszú pörkölési eljárásnak köszönhetően kiválóan érvényesül a kávészemek kiegyensúlyozott aromája és kellemesen telt íze. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated, 8x10 kapszula
8 690 Ft 8 290 Ft

Hermetikusan lezárt kávékapszula A Tchibo által koffeinmentesített Cafissimo Caffé Crema a legfinomabb szemeket tartalmazza, amelyek napos területeken lassan érnek. Finom aromás ízű kávé koffeinmentes. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 8x10 kapszula
8 990 Ft 8 590 Ft

Lágy bársonyhabbal együtt élvezheted a Tchibo Cafissimo Caffè Crema Rich Aroma teljes érzékiségét. Ízesített Caffè Crema kávé karamell ízvilággal és a frissen pörkölt kávé teljes aromája kiválóan alkalmas tejhabbal való finom különlegességek készítésére, például cappuccino vagy latte macchiato fogyasztására. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Cafissimo Espresso Brazil 8x10 kapszula
12 487 Ft 10 990 Ft

Az Espresso Brasil egy erőteljes ízvilágú eszpresszó tele harmóniával. Az ehhez az eszpresszóhoz felhasznált kávébabok Brazília szelíd lankáin lassú érési folyamaton mennek át, ennek köszönheti kissé kesernyés, diós ízjegyekkel rendelkező aromáját. A tradicionális olasz pörkölés lehetővé teszi, hogy intenzív íze tökéletesen kibontakozhasson. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel, 8x10 kapszula
9 890 Ft

Újdonság

Ha a kávékedvelők közé tartozol, de nem tudsz profi módon kávét készíteni, akkor a Tchibo kapszulákat neked találták ki. Az eszpresszó finom ízé karamellel egészül ki, így biztosan le fog nyűgözni. Önmagában, vagy egy szelet süteményhez, a természetes aromának hála valódi élményben lehet részed. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Cafissimo Espresso Vanilla, 8x10 kapszula
9 990 Ft

Újdonság

Amennyiben a kávét otthonod nyugalmában szeretnéd élvezni, a kapszulás rendszer a megfelelő. Az eszpresszót friss vanília illat bővíti ki, amely csak fokozza az Arabica kávé ízét. A természetes vanília aroma az egész konyhádat beillatozza, így új szintre emeli a reggeli rituálédat. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Espresso Milano 500g, szemes
2 990 Ft 2 690 Ft

Az Espresso Milano Style gondosan válogatott Arabica kávészemek ideális keveréke, amelyet a Tchibo különleges pörkölési eljárása nemesít. Ennek köszönheti tipikus észak-olasz karakterét és enyhe, csokoládéra és gyümölcsre emlékeztető zamatát.

Tchibo Espresso Sicilia 500g, szemes
3 690 Ft 2 890 Ft

szicíliai eszpresszó egy tökéletesen megalkotott dél-olasz keverék a legjobb Arabica és Robusta kávészemekből, amelyet a különleges pörkölési eljárás nemesít. Ennek köszönheti sajátos szicíliai karakterét,** erős, mély ízjegyeit és a fűszeres aromáját, melyet a bársonyos hab koronáz meg**.