Technaxx DigiScan DS-02 Digitalizáló
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

régi képeket digitalizálhatja a Technaxx DigiScan DS-02 segítségével. Ezzel a szkennerrel az elő nem hívott képek negatívjait is tudja digitalizálni, amit beépített TFT kijelzőjén megnézhet, vagy akár SD/SDHC kártyára is lementhet. Beépített kártyaolvasójának köszönhetően PC nélkül is használható, de a képek egy USB csatlakozással bármikor áttölthetők. A szkenner tv csatlakoztatóval is rendelkezik, így a képek a tv-n is visszanézhetők.

Technaxx TX-25 Kamerás napszemüveg
39 690 Ft 35 990 Ft

2 év garancia

142° széles látószögű objektívvel és 5 MP CMOS érzékelővel felszerelt Technaxx TX-25 Kamerás napszemüveggel sportolás közben elképesztő képeket és videókat készíthet HD minőségben. Akkumulátora 1 óra folyamatos felvételi időt is bír. A kamera maximum 32 GB-os microSD kártyára ment, amit utána szoftver nélkül könnyedén átmásolhat a számítógépre. Elegáns és egyben sportos kialakítása a különböző lencsékkel mindenki számára tökéletes választás.

Technaxx VIP Spy Pen videokamera 4GB, Fekete
8 990 Ft

Technaxx VIP Spy Pen videokamera egy 4 GB kapacitású pendrive, mely a rajta található kamerával képes fotókat, videókat rögzíteni, mindez egy tollba rejtve! A lencse mindössze 2 mm átmérőjű, így teljesen észrevétlen marad. Beépített akkumulátora akár 2 óra üzemidőt képes biztosítani.

Technaxx Fotopast Wild Cam TX-44 kamera
44 990 Ft

Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas biztonsági kamera. Vadállatok vagy a ház megfigyelésére alkalmas. HD felbontás, ellenállás fröcskölő vízzel szemben és automatikus mozgásérzékelés.

Technaxx TX-09 Vadkamera

Technaxx TX-09 Vadkamera

Értékelés: 5
69 990 Ft 58 490 Ft

Technaxx TX-09 Vadkamera ideális élővilág megfigyelésére és otthona biztonságának megőrzéséhez is az 5 megapixeles CMOS érzékelőnek köszönhetően. Mozgás- és infravörös érzékelővel rendelkezik, hogy éjszaka se maradjon le semmiről. Készenléti ideje akár 180 nap, érzékelési tartománya pedig max. 15 méter. Fröccsenésállóságáról az IPX4 szabvány gondoskodik.