Teddies Felfújható csörgő henger, 42x23 cm
3 200 Ft

Vidám rajzokkal díszített Teddies felfújható henger, amely fejleszti gyermekét a mászásban és segítség nyújt, ha el akar kezdeni járni. A henger belső részében csörgők találhatóak, amely mozgás közben hangot ad ki és vonzzák a baba figyelmét.

Teddies Barna hintaló

Teddies Barna hintaló

Értékelés: 4,5
16 422 Ft 15 580 Ft

Minden kis hercegnő vagy kis cowboy szeretne lovagolni. Ez a plüss hintaló a füle megnyomásakor nyerít, farka mozog. A másik fül megnyomásakor patkó kopogása hallható, farka mozog.

Teddies Hintaló kakas

Teddies Hintaló kakas

Értékelés: 4
15 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hagyományos, fából készült Teddies Hintaló kakas. Hosszú ideig szórakoztatható, magas a háttámlája és alacsony ülésével gyerekek stabilan, és biztonságosan ülnek a hintalón.

Teddies Láncfűrész szemüveggel
7 130 Ft

Teddies láncfűrész használat közben világít és hangot ad, így élethűen beleképzelheted magad a felnőttek munkájába. a fűrészhez kényelmes védőszemüveg jár. Fogd kézbe, rántsd be és máris mehet a fűrészelés.

Teddies Plüss bohóc kesztyűbáb 27 cm
2 990 Ft 2 200 Ft

Ki ne ismerné a bohócot, a tréfamester, akinek van valami a „sapkája alatt“ és szinte minden mesében megjelenik a királlyal? A kesztyűbábbal eljátszhatod kedvenc mesédet, vagy saját történetet is kitalálhatsz. A bohócot elegendő felhúzni a kezedre és máris életre kel, ezen felül a minőségi, puha anyag kellemes a bőrnek.

Teddies Sötétbarna hintaló

Teddies Sötétbarna hintaló

Értékelés: 4,3
14 280 Ft

A plüss hintaló kis hercegnőknek és cowboyoknak megfelelő. A gyerekek a fej mögött lévő fogantyúnak hála nem esnek le. Teherbírása 50 kg. 3 éves kortól alkalmas.

Teddies Tábla állvánnyal, 89×46 cm
6 090 Ft

Kreatív csemeténk számára mi sem nagyszerűbb ajándék, mint egy Teddies Tábla állvánnyal. Nem csak könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, hanem kreativitása, kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai készsége is fejlődik. Kiváló minőségű anyagokból készült, valamint biztonságos.

Teddies Titokzatos elektronika 50 kísérlet Ismeretterjesztő játék, autó, hajó építés
7 490 Ft 7 390 Ft

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 50 izgalmas kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. Elektromos hajtású autót, hajót építhetnek, amivel utána játszhatnak. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Teddies Titokzatos elektronika 80 kísérlet éd Rádió FM
7 990 Ft 7 390 Ft

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 80 izgalmas kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. A gyerekek megépíthetik a saját rádiókészüléküket, és hallgathatják rajta a radióadást. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Teddies Mackó alváshoz, rózsaszín
8 300 Ft

Rózsaszín kivitelezésű medve a könnyű elalvás érdekében! Ha megnyomod a maci hasán lévő gombot, az világítani kezd és altatódalokat fog lejátszani. A világítás sötétben a plafonra vagy a falra irányítható.

Teddies Krikett készlet 4 személyre
9 080 Ft

Teddies Krikett készlet 4 játékosnak egy nagyon szórakoztató játék, mely izgalmas időtöltést kínál az egész családnak. A feladat az, hogy túljuttassuk a labdát az összes kapun, és az nyer, aki ezt a leghamarabb teszi meg. Kiváló szórakozás az egész család számára.

Teddies Auto RC 25 cm műanyag, gyorsul, 1:18
5 310 Ft

Ez a minőségi versenyautó modell távirányítóval minden irányban száguld. Minden autós rajongót magával ragad. Csak lépj a gázra, és menj a győzelemért!

Teddies Digitális játék pénztárgép szett
5 990 Ft 5 830 Ft

Egy nyüzsgő kisboltot varázsolhat otthonába. A Teddies digitális játék szettel gyermeke beleélheti magát egy pénztáros szerepébe. A pénztárgép egy igazihoz hasonló hangokat ad ki, a sok tartozékokkal egy igazi bevásárlást lehet eljátszani. 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Tank RC 33 cm T-34/85 27MHz hanggal és fénnyel
8 950 Ft

Légy a tank csata résztvevője a T-34/85 távirányítós tankkal. Az 1:28 méretarányos jármű nem csak közlekedik, hanem hang- és fényeffektusokat ad ki és lő is. A kabin 360° – ban forog. -A csomag része egy újratölthető pack is.

Teddies Bézs hintaló

Teddies Bézs hintaló

Értékelés: 3,8
13 760 Ft

A plüss hintaló kis hercegnőknek és cowboyoknak megfelelő. A gyerekek a fej mögött lévő fogantyúnak hála nem esnek le. Teherbírása 50 kg. 3 éves kortól alkalmas.

Teddies Fa bölcső játékbabáknak, 50 cm
5 180 Ft

Teddies fa bölcső megfelelő választás lehet minden fajta gyerekszobába, hiszen egyszerűen lefesthető a szoba stílusához igazítva. 50 cm-es játékbabáknak ajánlott, amik kényelmesen elférnek benne, így biztosítva a szükséges helyet a játékhoz a gyermekeknek. A bölcső könnyen összeszerelhető, kiváló minőségű fa anyagának köszönhetően hosszú az élettartama.

Teddies Fa hinta 46x19cm

Teddies Fa hinta 46x19cm

Értékelés: 4,9
4 530 Ft

A Teddies fa hinta készen áll gyermeked csodás élményeire, ugyanis a hintázás az egyik legkedveltebb gyermek aktivitás. A hinta csomagolása tartalmazza a felakasztásához szükséges kötelet is. Csehországban készült

Teddies Fehér-fekete hintaló

Teddies Fehér-fekete hintaló

Értékelés: 4,8
16 480 Ft

Minden kis hercegnő vagy kis cowboy szeretne lovagolni. Ez a plüss hintaló a füle megnyomásakor nyerít, farka mozog. A másik fül megnyomásakor patkó kopogása hallható, farka mozog.

Teddies Memória játék, Első Állataim, 24 db-os
2 840 Ft

Teddies memória játék, első állataim, 24 db-os igazi szórakozást nyújt a kicsiknek, melyet akár szüleikkel együtt is élvezhetnek. 24 db természetes, jó minőségű fából készült állatos memóriakártyát tartalmaz a csomag, melynek hosszantartósága garantált. A játék során a gyerekek megtanulhatják hol élnek a kártyákon szereplő állatok, sőt a logikus gondolkodásukat is fejleszti.

Teddies Rongybaba Terezka plüss 30 cm
4 270 Ft

Beszélő „Rongybaba Terezka“, amely, olyan mondatokat tud, mint például a: „Szeretlek. Fogunk együtt játszani?“, és másakat. A legjobb barátoddal válik.

Teddies Szeletelhető gyümölcsk és zöldségek
5 310 Ft

A doboz tartalma 11 db különböző gyümölcs és zöldség a hozzájuk tartózó vágódeszkával és késsel, mellyekkel felfedezhetőek az egészséges ételek. A Teddies termékei apríthatóak, így több élménnyel szolgálnak a gyerekeknek. Bármelyik konyha tökéletes kiegészítői.

Teddies Zenélő plüss körforgó
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teddies plüss körforgó kedves, vidám színekkel köti le a kisbabák figyelmét. Kialakításának köszönhetően könnyen a kiságyra rögzíthető. Kellemes, megnyugtató dallamokat játszik.

Teddies Fa mozaik labda 63db

Teddies Fa mozaik labda 63db

Értékelés: 4,6
4 790 Ft

A fából készült interaktív játék egy színes labda mozaik formájában. A gyermekek a minta, vagy saját fantáziájuk alapján rakhatják be a labdákat. A játék támogatja a finommotoros készségek és a fantázia fejlődését.

Teddies Kétemeletes házacska Kórház
11 213 Ft 9 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű színes ház, amely játékra hív! Gyere látogasd meg a kórházat és ments életeket!

Teddies Ló + zsoké baba

Teddies Ló + zsoké baba

Értékelés: 3,7
7 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden kis lókedvelő megörül a zsoké babának és a lónak, melynek hosszú sörénye és farka van. A baba természetesen lovaglóruhával és sisakkal ellátott, amelyek színben illenek a ló nyeregéhez és a kötőfékhez.

Teddies Gyümölcsszeletelő készlet, 17 db
5 830 Ft

Teddies gyümölcsszeletelő készlet kiváló ajándék minden gyermek számára. Az ínycsiklandozó kinézetű, színes fa gyümölcsöket egy ugyancsak fából készült szeletelő segítségével tudja a gyermek kettévágni, majd tépőzár segítségével ismét összeilleszteni őket. A készlet segít fejleszteni a gyermek képzelőerejét, megnyerő külsejével pedig hosszú időre lefoglalja őket. 3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Teddies Fűzőcske, Háziállatok
4 660 Ft

Teddies fűzőcske kreatív játék, mely fejleszti a gyerekek készségeit. A játékban található 12 darab fa figura tanyasi környezetet és állatokat mintáz. A figurák egy zsinórra felfűzhetők különböző sorrendben, ami fejleszti a gyermekek szem-kéz koordinációját. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Csokoládé szökőkút/ Gyermek fondue készlet
5 725 Ft 5 310 Ft

Rendeld meg kis ínyencednek ezt a gyerekeknek való csokoládé szökőkutat és élvezd az együtt töltött szép pillanatokat. Használata rendkívül egyszerű, kisgyerekek is megbirkóznak vele.

Teddies Elemes szobatelefon 2 db, 8 m hatótávolság
4 790 Ft

Műanyag telefonpár, amellyel a gyermekek szórakoztató telefonbeszélgetéseket folytathatnak testvéreikkel vagy barátaikkal. Beltéri használatra tervezett telefonok, elemes táplálással és kiváló minőségű biztonságos műanyagból. Lehetővé teszi a telefonálást, de valóban csörög, tehát a legkisebbek valós szórakoztatást élnek majd át.

Teddies Fa szerszámkészlet dobozban, 25 db-os
7 780 Ft

Gyermeke igazi kis ezermesterré válhat a Teddies fa szerszámkészlet használatával. Játékosan megtanulja használni az eszközöket, megismerheti a barkácsolás és szerelés rejtelmeit. A szerszámos doboz tartalmaz kulcsokat, fogót, fűrészt, kalapácsokat és csavarokat. A táskában mindennek megvan a helye akárcsak egy műhelyben. 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Fából készült fogaskerekek játék 14db
4 270 Ft

Fából készült interaktív játék egy élénk színű kirakós játék formájában. A gyermekek a minta, vagy saját fantáziájuk alapján rakhatják be a labdákat. A játék támogatja a finommotoros készségek és a fantázia fejlődését.

Teddies Játék evőeszköz csöpögtetővel, 30 db bliszterben
3 727 Ft 3 490 Ft

Ezzel a játék evőeszközöknek csöpögtetővel nagy örömet szerzünk a kis szakácsainknak – szakácsnőinknek. Egészítsd ki a konyhád felszerelését ezzel a jó összeállított készlettel. Minden alap konyhaeszközt tartalmaz. Minden rész 4 színkivitelben található meg.

Teddies Játékasztal oktatási rakéta fából
19 210 Ft

Gyönyörű fából készült interaktív segítő asztal formájában színes rakéta kivitelezésben. Az asztal számos tevékenységre kínál lehetőséget, amelyek biztosan lekötik és szórakoztatják a gyermekeket. A tevékenységek segítségével a gyermekek fejlesztik képességeiket.

Teddies Mágneses puzzle, Farm Fajáték
3 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rakj ki minél több formát a Teddies mágneses puzzle segítségével. A népszerű farmos játék fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. A kétoldalas mágneses tábla fából készült, melyen a mágnesekkel különböző motívumokat lehet kirakni a megadott kártyák alapján vagy akár a saját képzeletet használva. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Mosogató mosogatáshoz + elemes vízcsap, 20 részes
7 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendeld meg kis háziasszonyodnak ezt a nagy csomag edénykészletet, beleértve a mosogatót és a csaptelepet is. A gyerekek nem csak zamatos ételeket főzhetnek, hanem utána játszva el is mosogathatnak.

Teddies Oktatási kocka MAXI fa
19 470 Ft

Színes fa interaktív segítő oktatási Maxi kocka formájában. Engedd meg gyermekednek, hogy gyakorolja a finommotoros készségeit a labirintus segítségével. A kocka további tevékenységekre kínál lehetőséget a képességek fejlődése érdekében.

Teddies Tatra 815

Teddies Tatra 815

Értékelés: 4,9
9 090 Ft 7 390 Ft

Nagy teherbírású és tartós műanyag anyagból készült dömper. A platója billenthető, amibe belepakolhatod kedvenc játékaidat vagy más rakományt. A gyerekek egyaránt használhatják szabadtéren vagy lakásban. TOVÁBB OLVASOM->

Teddies Elektromos konyha
31 680 Ft
+ ingyen szállítás

Minden kis háziasszony, aki szeret sürögni-forogni a konyhában élvezni fogja a játszási lehetőségeket, amit ez az elektromos konyha biztosít. A játék akkumulátorra megy és sok kiegészítővel van felszerelve. 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Buggy Játék Babakocsi
7 890 Ft 7 780 Ft

Teddies Buggy Játék Babakocsi kiválóan alkalmas babázni vágyó kislányának. Műanyag és fém vázának köszönhetően strapabíró. A babakocsi alján kis kosár található, mely kiválóan alkalmas különböző tárgyak tárolására. A baba fix pozícióját biztonsági öv biztosítja. Napellenzővel rendelkezik.

Teddies Auto RC drift sárga 40cm, 27MHz
13 830 Ft 12 980 Ft

Sárga autó távirányítható 1:10 méretarányban. Az autó műanyagból készült és 40 cm magas. A távirányító 27 MHz-es frekvencián működik. Az autó „teljesen szabályozható“ és driftelő funkcióval rendelkezik.

Teddies Funny Wheels New Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár
12 990 Ft 10 490 Ft

Egyedi! Okos! Műanyag 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár. A gyerekek háromkerekűvel kezdik, majd játszva átváltanak két kerékre. Pár percen belül át is alakíthatod a háromkerekű pedál nélküli gyerekkerékpárt kétkerekűre. A két magassági beállítás biztosítja, hogy a pedál nélküli gyerekkerékpár a kicsivel együtt nőjön. Új gumi kerekek!

Teddies Strandsátor 145x100x88 cm
5 180 Ft

Teddies strandsátor a kis nyaralók számára. Gyerekei szeretni fogják a szuper könnyű kék sátrat. Kinti és benti használatra egyaránt.

Teddies Tapadókorongos íj szett céltáblával
3 880 Ft

Teddies Tapadókorongos íj szett céltáblával most lehetővé teszi, hogy gyakorolj és pontosan lőj a nyílvesszőkkel! A tapadókorongos hegyekkel felszerelt nyílvesszőiddel a céltáblára lőhetsz, amelynek a felületén megtapad a nyíl, így pontosan láthatod mennyire céloztál ügyesen. A cél, hogy a tábla közepébe lődd a nyílvesszőt, hiszen ez éri a legtöbb pontot. Hívd ki a barátaidat egy célbalövős versenyre, garantáltan jól fogtok szórakozni!

Teddies Fa farm háziállatokkal
5 190 Ft 4 010 Ft

A Teddies fa farm háziállatokkal mindent tartalmaz, ami egy tökéletes gazdálkodáshoz szükségeltetik. A csomagban megtalálható a gazda, a farmépület összeépíthető elemei, egy traktor és különféle állatok is. A játék felépítésével gyermeke ügyessége fejlődik, a kész farmmal pedig különféle izgalmas történeteket játszhat el.

Teddies Az első állataim kockakirakó
3 290 Ft 3 100 Ft

Teddies Az első állataim kockakirakó ideális választás 3 évnél idősebb gyermekének. A barátságos állatfigurákkal dekorált kirakó minőségi fából készült. A 15 darabos játék nemcsak kiváló szórakozást nyújt, de gyermeke készségeit is fejleszti.

Teddies CROSS Rendőrmotor

Teddies CROSS Rendőrmotor

Értékelés: 4,8
5 700 Ft

Teddies CROSS Rendőrmotor remek időtöltés minden gyermek számára. Négy tartós, nagy kerék gondoskodik róla, hogy egy rosszfiú se lóghasson meg. A motor ezüst és kék színekben pompázik. A játék fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét, miközben felhőtlen szórakozást garantál. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

Teddies 815 Billenőskocsi, Zöld
7 780 Ft

Tatra 815 Billenőkocsi pontos mása az eredeti járműnek. Ezt a klasszikus kialakítású játékautót kifejezetten a terepre teremtették. Nagy platójára sok homokot lehet pakolni, billenőfunkciója tökéletesen működik valamint biztonsági zárral is ellátták a véletlenek elkerülése végett.

Teddies 18 darabos műanyag szerszámkészlet bőröndben
5 440 Ft

Minden kis ezermester alapvető felszerelése a megfelelő szerszámkészlet. Ez a műanyag szerszámkészlet a saját bőröndjében érkezik. A szerszámok élethűen néznek ki. A készlet 18 darab segédeszközt és szerszámot tartalmaz. – 3 éves kortól ajánlott.