Tontarelli Szemeteskosár, 25L, Aurora, piros/fehér
2 990 Ft 2 390 Ft

Újdonság

A TONTARELLI AURORA szemeteskosár a méretének köszönhetően nemcsak az otthonodba, hanem az irodádba is ideális. A pótzsák cseréje nagyon egyszerű, csak le kell venni a kosár felső részét.

Tontarelli COMBI BOX 29,5L fedővel, áttetsző
3 690 Ft 2 790 Ft

Újdonság

A TONTARELLI COMBI BOX tárolódoboz egy praktikus segéd, amely nem csak a háztartásban, hanem a nyaralóban is használható. Szezonális öltözet, a gyermekeid által megunt játékok vagy egyéb tárgyak tárolására is megfelelő. Ez a doboz egyszerűen segítségedre lehet.

Tontarelli DODO STOCK-BOX tetővel, 27L, átlátszó/piros
2 990 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tároló doboz TONTARELLI DODO STOCK-BOX, ami tökéletes minden háztartásba. Akár takarókat, szezonális ruhákat, játékokat vagy mást szeretnél tárolni, ez a doboz ideális segítőtárs lesz benne.

Tontarelli DODO STOCK-BOX tetővel, 36,5L, átlátszó/világoskék
3 990 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy ideális segítőtársat keresel tároláshoz? TONTARELLI DODO STOCK-BOX tároló doboz a tökéletes minden háztartásba. Nem csak szezonális ruhák, takarókat és játékok tárolására használhatod, hanem más tárgyakéra is.

Tontarelli Összecsukható szállítódoboz TEKNIKA, 37 L
5 290 Ft 4 190 Ft

Újdonság

Műanyag összecsukható szállítódoboz TONTARELLI TEKNIKA, ami ideális segítőtárs az otthonodba. Alkalmas ételek és tárgyak tárolására illetve hordozására. Szintén alkalmas bevásárláshoz, mivel a használatával nem kell többé táskákat cipelned az autód csomagtartójába, elég csak egyszerűen szétnyitnod a szállítódobozt és belepakolnod a vásárolt dolgokat.

Tontarelli Összecsukható tárolód doboz 46L fedéllel, fekete/narancssárga
5 490 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A TONTARELLI műanyag összecsukható doboz számos módon kihasználható. Otthon is használhatod, valamint praktikus segítség lehet például az autóban is, ahol például bevásárlásodat is beleteheted. Praktikus fedéllel ellátott, tehát lezárhatod.

Tontarelli STOCKBOX fedéllel, kerekek, 28 l, áttetsző/világoskék
4 990 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tontarelli márkájú tárolódoboz 28 liter űrtartalommal. Az egyszerű kezelés érdekében kerekekkel ellátott, a fedél védi a tárolt tárgyakat a porral és a szennyeződésekkel szemben. Nem csupán a háztartásban használható, hanem utazások során is. A doboz méretei 60 × 40 × 18,5 cm.

Tontarelli STOCKBOX tetővel, 28 l, kerekes, átlátszó/krémszínű
4 990 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tároló doboz a Tontarelli-től 28 liter tárolási kapacitással. A könnyebb mozgatás érdekében kerekkekkel van felszerelve, a tető védi a dobozban tárolt dolgokat a portól és a szennyeződésektől. Főként az otthonodban, de akár utazáshoz is használhatod. A doboz méretei 60 × 40 × 18,5 cm.

Tontarelli STOCKBOX tetővel, 28 l, kerekes, átlátszó/zöld
4 990 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tároló doboz a Tontarelli-től 28 liter tárolási kapacitással. A könnyebb mozgatás érdekében kerekkekkel van felszerelve, a tető védi a dobozban tárolt dolgokat a portól és a szennyeződésektől. Főként az otthonodban, de akár utazáshoz is használhatod. A doboz méretei 60 × 40 × 18,5 cm.

Tontarelli Szemeteskosár 30L Carolina krémszínű
5 790 Ft 4 690 Ft

Újdonság

A TONTARELLI Carolina szemeteskosár mindenekelőtt háztartásba megfelelő. A pedálos rendszer segítségével nyitása nagyon egyszerű, elegendő rálépni a pedálra, tehát még a kisebb gyermekeknek sem okozhat gondot.

Tontarelli Szétnyitható tárolódoboz tetővel, 46 L, fekete/piros
5 490 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag TONTARELLI szétnyitható doboz egy sokoldalú segítőtársaddá válik az otthonodban. Nem csak ételeket, hanem más szükséges dolgokat is tárolhatsz benne. Kitűnően használható autóba a megvásárolt dolgok könnyű elpakolására. Tetővel rendelkezik.

Tontarelli Tároló doboz füllel, Aurora, 51L, átlátszó
6 290 Ft 5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag tároló doboz füllel TONTARELLI Aurora, ami tökéletes minden háztartásba. Az átlátszóságának köszönhetően könnyedén benézhetsz a dobozba és azonnal tudhatod, hogy mi van benne. Nem csak az otthonodban használhatod tárolásra, de akár különböző dolgok szállítására is.

Tontarelli Szemeteskosár 16L Carolina kék
4 990 Ft 4 290 Ft

Újdonság

A TONTARELLI Carolina szemeteskosár nem csupán irodába, hanem háztartásba is megfelelő. A pedálos rendszernek hála a kinyitása kisebb gyerekeknek sem okoz gondot. A tartalék tartály cseréje nagyon egyszerű, csak vedd le a belső tartályt és cseréld ki.

Tontarelli Szemeteskosár 16L Carolina krémszínű
4 990 Ft 4 290 Ft

Újdonság

A A TONTARELLI Carolina szemétkosár ideális irodába, dolgozószobába vagy gyerekszobába. A pedálos nyítási rendszer a kisebb gyerekeknek sem okoz problémát. A tartalék tartály cseréje nagyon egyszerű, elegendő kivenni a belső tartályt behelyezni az újat.

Tontarelli Szemeteskosár 25L Aurora kék/krémszínű
2 990 Ft 2 390 Ft

Újdonság

A TONTARELLI AURORA szemetskosár nem csupán otthonodban, hanem az irodában is kihasználható. Ennél a kosárnál a tartalék tartály cseréje kimondottan egyszerű, elegendő kivenni a felső részt és kicserélni azt.

Tontarelli Szemeteskosár, 25L, Aurora, krémszínű
2 990 Ft 2 590 Ft

Újdonság

A TONTARELLI AURORA szemeteskosár a méretének köszönhetően ideális irodákba és dolgozószobákba. Levehető felső résszel rendelkezik a szemeteszacskó könnyű kicseréléséért.

Tontarelli Szemeteskosár, 16L, Carolina, zöld
4 990 Ft 4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A TONTARELLI Carolina szemeteskosár a méretének köszönhetően nemcsak az otthonodba, hanem az irodádba is alkalmas. A szemeteszsák nagyon könnyen kicserélhető a kivehető belső tárolónak köszönhetően. A szemeteskosár pedál segítségével nyitható, így kisgyerekek is képesek kinyitni.

Tontarelli Box fogantyúval Aurora, 19L, áttetsző
3 490 Ft 2 790 Ft

Újdonság

A TONTARELLI Aurora praktikus tárolódoboz fogantyúval ideális segítő háztartásodba. Áttetszőségénekhála jól láthatod, mi van a dobozba helyezve. Nem csupán tárgyak, hanem élelmiszer és dokumentumok tárolására is szolgál.

Tontarelli COMBI BOX 43L fedővel, áttetsző
3 990 Ft 3 290 Ft

Újdonság

Otthonodban vagy nyaralódban olyan dolgaid vannak, amelyeket tárolnod kéne? A TONTARELLI COMBI BOX tárolódoboz segítségedre lesz ebben. Szezonális ruháidat, takaródiat vagy játékokat is tárolhatsz benne.

Tontarelli DODO STOCK-BOX tetővel, 36,5L, átlátszó
3 990 Ft 3 190 Ft

Újdonság

Ez a praktikus tároló doboz, TONTARELLI DODO STOCK-BOX, ideális segítőtárs minden háztartásba. Tároló helyet keresel a nem használt játékok, szezonális ruhák, takarók és más tárgyakszámára? Ezzel a tároló dobozzal ez nagyon könnyű lesz.

Tontarelli Összecsukható szállítódoboz TEKNIKA, 15,8 L
3 490 Ft 2 690 Ft

Újdonság

Műanyag összecsukható szállítódoboz TONTARELLI TEKNIKA, ami ideális segítőtárs az otthonodba. A különböző tárgyakat és ételeket nem csak tárolhatod, hanem szállíthatod is benne. És ha már nincs rá szükséged könnyedén összecsukhatod, amivel helyet spórólhatsz meg.

Tontarelli Összecsukható tárolód doboz 46L fedéllel, fekete/kék
5 490 Ft 4 590 Ft

Újdonság

A TONTARELLI műanyag összecsukható doboz segítségedre lesz vásárlásaid során, és már nem kell táskáidat az autó csomagtartójába pakolnod, hanem egyszerűen csak rakd be a vásárlásodat a ládaba, és ne aggódj, ha azok vezetés közben kidőlnek. A ládát otthoni használatra is használhatod étel vagy egyéb cikk tárolására.

Tontarelli STOCKBOX 61L fedővel, kerekek áttetsző/világoskék
8 490 Ft 7 290 Ft

Újdonság

A praktikus TONTARELLI STOCKBOX tárolódoboz minden háztartásba megfelelő. Akár a szükségetelen játékokat, szezonális öltözéket vagy takarókat szeretnéd tárolni, ez a doboz játékos könnyedséggel kiváló segítőddé válik.

Tontarelli Szelektív hulladékgyűjtő 3x44L
8 490 Ft 7 390 Ft

Újdonság

A TONTARELLI márkájú három műanyag kosár a hulladék szelektív gyűjtésére szolgál. A szettben üvegre, papírra és műanyagra szolgáló kosarak találhatóak. Mindegyik 44 liter űrtartalmú.

Tontarelli Szennyeskosár INGRID, 50 L, fehér
5 990 Ft 4 790 Ft

Újdonság

Szennyeskosár TONTARELLI INGRID, ami minden háztartásba megtalálja a helyét. Nem kel félned, hogy a ruhák megdohosodnak. A kosáron található nyílásoknak köszönhetően a levegő folyamatosan átáramlik rajta.