Trussardi Black Extreme - EDT
6 760 Ft

Kölnivíz a fekete Extreme márka Trussardi ll tartalmazza az alapvető értékek a márka Trussardi. Erős és változatos illata vonzza, és úgy viselkedik, mint egy „új fegyver a csábítás”. Az új illat fekete Extreme alapul arisztokrata tonizálja a bőrt körülvett elegáns fa hangok.

Trussardi Blue Land - EDT
6 970 Ft 6 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi illatok Blue Land márka Trussardi fejezi tartozás érzését és a kapcsolat a gyökerekhez. Ő visz minket végig egy utazás a föld abszolút érzelmek. A hatalom és a szépség a természet és az emberi kéz által létrehozott egy figyelemre méltó jelenetek. A kék szín a nap, a fény és az energia.

Trussardi Delicate Rose - EDT
11 220 Ft 10 280 Ft

A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a pillanatban lenyűgözi az érzékeit frissességét.

Trussardi Donna 2011 - EDP
8 520 Ft

Donna márka Trussardi 2011-től a hölgyek, virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, akik szeretik a friss illatot. A bevezetőben találunk aromák citrom, yuzu gyümölcs hangok, a szív elrejti jázmin, narancsvirág és lótusz. Alapvetően találunk vanília, cédrusfa, pacsuli és szantálfa.

Trussardi Donna - EDT
12 170 Ft 11 220 Ft

A Trussardi Donna egy keleti virágos illat olyan lányok és nők számára, akik szeretik a különleges és érzéki illatot. A citrom, görögdinnye és yuzu gyümölcs illatjegyeivel nyílik meg,  a szívillatban kibontakoznak a jázmin tea, lótuszvirág és narancs illatjegyei.