Unico Plus építőasztal kockákkal
17 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Unico Plus építőasztal remekül funkcionál a kockákból épített épületek alapjaként. A szett egy fedőlapot is tartalmaz, mely lehetővé teszi, hogy egy sima, egyszerű kisasztalként használjuk. A tároló rekeszben 31 darab építőelem található, melyek tetszés szerint egymásba illeszthetőek. Az építőjáték kiváló hatással van a gyermekek kézügyességére, kreativitására és motorikus képességére a különböző méretű, formájú és színű építőelemeknek, építőkockáknak köszönhetően.

Unico Plus pre-school kamion
4 590 Ft 4 310 Ft

Már itt is van a kamion. Gyorsan pakold meg rakománnyal és útnak is indulhat. Az építőkészlet egyéb világhírű játékokkal is kompatibilis (például Lego Duplo, Mega Bloks stb). Az építőkészlet hosszú órákon át tartó szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Unico Szórakoztató körhinta
5 390 Ft 4 790 Ft

Ülj fel a körhintára, mert már majdnem minden hely foglalat..... és indulás! Kompatibilis más építőjátékokkal, mint például a Lego Duplo, Mega Blocks, stb. Az építőjáték több órányi szórakozást biztosít.

Unico Vadnyugati vonat

Unico Vadnyugati vonat

Értékelés: 5
11 390 Ft 10 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építs a gyermekeiddel egy motoros kisvonatot és induljatok el együtt egy hosszú utazásra. Az sok kockából álló építőjáték tökéletes a kezdő építészek számára, akik sok vidám pillanatot élhetnek át ezzel a játékkal.

Unico 150 db-os építőjáték gurulós tárolóval
10 900 Ft

Az Unico 150 db-os építőjáték szórakoztatóan fejleszti gyermekünk kreativitását és fantáziáját. A szett segítségével a kicsik kirakhatják a csomagoláson szereplő épületet, vagy tervezhetnek valami egészen újat – alkotókészségüknek semmi sem szab határt! A kemény, tartós műanyag építőelemek teljesen kompatibilisek a legtöbb hasonló építőjátékkal. A praktikus gurulós tárolóval a szettet bárhová egyszerűen magunkkal vihetjük.

Unico 62 db-os építőjáték tárolódobozzal
4 920 Ft

Az Unico 62 db-os építőjáték szórakoztatóan fejleszti gyermekünk kreativitását és fantáziáját. A szett segítségével a kicsik kirakhatják a csomagoláson szereplő épületet, vagy tervezhetnek valami egészen újat – alkotókészségüknek semmi sem szab határt! A kemény, tartós műanyag építőelemek teljesen kompatibilisek a legtöbb hasonló építőjátékkal. A praktikus tároló megvédi a készletet a mindennapi szennyeződésektől.

Unico Basic Box kockákkal 50
3 360 Ft

Fejleszd a képzelőerődet a kockákkal különböző alakban és színekben. Kreatív gyermek építőjáték Unico Plus praktikus boxban, amelynek fedele használható, mint építőjáték alátét. Az építőjáték alkalmas gyereknek már 18 hónapos kortól.

Unico Basic építő játék

Unico Basic építő játék

Értékelés: 4,8
5 180 Ft

Az Unico Basic építő játék fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját, miközben az építés hosszú órákon keresztül leköti őket. A szett segítségével a gyerekek felépíthetik a mindennapokból ismert épületeket, vagy tervezhetnek újakat – alkotóképességüknek semmi sem szab határt! A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem.

Unico Cars for Kids - Autómosó építőjáték
4 660 Ft

Az Unico Cars for Kids – Autómosó építőjátékot kifejezetten a legkisebbek számára tervezték. Autóink tisztaságát most már semmi sem akadályozza! A szettbe minden beletartozik, amire kocsimosás vagy tankolás közben szükségünk lehet, így játékvárosunk szerves része lehet. A készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.

Unico Cars for Kids - Autószerviz építőjáték
9 470 Ft

Az Unico Cars for Kids – Autószerviz építőjátékot speciálisan a legkisebbeknek tervezték. A szett szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját, miközben motorikus képességük is javul. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis. A csomag mindent tartalmaz, amire egy kocsijavításhoz szükségünk lehet, s a komplett karbantartás után irány a versenypálya!

Unico Cars for Kids - Benzinkút építőjáték
6 750 Ft

Az Unico Cars fo Kids – Benzinkút építőjátékot speciálisan a legkisebbek számára tervezték. A csomag mindent tartalmaz, amire tankolás közben szükségünk lehet: az egyes állomásokhoz még töltőpisztoly is tartozik! A készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját, miközben motorikus képességük is javul. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.

Unico Cars for Kids - Forma 1-es építőjáték
6 220 Ft

Az Unico Cars for Kids – Forma 1-es építőjátékot speciálisan a legkisebbek számára tervezték. A szett mindent tartalmaz, ami egy izgalmas Forma 1-es küzdelemhez szükséges: a kis versenyautók és a kockás zászlók pillanatok alatt a száguldó cirkusz világába varázsolják a gyermekeket. A készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját, miközben motorikus képességük is javul. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.

Unico Cars for kids - Parkoló a dobozban
5 050 Ft

Gyönyörű parkoló minden négykerekű imádónak. A versenypálya éppen kinyit, beléphetsz a garázsba és leparkolhatod a boldog autódat, amely felkelti a gyermek érdeklődését boldog kifejezésével. Az építőjáték alkalmas gyereknek már 18 hónapos kortól.

Unico Castles - Lovas kocsi
2 970 Ft

Lovag teljes felszerelésben éppen visszatér a lovagi tornáról gyönyörű lovaskocsin fehér ló által húzva. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.

Unico Castles - Nagy középköri kastély
27 270 Ft

Ugord át a függőhidat és harcolj a királyi lovagok ellen, hogy megtaláld a királyt és a kincseit. Segít a gyermeknek a növekedésben és a várépítésben. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.

Unico Country Farm farmer a dobozban
6 350 Ft

Az aratás szezon éppen elkezdődött, minden zöldséget és gyümölcsöt ideje betakarítani és elrakni. A lovacskát elő kell készíteni, és előkészíteni a segítségre. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.

Unico Építő kocka

Unico Építő kocka

Értékelés: 5
8 040 Ft

Az Unico építő kocka segítségével könnyedén megépíthető álmaink kastélya. A gyermekeket hosszú órákon át leköti és szórakoztatja. A darabok egyszerűenegymásba illeszthetőek. A praktikus tárolást a műanyag doboz biztosítja, melynek fedele tökéletes alapul szolgál a megépítendő épület számára.

Unico Építőkészlet 150 db
8 690 Ft

Az Unico Plus MAXI sorozatba tartozó, olasz gyártó által gyártott építőkészlet. Gyermekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. Építsünk bármit, ami eszünkbe jut. Nagy vár készítése nagyobb kockákból a kisgyermekekek számára. Hosszó órákon át tartó kiváló szórakozás.

Unico Építőkockák Dobozban, 120 db
6 870 Ft

Unico építőkockák csomag 120 darab elemet tartalmaz egy praktikusan, és könnyen tárolható műanyag dobozban. A doboz fedele akár építési alapként is szolgálhat. Remek szórakozást nyúj akár órákon át, miközben fejleszti a gyerekek különböző készségeit. Élénk színei és **izgalmas kombinálhatósága teszi még érdekesebbé a játékot a gyerekek számára.

Unico Építőkockák táskában 150 db
7 780 Ft

Az Unico Építőkockák táskában 150 db építőkockát tartalmaz, amiket egy praktikus táskában tudunk tárolni, így akár nyaralásra is könnyedén magunkkkal vihetjük. Csak a gyermek fantáziáján múlik, hogy mit épít a könnyen összerakható és szétszedhető kockákból. Remek szórakozást nyúj akár órákon át, miközben fejleszti gyermekünket.

Unico Fagylalt Építőjáték

Unico Fagylalt Építőjáték

Értékelés: 4,5
4 550 Ft

Az Unico fagyis építőjáték egy praktikus kis vödörben van, amibe játék után könnyen vissza is pakolható a sok színes fagyi. Izgalmasan kombinálható a többféle fagyi, tölcsér és kehely, így mindig érdekes marad a játék. Élénk színeivel, a gyümölcs és napernyő díszítésekkel igazán leköti a kicsik figyelmét.

Unico Farmvidék - Kis tanya
4 920 Ft

Az Unico Farmvidék – Kis tanya építőjáték a falusi világ életével ismerteti meg a gyerekeket. A szett segítségével a kicsik felépíthetik a mindennapokból ismert épületeket vagy játszhatnak az állatkákkal, miközben a készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját.A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.

Unico Hello Kitty Építőkocka szett vödörben, 104 db
6 740 Ft

Az Unico Hello Kitty építőkocka szett 104 db különleges, Hello Kitty mintás*** építőkockát tartalmaz a hozzá tartozó vödörben, melynek hála, játék után az elpakolás is gyorsan fog menni. Összeillesztésük és szétszedésük is könnyű, így nem csak felhőtlen szórakozást nyújtanak, de a kézügyességet, kreativitást is fejlesztik. A vödör **tároló fedele egyben játékalapként is szolgál.

Unico Hello Kitty - Fodrász szalon boxban
6 740 Ft

Új frizura, új stílus, amelyet létrehozz a kis fodrászüzlet és biztosan tetszeni fog neked. Így kihasználhatod a napodat a Hello Kitty szalonban. Az építőjáték alkalmas gyereknek már 18 hónapos kortól.

Unico Hello Kitty - Iskola Építőjáték
10 380 Ft

Egy olyan iskolába bárki szívesen járna, mint amilyen az Unico Hello Kitty iskola. A cica és kis barátai iskolabusszal érkeznek és az órák közti szünetben vidáman játszanak. A tanteremben minden szükséges dolgot megtalálhatnak, táblát, könyveket, sőt még néhány játékot is. A készlet kiegészíthető a Mega Blocks elemeivel is.

Unico Hello Kitty - Nagy kastély
18 170 Ft

A királyi család vendége lehetsz az Unico Hello Kitty nagy kastélyban, ahol fantasztikus szórakozás vár rád, talán még bált is rendeznek a tiszteletedre. A balkonon és kertben is sétálhatsz, vagy éppen ki is lovagolhatsz. A várat akár a Mega Blocks építőkockáiddal is tovább építheted.

Unico Hello Kitty - Strand bár
6 350 Ft

Menj együtt felfrissülni együtt Hello Kitty barátoddal a stand bárba Várnak rád ízletes gyümölcs koktélok, fagyi és boldog barátok a Hello Kittytől. Az építőjáték alkalmas gyereknek már 18 hónapos kortól.

Unico Hello Kitty - Uszoda építőjáték
10 380 Ft

Ha túl nagy a forróság nyáron, nincs is kellemesebb, mint úszni egyet az üdítően hűvös vizű medencében az Unico Hello Kitty uszodában. A cicus és barátai minden gyermeket szeretettel várnak saját kis strandjukon, ahol együtt játszhatnak, napozhatnak, vagy hűsölhetnek a pálmafa alatt. A játék kompatibilis a ** Mega Blocks** építőelemeivel.

Unico Játékautó építőkockákkal
3 620 Ft

Az Unico Játékautó építőkockákkal egy színes, kiváló minőségű műanyagból készült játék. Az építőkockák összeillesztése és szétszedése is könnyű, így nem csak felhőtlen szórakozást nyújtanak, de a kézügyességet, kreativitást is fejlesztik. A készlet összesen 34 részes, köztük a teherautóval.

Unico Kiegészítők a kisvonathoz
4 140 Ft

Szórakoztató kiegészítő az Unico Plus kisvonathoz. A csomagolásban sínek, sorompók és kereszteződések találhatók. Egy kitűnő és elengedhetetlen kiegészítő minden kisvonatos játékszetthez.

Unico Kisasztal Építőkockákkal
5 180 Ft

Az Unico Kisasztal építőkockákkal a legjobb választás, hogy fejlessze gyermeke kézügyességét. Az élénk színek, vidám megjelenés leköti a kicsik figyelmét, és fel sem tűnik nekik, hogy elszaladt az idő. Az asztalkába lehet elpakolni az elemeket, így garantált, hogy este senki nem lép bele egy darabba se.

Unico Maximilian Families Élelmiszerbolt-szett
6 610 Ft

A városka kedvenc boltját építheted fel az Unico Maximilian Families élelmiszerbolt-szettel, hiszen kedvenc kisállataid itt mindent megtalálhatnak egy helyen! Ez a készlet színes, könnyen összeilleszthető építőelemeivel szórakoztatóan fejleszti a kézügyességet és a tervezői gondolkodást.

Unico Maximilian families grill party
7 390 Ft

Kiváló szórakozás a Maximilian families-szel való grillezés során. A család egy délutáni grillpartira hív. A sült kolbászok, a ropogós sültek a grillezett zöldség és a könnyed gyümölcsös limonádé biztosan felfrissít.

Unico Maximilian Families Iskola-szett
12 070 Ft

Ülj egy osztályteremben az Unico Maximilian Families kedves állatkáival. Ehhez csupán annyi kell, hogy képzeletedet használva felépítesz egy hangulatos általános iskolát. Ez a készlet színes, könnyen összeilleszthető építőelemeivel szórakoztatóan fejleszti a kézügyességet és a tervezői gondolkodást.

Unico Maximilian families játszótér
11 030 Ft

Maximilian families játszótér minden barát számára. Számos lehetőséggel ellátott. Hintázz, vagy csússz le a hosszú csúszdán. Ezen a játszótéren felhőtlen szórakozás vár.

Unico Maximilian Families Medveotthon-szett
14 280 Ft

Segíts ennek a kedves mackócsaládnak beköltözni álmaik otthonába! Az Unico Maximilian Families e készletével felépítheted nekik meleg otthonukat, ahova mindig jó érzés hazatérni. Ez a készlet színes, könnyen összeilleszthető építőelemeivel szórakoztatóan fejleszti a kézügyességet és a tervezői gondolkodást.

Unico Maximilian Families Szépségszalon-szett
7 650 Ft

Építsd fel álmaid szalonját az Unico Maximilian Families szépségszalon-szettel! A könnyen összeépíthető elemekből változatos elrendezésben alkothatsz fodrászatot, kozmetikát vagy masszázsszalont, amit azután kedvenc állatfiguráiddal próbálhatsz ki. Ez a játék szórakoztatóan fejleszti a kézügyességet és a tervezői gondolkodást.

Unico Men at work építkezés grande
10 640 Ft

Az építkezés teljes mértékben folyik, a daru nagy gerendákat szállít. A teherautó fuvarozza a homokot, minden úgy működik ahogyan kell. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.

Unico Men at work építkezés közepes
5 570 Ft

A munkások készek az építkezésre, beültethetted a markológépbe és elindulni az építkezésre. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.

Unico Mentőautós építőjáték
4 390 Ft 3 620 Ft

Az Unico Mentőautós építőjáték a kórházak világába vezetik a gyermekeket. A szettbe minden beletartozik, amire egy mentősnek szüksége lehet: a csomag az autó mellett jelzőlámpát, sorompót, de még hordágyat is tartalmaz! A készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.

Unico Plus Elektromos játékvonat
14 280 Ft

A Unico Elektromos vonat szett gyűrű alakú pályával, valamint hangefektekkel élményben gazdag kalandokat ígér gyermekének. Az elemeket összeállítva azonnal meg is kezdődhet a játék. Hosszantartó szórakozás a kis masinisztáknak.

Unico Plus pre-school vonat

Unico Plus pre-school vonat

Értékelés: 5
5 570 Ft

vonat már itt is van, ülj rá fel és irány kirándulni. Az építőkészlet egyéb világhírű játékokkal is kompatibilis (például Lego Duplo, Mega Bloks stb). Az építőkészlet hosszú órákon át tartó szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Unico Rendőrkapitányság Építőkészlet
10 640 Ft

Az Unico rendőrkapitányság építőkészlet minden olyan elemet tartalmaz, melyre egy igazi rendőrkapitánynak szüksége van. Az alkatrészek többféleképpen kombinálhatóak, sőt kompatibilisek más, hasonló Unico termékekkel is. Amellett, hogy hosszú időre leköti a gyerekek figyelmét, akár már másfél éves kortól, élénk színeinek, izgalmas kombinálhatóságának köszönhetően kiválóan fejleszti a gyerekek különböző készségeit is.

Unico Safari grande
8 300 Ft

Indulj el a safarira a kedvenc állataiddal. A kilátás majd elcsábít és a safari busz, amelyet egy kis majom vezet. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.

Unico Sütemények Építőjáték
3 030 Ft

Az Unico sütemények építőjáték segítségével a gyerekek különböző, színes, díszes, és nem utolsó sorban finom süteményeket építhetnek össze. Az építőjáték kombinálható más, hasonló termékekkel, de önmagában is hosszan leköti a kicsik figyelmét, fejleszti különböző készségeiket. Az élénk színek, izgalmas kombinálhatóság teszi a játékot a gyerekek kedvencévé.

Unico Tűzoltóság dobozban
5 180 Ft

Az Unico Tűzoltóság magában is megállja a helyét, de nagyszerû kiegészítõje lehet egy Unico városnak. Az élénk színek, vidám megjelenés leköti a gyerekek figyelmét, és fel sem tûnik nekik, hogy elszaladt az idõ. A dobozba könnyen el lehet tenni az egyes elemeket, így garantált, hogy este senki nem lép bele egy darabba se.

Unico Tűzoltóság építőkészlet
10 380 Ft

Az Unico Tűzoltóság építőkészlet egy remek játék kisgyermekek számára! Amikor tűz üt ki a városban, akkor nincs mese, menni kell és el kell oltani a tűzet! A készlet tartalmazza a képen látható figurákat is.