Versele Laga Crispy Muesli Guinea Pigs 20 kg
10 590 Ft

Komplett táplálék tengerimalacok magas rosttartalommal." Tartalmaz minden tápanyagot, amire az ön állatkájának az egészséges és aktív élethez szüksége van.

Versele Laga Crispy Muesli Hamsters 20 kg
11 490 Ft

Komplett táplálék hörcsögöknek és hasonló állatoknak magas fehérjetartalommal, amely tartalmaz minden tápanyagot, amire az ön állatkájának az egészséges és aktív élethez szüksége van.

Versele Laga Orlux Eggfood Kanári Lágyeleség, 5 kg
7 590 Ft

A Versele Laga Orlux Eggfood Kanári Lágyeleség leginkább a fiókanevelés és a vedlés ideje alatt nélkülözhetetlen szín-alak és énekes kanáriknál, de akár egész éven át a madarak előtt lehet. A hozzáadott lysin és methionin optimális növekedést és tollképződést garantál, a jód pedig a pajzsmirigy működését serkenti. A csomag gazdaságos, 5 kg-os kiszerelésű.

Versele Laga Exotic Fruit, Papagájeleség 600g
2 890 Ft

Versele Laga Egzotikus gyümölcs papagájeleség igazán kiváló táplálékkiegészítő, mely tartalmazza kedvence számára a megfelelő szárított gyümölcsöket és magvakat. Adja jutalomfalatként, vagy a napi táplálék mellé, papagája meghálálja a finomságokat.

Versele Laga Exotic Nuts Papagájeleség 750g
2 890 Ft

A Verselelaga Egzotikus magkeverék kiegészítő eledel nagy papagájoknak. Tartalmaz diót, gabonát és különböző vetőmagokat, melyek kiváló étrend kiegészítők szeretett papagája számára. Adja jutalomfalatként, vagy a napi táplálék mellé.

Versele Laga Nature Cavia - hörcsögöknek 9 g
12 990 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat. A keverék alkalmas túlsúlyos hörcsögök számára, idősebb és kevésbé aktív hörcsögök számára. Versele Laga Nature Cavia – hörcsögöknek 9 g nem tartalmaz préselt pelletet és gabonaféléket.

Versele Laga Nature Chinchilla - csincsillák számára 700 g
1 590 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Versele Laga Nature Chinchilla – csincsilláknak 700 g nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelletet.

Versele Laga Nature Chinchilla - csincsilláknak 2,3 kg
4 590 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. A Versele Laga Nature Chinchilla – csincsillák számára 2,3 g nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelleteket.

Versele Laga Nature Chip - szibériai csíkosmókusok számára 700 g
2 190 Ft

Prémium táp szibériai csíkosmókusok számára, támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Nature Chip – szibériai csíkosmókusok számára 700 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Cuni - nyulaknak 9 kg
13 490 Ft 9 390 Ft

Prémium táp törpenyulaknak biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni – nyulaknak 9 kg préselt pellet nélkül.

Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 1 kg
3 290 Ft 2 690 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat biztosít. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke hörcsögök számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 1 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 2,75 kg
6 490 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat biztosít. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke hörcsögök számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 2,75 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 1 kg
2 690 Ft 2 190 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke csincsillák számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 1 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 1 kg
3 290 Ft 2 690 Ft

Prémium keverék a különböző étel összetevőkre érzékeny nyulak számára.. Válogatott fűfélés és növények hozzájárulnak az optimális emésztéshez és az egészséges állkapocshoz. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 1 kg mesterséges színezékek, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 2,75 kg
6 490 Ft

Prémium keverék a különböző étel összetevőkre érzékeny nyulak számára.. Válogatott fűfélés és növények hozzájárulnak az optimális emésztéshez és az egészséges állkapocshoz. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 2,75 kg mesterséges színezékek, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Versele Laga Nature Hamster - hörcsögök számára 2,3 kg
5 390 Ft 4 790 Ft

Prémium hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Versele Laga Nature Hamster – hörcsögök számára 2,3 kg dióval, szárított gyümölcsökkel és magokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Snack Berries 85 g
1 590 Ft

Bogyós gyümölcsök darabkáit tartalmazó prémium keverék, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature Snack Berries 85 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature snack Bits Bale Dandelion 55 g
1 490 Ft

Gyermekláncfüvet tartalmazó prémium minőségű keverék, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Alkalmas nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Bale Dandelion 55 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Fibres 500 g
1 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a prémium minőségű, zöldség- és gyógynövény-keverék biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. Versele Laga Nature Snack Fibres 500 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Proteins 85 g
1 590 Ft

Prémium minőségű étrend-kiegészítő magas fehérjetartalommal, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature Snack Proteins 85 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Orlux Eggfood Nagypapagáj lágyeleség, 4 kg
7 990 Ft

A Versele Laga Orlux Eggfood Nagypapagájeledel leginkább a fiókanevelés és a vedlés ideje alatt nélkülözhetetlen nagypapagájok, kakaduk és aráknak, de akár egész éven át a madarak előtt lehet. A hozzáadott lysin és methionin optimális növekedést és tollképződést garantál, a jód pedig a pajzsmirigy működését serkenti. A csomag gazdaságos, 4 kg-os kiszerelésű.

Versele Laga NutriBird P15 Original Papagáj eledel, 4 kg
8 590 Ft

A NutriBird P15 Original kiváló eledel papagája számára, mely tartalmaz szinte minden fontos vitamint és ásványi anyagot. Adja nap mint nap kedvence számára. Nagytestű madarak számára, válogatott összetevőkkel.

Versele Laga Prestige Kanári eleség, 4 kg
3 990 Ft

Versele Laga Prestige Kanári eleség egy teljes értékű madáreledel, tartalmazza az összes szükséges vitamint, aminosavakat és ásványi anyagokat. Válogatott minőségű összetevők kiválóan helyettesíthetik a kanári természetes élőhelyén megszokott táplálékait.

Versele Laga Complete Cuni Sensitive 1,75 kg
4 790 Ft

100%-ban extrudált egykomponensű táplálék alacsony energiatartalommal érzékeny, kevésbé aktív vagy idősebb nyulaknak. Könnyíti az emésztést és segíti a húgyszervek megfelelő működését.

Versele Laga Nature Chinchilla - csincsillák számára 9 kg
13 890 Ft 10 690 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. A Versele Laga Nature Chinchilla – csincsillák számára 9 kg nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelleteket.

Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 2,75 kg
6 490 Ft 6 090 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke csincsillák számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 2,75 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 8 kg
14 990 Ft 11 990 Ft

Prémium keverék a különböző étel összetevőkre érzékeny nyulak számára.. Válogatott fűfélés és növények hozzájárulnak az optimális emésztéshez és az egészséges állkapocshoz. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 9 kg mesterséges színezékek, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Versele Laga Nature Mouse - egerek számára 400 g
1 190 Ft 990 Ft

Prémium táp egereknek, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Extra adag gabonaféléket tartalmaz az energiaszint és a vitalitás megnöveléséért. Versele Laga Nature Mouse – egereknek 400 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Rat - patkányok számára 2,3 kg
4 990 Ft

Prémium táp patkányoknak E vitaminnal, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Nature Rat – patkányok számára 2,3 kg magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Rat - patkányok számára 700 g
1 690 Ft

Prémium táp patkányoknak E vitaminnal, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Nature Rat – patkányok számára 700 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature snack Bits Apple 100 g
1 490 Ft

Prémium minőségű keverék almával, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Apple 100 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature snack Bits Bale Cornflower 55 g
1 490 Ft

Prémium keverék búzavirággal, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Alkalmas nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Nature snack Bits Bale Cornflower 55 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature snack Bits Hibiscus 60 g
1 490 Ft

Hibiszkuszt tartalmazó prémium keverék, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Alkalmas nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Hibiscus 60 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature snack Bits Parsnip 60 g
1 490 Ft

Pasztinákot tartalmazó prémium minőségű keverék, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Alkalmas nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Hibiscus 60 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Cereals 500 g
1 290 Ft 1 090 Ft

Gyümölcsök, zöldségek és magok prémium minőségű keveréke, amely örömet szerez majd a házi kedvencednek. Megfelel mindenevő rágcsálóknak, ami kellemes változást hoz étrendjükben. Versele Laga Nature Snack Cereals 500 g jutalomfalatként adható kisállatod jó viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Fruities 85 g
1 590 Ft

Prémium minőségű gyümölcskeverék, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature Snack Fruities 85 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Nutties 85 g
1 590 Ft

Diófélékből készült prémium minőségű keveréke, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature Snack Nutties 85 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Veggies 85 g
1 590 Ft

Zöldségdarabok prémium minőségű keveréke, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature Snack Veggies 85 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Orlux Papagáj lágyeleség, 5 kg
8 490 Ft 7 990 Ft

A Versele Laga Orlux papagájeledel leginkább a fiókanevelés és a vedlés ideje alatt nélkülözhetetlen hullámos papagájok, neophemák és törpepapagájoknál, de akár egész éven át a madarak előtt lehet. A hozzáadott lysin és methionin optimális növekedést és tollképződést garantál, a jód pedig a pajzsmirigy működését serkenti. A csomag gazdaságos, 5 kg-os kiszerelésű.

Versele Laga Nature Cavia - hörcsögöknek 2,3 g
4 290 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat. A keverék alkalmas túlsúlyos hörcsögök számára, idősebb és kevésbé aktív hörcsögök számára. Versele Laga Nature Cavia – hörcsögöknek 2,3 g nem tartalmaz préselt pelletet és gabonaféléket.

Versele Laga Nature Cavia - hörcsögöknek 700 g
1 490 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat. A keverék alkalmas túlsúlyos hörcsögök számára, idősebb és kevésbé aktív hörcsögök számára. Versele Laga Nature Cavia – hörcsögöknek 700 g nem tartalmaz préselt pelletet és gabonaféléket.

Versele Laga Nature Cuni Junior - nyulaknak 2,3 kg
4 590 Ft

Prémium táp törpenyulaknak 6 hónapos kortól biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni Junior – nyulaknak 2,3 kg préselt pellet nélkül.