Wiky Habszivacs puzzle, 30x30 cm, 10 db
4 400 Ft

A Teddies Habszivacs puzzle vidám és szórakoztató játék gyerekeknek. Az élénk színek és a különféle formák felkeltik a kicsik figyelmét. Gyermeke számára nagy sikerélmény, ha a formák a helyükre kerülnek. A puzzle segítségével gyermeke megismerkedhet az építés élményeivel. Könnyű és könnyen tisztítható anyagból készült.

Wiky Szerszámos láda

Wiky Szerszámos láda

Értékelés: 5
4 490 Ft

Gyerek szerszámos láda minden kis ezermester számára. Javítani kell vagy segíteni apunak? Ez a szett ebben nagy segítségedre lesz. A sok apró szerszámod egy helyen lesz ebben az erős hordozható kofferban.

Wiky Maruska éneklő baba

Wiky Maruska éneklő baba

Értékelés: 4,7
10 390 Ft 7 130 Ft

Az éneklő Maruska baba nagyon hamar a legjobb barátnőd lesz. Ennek a gyönyörű babának varázslatos nyakéke van. Gyengéden nyomd meg és hallgasd az ismert mesedallamot. Akarsz más éneket hallani? Nyomd meg a nyakéket még egyszer.

Wiky Rock Buggy Goliash RC

Wiky Rock Buggy Goliash RC

Értékelés: 4,1
36 751 Ft 19 470 Ft

A ROCK BUGGY nem kérdezi merre vezet az út. Sem a fű, sem a göröngyös terep vagy nagy kövek nem állítják meg. Nem egy versenyautó, ami tépi az aszfaltot, ami azoknak van csak akik nem tudnak vezetni a saját utaikon. Ezért ne habozz és vágj neki a hozzáférhetetlen terepeknek.

Wiky Top Racer Autópálya, 97x48x9cm
12 690 Ft 9 730 Ft

Teddies Top Racer Autópálya minden kisfiú számára feledhetetlen élményt nyújt, melyben kiélheti a versenyzés iránti rajongását. A versenypályán hajtűkanyarok, hidak és hurkok találhatók, melyen 2 versenyautó erejét mérheted össze. A mágneses technológia erős tapadást garantál, a tartozékok pedig igazi élethű futamot rekonstruálnak.

Wiky Ház/sátor gyermekeknek, Kisvakond
8 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A közkedvelt Kisvakond és barátai mintával ellátott gyermek ház. A ház nyári évszakok során lehet felállítva kisebb kertekben. Gyerekszobában szintén használható. A házban legfeljebb két gyermek fér el. Vinil anyagból készült, műanyag szerkezetű.

Wiky Történelmi tankcsata játék
24 581 Ft 18 170 Ft

Találd el ellenfeledet és szerezd meg az életének egy részét. Mindenkinek 4 élete van. Ronts be a háborús csata közepébe. Irányítsd a tankodat és keresd az ellenfelet. Haladj igényes terepeken, játszd ki az ellenfelet és lődd ki. Akit 4 találat ér az veszít.

Wiky Fúró 18 cm

Wiky Fúró 18 cm

Értékelés: 1
2 790 Ft

A fúró tökéletes hasonmásával a kis szerelő rengeteg szórakozást élhet át. Semmilyen felszerelésből sem hiányozhat ez a szuper fúró, mely szinte megkülönbözhetetlen az igazitól. Ha a fiad az apukájára szeretne hasonlítani, akkor ez a fúró biztos örömet okoz majd neki.

Wiky Lovacska istállóval
12 411 Ft 9 730 Ft

Teljesítsd be álmodat és szerezz be egy szép lovat magadnak. A 16 cm lovacskaistállóval és tartozékokkal nem hiányozhat egy állatfarmos készletből sem . A lovak a gyerekek legkedveltebb állatkái.

Wiky Autó csata

Wiky Autó csata

Értékelés: 3,8
12 665 Ft 7 780 Ft

Élj át egy igazi autós kergetőzést, ki lesz a gyorsabb? Bankrabló vagy rendőr leszel? Az autók vadul csapódnak egymásnak, amelyik fordul fel elsőnek az veszít. De ne add fel, fordulj kerekekre és folytasd a harcot!

Wiky RC dömper

Wiky RC dömper

Értékelés: 3,8
11 397 Ft 8 430 Ft

Dömper RC modell távirányításra, négykerék meghajtással és fém kabinnal. Rengeteg kalandot átélsz ezzel a dömperrel. A nagy kerekek kiválóan irányíthatók, felpakolhatsz egy nagy fuvar földet és kiszállíthatod a lerakodóhoz.

Wiky Autó lószállítóval
9 495 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ruccanj ki a lovaddal a versenypályára vagy csak egy lovaglásra. Ez a luxus autó utánfutóval elszállítja mindkét lovadat bárhová, teljes kényelmesen . A szett nem hiányozhat egyetlen gyűjtőnek sem.

Wiky Fashion Angels egyszarvú
4 171 Ft 1 680 Ft

Nagyszabású születésnapi parti készülődik és te tökéletes kivételes szeretnél lenni? Díszítsd ki magad színes csillámokkal és színes egyszarvú szarvval és légy az est sztárja! Készlet minden kis és nagy divatozónak.

Wiky Mosolygó kutyus

Wiky Mosolygó kutyus

Értékelés: 5
7 047 Ft 6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel az aranyos mosolygó kutyussal a gyerekek rengeteget szórakozhatnak. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. Mosolyogva minden könnyebben megy.

Wiky Nevető és ficánkoló kutyus
7 087 Ft 6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kedves kiskutyával gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.

Wiky Rock Buggy Blue RC

Wiky Rock Buggy Blue RC

Értékelés: 3,8
24 074 Ft 21 390 Ft
+ ingyen szállítás

Szereted a kihívásokat, a nehéz terepet és videóra szeretnéd rögzíteni a kaszkadőr mutatványaidat vagy kalandjaidat? A wifi kamera a szuper autó motorháztetejére van rögzítve. Készíts képeket és videó felvételeket! Minden a telefon vagy tablet memóriájába rögzítődik ezáltal az élményeidet a barátaiddal is megoszthatod.

Wiky Kisvakond vízfestmény

Wiky Kisvakond vízfestmény

Értékelés: 3,8
2 580 Ft

Wiky Kisvakond vízfestő tökéletes választás olyan gyerekek számára, akik imádnak rajzolni. A speciális toll segítségével megrajzolt formák 5 perc alatt eltűnnek a felületről, így az készen áll egy újabb alkotásra. Ezzel a kézügyesség fejlesztő játékkal gyermekünk addig folytathatja a rajzolást, amíg csak akarja, hiszen ez a speciális tábla sosem fog betelni.

Wiky Csavaros vonat

Wiky Csavaros vonat

Értékelés: 4,8
7 594 Ft 3 890 Ft

csavaros mozdony a kisfiúk kedvenc játékai közé tartozik. A csavarhúzó motorként használható! Amikor a mozdony össze van szerelve, alulról helyezzük a mozdonyba, és a mozdony elindul!

Wiky Fúró 28 cm

Wiky Fúró 28 cm

Értékelés: 5
3 151 Ft 2 840 Ft

A fúró tökéletes hasonmásával a kis szerelő rengeteg szórakozást élhet át. Semmilyen felszerelésből sem hiányozhat ez a szuper fúró, mely szinte megkülönbözhetetlen az igazitól. Ha a fiad az apukájára szeretne hasonlítani, akkor ez a fúró biztos örömet okoz majd neki.

Wiky Rémisztő patkány

Wiky Rémisztő patkány

Értékelés: 2
5 058 Ft 2 970 Ft

Rémisztő patkány távirányításra, olyan mint az élő ! Gombnyomásra felvillannak a szemei, megmozdul és elindul előre, hátra vagy forog. Ezzel a robotikus játékkal nagyokat fogtok szórakozni a bolondos barátaiddal! Két színben gyártva: fekete és szürke.

Wiky RC buldózer

Wiky RC buldózer

Értékelés: 3,7
11 397 Ft 9 340 Ft

Egy buldózer élethű másolata 1:18 méret arányban, amely nem hiányozhat a nagy építkezéseknél és talaj egyenlítéseknél. A nagy kerekek kiválóan irányíthatók szinte minden terepen. Minden fiú megörül ennek a buldózernek.

Wiky Szobatelefon akkumulátorral 2 db
5 180 Ft

Működő szobatelefon akkumulátorral. Egy pár telefon szobáról szobára 7 méter hosszú kábellel összekötve. A játék nem csak gyerekeknek játszásra jó, hanem anyuval is beszélhetnek a konyhában. Elég csak megnyomni a számlapot és a másik telefon máris csörögni kezd.

Wiky Autópálya 4 kisautó

Wiky Autópálya 4 kisautó

Értékelés: 5
13 268 Ft 9 730 Ft

Parkolóház, ami főleg a kisfiúk figyelmét köti le játékkal és szórakozással több órán keresztül. A parkolóház egy saját lifttel rendelkezik az 1. emeletig. Parkolj le az autóddal az épület tetején. A csomag része 3 kisautó és egy helikopter.

Wiky Csavaros építőjáték 10 az 1 - ben
5 003 Ft 3 490 Ft

Csavaros építőjáték 10 az 1 – ben akku – csavarhúzóval, elemre. Ezzel az építőjátékkal a gyerekek különféle modelleket építhetnek. Építs például traktort, robotot vagy motorkerékpárt. A képzelet nem ismer határokat.

Wiky Fém edénykészlet 9 db
4 794 Ft 4 690 Ft

Edénykészlet minden kis szakácsnak és szakácsnőnek rozsdamentes kivitelben. A kilenc részes készlet tartalma: lábas, nagy és kis edény fedéllel, serpenyő és három darab konyhai eszköz.

Wiky Garázs 3 kisautóval
5 932 Ft 3 880 Ft

Miért csak egy garázsod legyen a kisautóidra? Ezzel a garázs boxal rögtön három autót parkolhatsz egy garázsba. Parkold be a kisautóidat a garázsba, zárd be kulccsal, és vidd őket magaddal bárhova.

Wiky Hintaló
11 397 Ft 7 090 Ft

Favázas plüss hintaló jó minőségű plüss anyagbevonattal jó játszóeszköz gyermekeidnek . Méretei 74 × 28 × 65 cm, alkalmas a benti használatra, egyenes padlón.

Wiky Hintaló, hang effektusokkal
16 214 Ft 10 390 Ft

Favázas plüss hintaló jó minőségű plüss anyagbevonattal jó játszóeszköz gyermekeidnek . A füleiben szenzor van, ezek kapcsolják a hang effektusokat, mint nyerítés vagy patkó dobogás.

Wiky Izgő-mozgó kisbaba
8 812 Ft 3 620 Ft

Kiváló ajándék olyan kislányok számára, akiknek még nincs babájuk. Meg tudod nyugtatni az izgő-mozgó babát? Lehet, hogy segít, ha megsimogatod. Az ON/OFF gomb segítségével be- vagy kikapcsolhatod a hang effektusokat.

Wiky Képességfejlesztő asztal
8 859 Ft 6 480 Ft

Az interaktív asztal tökéletes minden kis felfedezőnek. Hogyha a kicsi a földön szeretne játszani, akkor a lábait le lehet csatolni. A színes asztalon különböző játékok találhatók, amik hosszú időre lekötik a kicsi figyelmét.

Wiky Képességfejlesztő kocka
7 591 Ft 4 400 Ft

Szórakoztató képességfejlesztő kocka fény és hangeffektusokkal, ami stimulálja a logikai gondolkodást. A kocka figyelemlekötő hangokat és dallamokat játszik le. Különböző a motorikus képességeket fejlesztő funkciókkal rendelkezik.

Wiky Kisbaba, mely igazi könnyeket sír
11 701 Ft 8 170 Ft

Az imádni való édes arcával és rózsaszín ruhájával, mely illik a baba fejvédőjéhez, a gyerekeket első pillantásra elragadják. Mi történt? A kisbaba sír. Töröld le könnyeit, vedd a karodba és itasd meg.

Wiky Magic Tracks - Mágikus világító autópálya
4 290 Ft

mágikus világító autópálya rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek. Rugalmas darabokból áll, amelyek könnyen összekapcsolható bármilyen színkombinációba. A pálya 220 részből áll és egy kisautót tartalmaz.

Wiky Maserati autópálya
24 074 Ft 15 590 Ft

Fusd szét magad a Maserati – val. Elindulhat az akció. Gondolod, hogy képes vagy túllépni a 300 km/h sebességet? Egy próbát biztosan megér! Élj át rengeteg kalandot és gyorsaságot ezzel az autópályával.

Wiky Mega hangszer szett
11 333 Ft 7 390 Ft

Nevelj egy zenész sztárt! Szép és praktikus hangszer szett. A gyerekeket elkápráztatja a sokféle hangszer, sok és remek szórakozást kínál. Ki lesz a dobos, ki a gitáros vagy ki fog tamburázni?

Wiky Mély babakocsi
15 165 Ft 10 390 Ft

Mély rózsaszín babakocsi babáknak örömet fog okozni minden kicsi anyukának. A babakocsi alatt található nagy kosár mindkét tartozékhoz és játékhoz használható. Max. 43 cm-es méretű babáknak alkalmas.

Wiky Nyerítő Mustang ló
9 495 Ft 7 220 Ft

Ki nem szeretne saját lovat? Teljesítsd be álmodat és szerezz be egy szép lovat magadnak. Mozdítsd meg a lovat és meghallod ahogy nyerít és a patkó kopogásokat. A lovak a gyerekek legkedveltebb állatkái.

Wiky Pisilős baba

Wiky Pisilős baba

Értékelés: 5
4 884 Ft 3 390 Ft

Az imádnivaló édes arcával és aranyos ruhájával, mely illik a baba fejvédőjéhez, a gyerekeket első pillantásra elragadják. Adj neki inni, és ültesd a bilire. A baba pisil, mint a valódi baba.

Wiky RC bagr

Wiky RC bagr

Értékelés: 4
15 200 Ft 11 190 Ft

Részletesen kidolgozott báger másolat táviránításra. Méretarány 1:16 Valósítsd meg álmodat és kezelj egy bágert. Nagyméretű távirányítású báger acél lapáttal és sok egyéb funkcióval.

Wiky RC motorkerékpár
11 081 Ft 7 520 Ft

Szuper gyors verseny motorkerékpár távvezérlővel, melyet a sofőr vezérelhet, aki még a legmeredekebb kanyarokban sem esik le róla. A motorkerékpár fényeffektusokkal rendelkezik. Rendezz szuper gyors versenyeket és légy a leggyorsabb!

Wiky Rendőr állomás kisautóval
5 047 Ft 3 590 Ft

Rendőr állomás és garázs kisautóval. Csavarozható rendőr állomás kisautóval lehetővé teszi, hogy mindent megtegyél, amit a jó rendőrnek meg kell tennie. Hívd el a barátaidat és élvezzétek a sok szórakozást együtt.

Wiky Rendőrségi géppisztoly
3 100 Ft

Rendőrségi géppisztoly minden kisfiú számára, aki ki akarja próbálni, milyen egy pisztolyt kézben tartani. A S.W.A.T.: Különleges egység tagjává válhatsz és harcolhatsz a gengszterek és a terroristák ellen. A játék világít és lövöldöző hangot ad ki.

Wiky Sétáló és ugató kutyus
5 390 Ft

Ezzel az aranyos kutyával a gyerekeid biztos rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.

Wiky Síró és pisilő bébi
5 555 Ft 3 890 Ft

Az imádnivaló édes arcával és aranyos ruhájával, mely illik a baba fejvédőjéhez, a gyerekeket első pillantásra elragadják. Na ne, a baba sír! Adj neki inni, és ültesd a bilire. A baba pisil, mint a valódi baba.

Wiky Sportos babakocsi
10 485 Ft 9 080 Ft

Elragadó babakocsi gyengéd rózsaszín kombinációban minden kislánynak, aki szereti a hosszú sétákat a babákkal. A sportos babakocsinak köszönhetően a séták nagyon kényelmesek lesznek. A babakocsi praktikus kosárral is rendelkezik.

Wiky Színes fém főzőedény készlet
4 400 Ft 3 100 Ft

Ez a fém főzőedény készlet nem hiányozhat egy modern konyhából sem. A készlet tartalmaz egy nagy fazékot fedéllel, egy kis edényt és fedelet egy fedéllel, amelyben a kis szakácsok kiváló ebédet vagy vacsorát készíthetnek.

Wiky Tűzoltó helikopter hanggal és fénnyel
9 961 Ft 6 490 Ft

A Teamsterz új tűzoltóautó modellje hanggal és világítással. A tűzoltók a gyermekek kedvenc játékai. Minden fiú vágyakozik tűzoltós hőssé válni és megmenteni a házat a tűztől. Rohanj a bejelentéshez és ments meg minden lakost.

Wiky Tűzoltóállomás rádióval és autóval
5 660 Ft 3 890 Ft

Gyönyörű tűzoltóállomás kisfiúknak. Játszd el egy kitűnő tűzoltó kalandot a gyermekeddel ezzel a nagyszerű készlettel, amely tartalmaz egy tűzoltóállomást rádióval és egy tűzoltóautót.