Wood Partner Gyerekszék

Wood Partner Gyerekszék

Értékelés: 3,9
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

kiváló minőségű bükkfából készült Wood Partner gyerekszékben az ülés, valamint a lábtartó számos fokozatra állítható, így könnyedén megtalálhatjuk a tökéletes méretet gyermekünknek. Ergonómikus kialakítású ülőkéje garantálja a kényelmet, köríves kartámasza pedig a maximális biztonságot. Használata a 9 hónapot betöltött gyerekek részére ajánlott.

Wood Partner LUCA Állítható gyerekszék
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Wood partner LUCA egy minőségi, fából készült állítható gyermekszék. Körülbelül gyermeke 9 hónapos korától használhatja a terméket. A szék lépést tud tartani gyermeke növekedésével az ülés és lábtartó szabályozhatóságának köszönhetően (állítható mélység és magasság). Az európai EN 1729, EN 14988 szabványoknak megfelelően készült.

Wood Partner Baba szék ROBI natur
17 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló minőségű ROBI szék bükkfából készült, bükkfa rétegelt lemezzel kombinálva. A bükkfa rétegelt lemezből készült, így a szék több színkombinációban is rendelhető. A ROBI A gyermekszéket összeállítatlan állapotban szállítjuk (IKEA rendszer). Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanemEurópában is, ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, ergonómikus kialakítású hátlapok mellett. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülhetnek rajta, minden európai országban. Ülj rájuk te is! Válassz a sokszín és típus közül.

Wood Partner SANDY Állítható gyerekszék fehér/zöld
38 490 Ft

2 év garancia

A SANDY állítható gyerekszék esetén az ergonomikus ülés és lábtartó magassága és mélysége könnyen és kényelmesen szabályozható úgy, hogy gyermeke egészségét ne veszélyeztesse. Gyermekeknek kb. 9 hónapos kortól ajánlott.

Wood Partner SANDY Állítható gyerekszék natúr/rózsaszín
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A SANDY állítható gyerekszék esetén az ergonomikus ülés és lábtartó magassága és mélysége könnyen és kényelmesen szabályozható úgy, hogy gyermeke egészségét ne veszélyeztesse. Gyermekeknek kb. 9 hónapos kortól ajánlott.

Wood Partner Gyerekszék WENDY 3 az 1-ben natur
13 990 Ft

Az egyedi WENDY 3 az 1-ben székek garantáltan praktikus darabjai lesznek a gyerekszobának. A gyermeked már rajzolni vagy írni szeretne? Semmi probléma – mindjárt varázsolunk egy asztalt! Přijde za ním kamarád? Tökéletes! Ha pedig már nincs rá szükség akkor széket csinálunk belőle.

Wood Partner Nagy textil ülőpárna a LUCA székhez
6 690 Ft

Nagy textil ülőpárna a kicsivel növő LUCA székhez, ami egy kiváló kiegészítő a kicsi kényelméért ülés közben. A nagy textil ülőpárna textil kötőkkel rendelkezik, hogy hozzá lehessen rögzíteni a szék ülőrészéhez. A nagy textil ülőpárna a kicsivel növő LUCA székhez nem csökkenti a szék egyedi formatervezésű ülésének az ergonómiáját.

Wood Partner Gyerekszék UNIVE 3az1ben, lakk
17 790 Ft

UNIVE 3az1ben minőségi faszék gyerekeknek, amely nyír furnérból készült. A szék számés színkombinációban kapható. Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanem Európában is, aki ergonomikusan kialakított támlával és ülőrésszel ellátott termékeket gyárt. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülnek rajta, minden európai országban. Ezért nyugodtan te is ráülhetsz. Válassz a számos szín és típus közül.

Wood Partner Gyermek asztal szett + szék ROBI lakk
35 390 Ft

MAXIK kiváló minőségű fából készült asztal bükkfából készült, nyír rétegelt lemezzel kombinálva. A nyír rétegelt lemezből áll és így az asztal több színkombinációban is rendelhető. Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanem Európában is, ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, ergonómikus kialakítású hátlapok mellett. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülhetnek rajta, minden európai országban. Ülj rájuk te is! Válassz a sok szín és típus közül.

Wood Partner Gyermek MAXIK lakk asztal
38 890 Ft

MAXIK kiváló minőségű fából készült asztal bükkfából készült, nyír rétegelt lemezzel kombinálva. A nyír rétegelt lemezből, így az asztal több színkombinációban is rendelhető. Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanem Európában is, ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, ergonómikus kialakítású hátlapok mellett. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülhetnek rajta, minden európai országban. Ülj rájuk te is! Válassz a sok szín és típus közül.

Wood Partner ROBI natur gyermek asztal
22 290 Ft

ROBI kiváló minőségű fából készült asztal bükkfából készült, nyír rétegelt lemezzel kombinálva. A nyír rétegelt lemezből áll és így az asztal több színkombinációban is rendelhető. Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanem Európában is, ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, ergonómikus kialakítású hátlapok mellett. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülhetnek rajta, minden európai országban. Ülj rájuk te is! Válassz a sok szín és típus közül.