Beauty Relax Celluform Smart testformáló masszázs készülék

Beauty Relax Celluform Smart testformáló masszázs készülék

Száma: 100054113973
Közvetlenül partnerünktől
A Celluform Smart egy masszázs készülék, amely az esztétikai stúdiókban a nagy eszközökhöz hasonló technológiát alkalmaz. A Celluform Smart modell fő funkciója a célzott testformálás, a szubkután zsír csökkentésére összpontosítva. További információ
45 860 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.01 - 2021.10.04 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054113973

Leírás

A Celluform Smart egy masszázs készülék, amely az esztétikai stúdiókban a nagy eszközökhöz hasonló technológiát alkalmaz. A Celluform Smart modell fő funkciója a célzott testformálás, a szubkután zsír csökkentésére összpontosítva. A multifunkcionális alkalmazófejnek köszönhetően ultrahanggal, rádiófrekvenciákkal, elektromos mikropulzusokkal, fotonfénnyel és rezgésekkel hat a zsírszövetre. A készülék ergonomikus alakja megkönnyíti a test kiválasztott részeinek kezelését. Használja professzionális technológiáját otthonában.

BeautyRelax Celluform Smart technológia:

1. Ultrahang
2. Rádiófrekvencia
3. EMS elektromos mikropulzus
4. Fotonfény – vörös és kék fény
5. Vibrálás

1. Ultrahangos kavitáció
A fej nagy frekvenciájú ultrahangos hullámokat generál, amelyek másodpercenként 500 000 rezgő frekvenciával hatolnak a bőr alatti szövetbe. A zsírszövet ezután elnyeli az így keletkezett energiát. A zsírsejt integritása megszakad, és a zsír felszabadul. Az így felszabadult zsír glicerolra és szabad zsírsavakra hasad. A glicerol energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülve közönséges zsírsavként feldolgozásra kerülnek, majd a testből természetes úton kiválasztódnak. Az eltávolított zsír a sejtbe már nem tér vissza. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, nem invazív, kíméletes, hatékony és ami a legfontosabb állandó módszer a zsír csökkentésére a legproblematikusabb területeken.

2. Rádiófrekvencia
Az applikátor a kezelt területen alkalmazva egész specifikus teljesítményt és energiát szabadít fel. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálja, hogy azok termikus grádienst okozzanak, amely jelentősen befolyásolja a dermis réteg folyamatait. A leadott energia aktiválja a megújító kollagén és elasztin rostokat. A lehető legnagyobb célzott energia jut a jelentősebb zsírréteget borító területekre is, majd az ezt követő metabolikus folyamatok gerjesztésének komoly hatással van a megereszkedett és deformált kontúr kisimításában.

3. EMS elektromos mikropulzus
A BeautyRelax Celluform Smart a bőrrel érintkezve finom elektromos mikroimpulzusokat továbbít, amelyek a bőr felső részén áthatolva egyenesen az arcizmokig hatolnak. Az elektromos impulzusok teljesítménye és frekvenciája speciálisan úgy lett kialakítva, hogy az lehetővé tehesse az arc kezelését. Az arcizmok így összehúzódnak, ezzel erősödnek. A kollagén és az elasztikus rostok mechanikusan kerülnek stimulálódásra. Így a bőr szerkezetének, a bőrtónus és a rugalmasság növelését érheti el. Enyhíti a narancsbőrt. A bőr megfiatalodott és ragyogó kinézetűvé válik. Mindez nem invazív módin történik, bármiféle kellemetlen érzés nélkül.

4. Fotonfény - vörös és kék fény
VÖRÖS FÉNY
Stimulálja a természetes kollagén termelést
A bőr alatti szövet vérkeringésének javítása.
Gátolja a pigmentek létrejöttét.

KÉK FÉNY
Aktiválja a porfirint
Kémiai reakció, amely elpusztítja a káros baktériumokat
Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatás.

5. Rezgő masszázs
Ezenkívül a készülék fejének rezgő mechanikus masszázs a feladata. Javítja a vérkeringést, a sejtek vitalitását és támogatja a nyirokrendszert. A rezgések mechanikusan vibrálják a szilárd zsírszövetet. A zsírbontás folyamata tehát sokszor hatékonyabb. A bőr rugalmasabb és simább tapintású.

Műszaki paraméterei:

Az ultrahang frekvenciája: 500 000 rezgés/másodperc,
625 nm-es hullámhosszú piros fény,
Foton kék 465 nm-es hullámhosszú fény,
Időzítő,
Akkumulátor kapacitás: 1000mAh 7,4V
Töltés: USB kábellel (a csomagolás tartalmazza)
Üzemi feszültség: 5V
Üzemi áramerősség: 1A
Teljesítménye: 8W
Méretek: 8,4 × 4 x4 cm
Tömege: 250 g

Tulajdonságai:

  • masszázskészülék,
  • alakformáláshoz,
  • csökkenti a bőr alatti zsírt,
  • stimulálja a természetes kollagén termelést
  • A bőr alatti szövet vérkeringésének javítása.
  • táplálja és pihenteti a bőrt,
  • támogatja a nyirokrendszert,
  • ergonomikus alak, 
  • fájdalommentes és teljesen biztonságos használat,
Jak používat:

Használja a használati utasítás alapján.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.