Beauty Relax Celluform Lite BR-1220L esztétikai készülék a problémás területek formálására

Beauty Relax Celluform Lite BR-1220L esztétikai készülék a problémás területek formálására

Száma: 100010896609
Közvetlenül partnerünktől
BeautyRelax Celluform Lite a szakmai esztétikai tanulmányok valós eredményei és tapasztalatai alapján tervezték. Az ultrahangos kavitáció, a rádiófrekvencia és a vörös fény a testformálás leggyakrabban alkalmazott technológiái közé tartozik. További információ
45 350 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.9.24 - 2021.9.27 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100010896609

Leírás

BeautyRelax Celluform Lite a szakmai esztétikai tanulmányok valós eredményei és tapasztalatai alapján tervezték. Az ultrahangos kavitáció, a rádiófrekvencia és a vörös fény a testformálás leggyakrabban alkalmazott technológiái közé tartozik. A BeautyRelax Celluform Lite  lépésről lépésre segít elérni a kívánt eredményeket. Otthon használhatja, közvetlenül a problémás területekre koncentrálva. A készülék megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Használata teljesen biztonságos, fájdalommentes és nem invazív.

A magas szintű biztonság az első

A BeautyRelax Celluform Lite esztétikai eszköz nem invazív technológiákkal rendelkezik. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egyetlen szilárd tárgy sem hatol be fizikailag a bőr felszíne alá. Ennek ellenére a használat teljesen biztonságos a kezelési utasításban leírtak szerint. A készülék megfelel minden szabványnak, amelyet hasonló típusú eszközökön helyeznek el. Biztonság a használat mellett, miközben magas használati hatékonyságot tartanak fenn. A BeautyRelax Celluform Lite készülék alapvető jellemzői.

ULTRAHANG HULLÁMOK 

A fej nagy frekvenciájú ultrahangos hullámokat generál, amelyek másodpercenként 300 000 rezgő frekvenciával hatolnak a bőr alatti szövetbe. A zsírszövet ezután elnyeli az így keletkezett energiát. A zsírsejt integritása megszakad, és a zsír felszabadul. Az így felszabadult zsír glicerolra és szabad zsírsavakra hasad. A glicerol energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülve közönséges zsírsavként feldolgozásra kerülnek, majd a testből természetes úton kiválasztódnak. Az eltávolított zsír a sejtbe már nem tér vissza. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, nem invazív, kíméletes, hatékony és ami a legfontosabb állandó módszer a zsír csökkentésére a legproblematikusabb területeken.

RÁDIÓFREKVENCIA

A rádiófrekvencia az egyik legelterjedtebb technológia a nem invazív esztétikai orvoslás területén. Az alkalmazási fej rádiófrekvenciás hullámokat generál. A rádiófrekvenciás hullámoknak nagyon specifikus frekvenciájuk és teljesítményük van. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálja, hogy azok termikus grádienst okozzanak, amely jelentősen befolyásolja a dermis réteg folyamatait. A leadott energia aktiválja a megújító kollagén és elasztin rostokat. A rádiófrekvencia kiválóan képes behatolni a bőr felső rétegén (epidermisz) a dermis rétegébe, ahol a kollagén és a rugalmas rostok találhatók. A kezelés időtakarékos, teljesen biztonságos minden kellemetlen érzés nélkül.

VÖRÖS FÉNY

A fény képes non invazív módon és fájdalommentesen a sejtek belsejébe hatolni. A fény aktiválja a sejtekben a fotoreceptorokat. A fotonterápia semmilyen mellékhatással nem jár és nem tesz kárt a szervezetben sem. Pozitív hatásainak köszönhetően nem csak a bőrgyógyászoknál, de a kozmetikai bőrápolóknál is nagy sikert aratott.

625 nm-es vörös fény

 • stimulálja a természetes kollagén termelést
 • a kozmetikai készítmények hatóanyagai felszívódásának növelése
 • A bőr alatti szövet vérkeringésének javítása
 • megakadályozza a pigmentek létrejöttét

4 mód, speciális effektusokkal

Rádiófrekvencia + 625 nm-es piros fény 2. Rádiófrekvencia + ultrahangos kavitáció 3. Ultrahangos kavitáció + 625nm-es piros fény 4. Ultrahangos kavitáció + rádiófrekvencia + piros fény 625nm

Egyszerű beállítás a kezelőpanelen keresztül
A kezelőpanel segítségével kényelmesen beállíthatja az összes funkciót. A készülék nem rendelkezik kijelzővel. Ennek ellenére minden beállítási paramétert színes LED -ek jeleznek. Nagyon gyorsan megtanulja az eszköz beállítását.

A készülék ergonomikus kialakítású.
Az esztétikus alakformáló eszközök azon az elképzelésen alapulnak, hogy az eszközt önállóan és otthonában is kényelmesen használhatja. A BeautyRelax Celluform Lite mérete és alakja e tekintetben zseniális. A kezelőpanelt és a fejet keskeny profil köti össze. Ez lehetővé teszi, hogy minden oldalról megfoghassa a készüléket. Így könnyen összpontosíthat a nehezen elérhető helyekre, a comb aljára vagy a vádlira.

Gyors akkumulátor töltés hálózati adapterrel
A BeautyRelax Celluform Lite beépített újratölthető Li-ion akkumulátorral rendelkezik, 800 mAh kapacitással. Egyetlen kábel sem zavarja a használatát. A gyors töltést a csomagban található hálózati adapter biztosítja.

Mire számíthat:

 • 3 innovatív technológia, 4 különböző üzemmódban
 • Jobban elérhető eredmények a hasonló jellegű eszközökhöz képest
 • Az időtlen ergonómikus kialakítás megkönnyíti a test minden problémás részének kezelését
 • teljesen non-invazív jellegű bőrápolás.
 • nem okoz kellemetlen érzést,
 • fájdalommentes és teljesen biztonságos használat,
 • időspórolás,
 • Minden mellékhatás nélkül

Műszaki paraméterek:

 • Az ultrahang frekvenciája: 300 000 rezgés/másodperc,
 • 625 nm-es hullámhosszú piros fény,
 • Időzítő,
 • Üzemi áramerősség: 0,4A
 • Töltőfeszültség: 10,5V
 • Teljesítménye: 4,2W
 • Méretei: 11,4×10×9cm
 • Tömege: 259g

 

Hogyan kell használni:

Minden alak típushoz használható

BeautyRelax Celluform Lite használata minden alak típusra alkalmas. Férfiak és nők számára egyaránt. A test bármely részén alkalmazható, ahol a legjobban lerakódik a zsír. Nem alkalmas azoknak, akikre az ellenjavallatok listájában felsorolt állapotok bármelyike vonatkozik – rák, epilepszia, cukorbetegség, vírusos betegségek. Magas láz esetén. Súlyos vese- vagy májbetegség. Magas koleszterin. Bőrbetegség. Fáradtság szindróma. Szívbetegség, pacemaker, magas vérnyomás. Fém implantátumok a testben. Érrendszeri rendellenességek vagy érelmeszesedés. Terhesség. Menstruáció. Véralvadásgátlókat szedők. Transzplantált műtéten átesett betegek. Azok a személyek, akik állandó felügyeletet igényelnek, csak orvoshoz fordulást követően használhatják a készüléket.

A használathoz legalább egy átlátszó vezetőképes gél társul. Bármely orvosi áruházban vásárolhat kontakt gélt, úgynevezett SONOGEL-t (gyógyszertárban is megvásárolható). A gél nagyon fontos a készülék használatához. Ez létrehozza a szükséges kötőréteget az applikátor és a bőr között. Víz alapon készül. Nem károsíthatja az alkalmazás fejét. A kontakt gél használata elengedhetetlen. Az ultrahangos hullámok és a rádiófrekvenciák így jobban rögzíthetők a bőrön. Ne használja más kozmetikumokkal.

A mellékelt használati utasítás alapján használja.

Náš tip:

Sima bőr a jobb eredmény érdekében

Javasoljuk a rendszeres hasznát, hogy a bőr mindig sima legyen. Ne használja a készüléket közvetlenül borotválkozás után. A sima bőr lehetővé teszi a fej könnyű mozgatását. Ezenkívül a szőrszálak nemkívánatos akadályt képeznének az ultrahangos hullámok és a rádiófrekvencia hatására.

Balení:

BeautyRelax BR-1220L Celluform Lite

Töltő adapter 220V

Használati útmutató.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.