Silk'n Intim wellness otthoni használatra Tightra

Silk'n Intim wellness otthoni használatra Tightra

Száma: 100004361407
Közvetlenül partnerünktől
Tudományos áttörést mutat be az intim női kezelésben! A Silk´n tudósai kifejlesztettek egy otthoni készüléket, amely kétpólusú nagyfrekvenciás energiát használ. A születés vagy a hormonális változások, mint például a menopauza után, egy nő intim részei vizuálisan változnak. További információ
154 510 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.27 - 2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100004361407

Leírás

Tudományos áttörést mutat be az intim női kezelésben! A Silk´n tudósai kifejlesztettek egy otthoni készüléket, amely kétpólusú nagyfrekvenciás energiát használ.

A születés vagy a hormonális változások, mint például a menopauza után, egy nő intim részei vizuálisan változnak. Aggódó és bizonytalanságot okozhat a rabló ajkak, a meggyengült vaginális falak, a szexuális élvezet csökkentése, a vizelet kiszáradása vagy a vizelet szivárgása. A forradalmi Silk´n Tightra klinikailag tesztelt és bizonyított Bi-poláris rádiófrekvenciás energiát alkalmaz, amely képes enyhíteni ezeket a tüneteket.

Klinikailag bizonyított, hogy ez a biopoláris rádiófrekvenciás energia a kollagént tartalmazó szövetre hat. Ez a készülék erősítheti és rögzítheti a hüvely belsejét és kívülről, valamint a medencefenék izmait. A Silk´n Tightra-t megpróbálták a szexuális funkció és az öröm általános növekedését tapasztalták. Gyakran boldogabbak és boldogabbak, intim részük külső megjelenésével. Az alkalmazás biztonságos és teljesen fájdalommentes.

Hogyan működik? A Bi-Polar nagyfrekvenciás energiát a női egészségügyi szakemberek már gyakran használják a művelet cseréjére. Ezekben az orvosok által végzett bipoláris RF terápiákban a hüvelyszövet helyreáll, a véráramlás növekszik, új elasztin és kollagén szálak képződnek, a medenceizmok összehúzódnak, és a labia szigorodik és erősödik.

Kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve, és számos fontos biztonsági mechanizmust tartalmaz. 16 beépített hőmérsékletérzékelő a bőr hőmérsékletét méri a használat során, és biztosítja, hogy a bőrhőmérséklet soha ne haladja meg a 42–43 ° C-ot, és a bőr nem túlmelegedik. Ezenkívül a Silk´n Tightra érintőérzékelővel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a készülék csak jó bőrrel érintkezzen. Mozgásérzékelő áll rendelkezésre, hogy megvédje a külső hüvelyszövetet a túlmelegedéstől, hogy megakadályozza a fűtést, ha a Tightry csúcs nem mozog a bőrön. Végül, de nem utolsó sorban egy fontos automatikus kikapcsolási funkció, amely 20 percnyi használat után kikapcsolja a készüléket.

A Silk´n Tightra a Silk´n Intimate Gel csövet is tartalmazza. Ez a gél biztosítja a Bi-Polar RF energiához szükséges vezetőképességet, és később is megvásárolható.

Egyszerű töltés és tárolás - Két módja van a készülék töltésére a Silk´n Tightra készülékhez mellékelt USB-kábellel és dugóval: számítógép vagy fali aljzat használata. Teljesen feltöltött állapotban a Silk´n Tightra-t 20 percig használhatja. A Silk´n Tightra kozmetikai tokban van, ahol könnyen tárolhatja a készüléket és a mellékelt tartozékokat.

Jellemzők:

  • Segít visszaállítani az önbecsülést és növeli a szexuális elégedettséget
  • megerősíti a kollagént tartalmazó szövetet
  • Javítsa a szexuális funkciót és az érzéseket a női intim zónában
  • Segít megakadályozni a vizelet enyhe szivárgását
  • mindössze 4 hét alatt látható eredmények
  • biztonságos és fájdalommentes, nem invazív kezelés,
  • könnyen használható.

 

Hogyan kell használni:

A Silk´n Tightra használata előtt mindig olvassa el figyelmesen a használati utasítást. Fontos, hogy a mellékelt Silk´n intim gélt használjon. Ez a gél biztosítja a Bi-Polar RF energia alkalmazásához szükséges vezetőképességet.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.