Dohany Water Slide műanyag csúszda

Dohany Water Slide műanyag csúszda

Száma: 513067
Dohány Műanyag kerti csúszda 120 cm-es csúszófelülettel és vidám, élénk színekkel nyújt gyermekének önfeledt szórakozást. 72 cm-es magassága már az egészen kicsik számára is elérhetővé teszi a csúszdázás élményét, használata 2 éves kortól ajánlott. Könnyen összerakható és stabil, biztonságos kialakítású. A csúszda kisfiúk és kislányok számára egyaránt remek szórakozást nyújt majd a kertben. További információ
13 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2024.4.22 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 513067

Leírás

TEDDIES Water Slide műanyag csúszda

Kislányoknak és kisfiúknak is alkalmas már 2 éves kortól, kiváló minőségű, egészségre nem ártalmas műanyagból készült a Dohány műanyag kerti csúszda. A csúszda talpai érdekes papucs alakúak vidám zöld színben, így a gyerekek számára a csúszda megragadó, mókás kivitelű. A gyerek csúszda stabil lépcsőkkel rendelkezik, melyek az egész csúszda stabilitását alapozzák és így biztonságot nyújtanak a csúszdázásnál. Elhelyezhető a gyerekmedence szélénél is és a kicsi szórakozása határtalan lesz, mivel egyenesen a medencébe csúszhat.

Jellemzői:

  • Kislányok és kisfiúknak
  • 2 éves kortól ajánlott
  • Tartós műanyagból készült
  • Mérete: 72 × 136 × 85 cm
  • Csúszófelület hosszúsága: 120 cm

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.