Tommi Oval Duo Kutyafekhely, Piros, 2
63x

Tommi Oval Duo Kutyafekhely, Piros

1 990 Ft

A többféle méretben és színben is kapható Tommi Oval Duo fekhely idális pihenési feltételeket teremt akámelyik kis- és közepes termetű kutyának. Anyaga puha plüss, amely maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek. Piros és fekete színkombinációban kapható.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Barna, 2
217x

Tommi Duo Kisállat fekhely 2

3 690 Ft

A többféle méretben és színben is kapható Tommi Duo fekhely idális pihenési feltételeket teremt akámelyik kis- és közepes termetű kutyának egyaránt. Anyaga puha plüss, amely maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek. Barna-fekete színe igazán egyszerű mégis kosztűrő.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Fekete/Piros
162x

Tommi Duo Kutyafekhely, Bordó

3 690 Ft

Tommi Duo kutyafekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Bordó szövet borítja, emiatt szép színfoltja is lesz a lakásnak.

Forgalmazó: MALL
Duo Kutyafekhely, Bézs, 4
257x

Tommi Duo Kutyafekhely, Bézs

4 890 Ft

Tommi Duo kutyafekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Bézs színű szövet borítja, emiatt kellemes színfoltja is lesz a lakásnak. Puha anyaga maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo párna Sötétkék, 2-es méret
148x

Tommi Duo párna Sötétkék

2 590 Ft

A puha és nagyon kényelmes párna minden fajtájú és méretű kutyának megfelelő, sötétkék színű, négy méretben elérhető.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Pisztáciazöld, 2
112x

Tommi Duo Kutyafekhely, Pisztáciazöld

3 690 Ft

Tommi Duo kutyafekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Pisztáciazöld szövet borítja, emiatt kedves színfoltja is lesz a lakásnak. Puha anyaga maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek.

Forgalmazó: MALL
Tommi Oval Duo Kutyafekhely, Türkiz, 4
113x

Tommi Oval Duo Kutyafekhely, Türkiz

4 590 Ft

A többféle méretben és színben is kapható Tommi Oval Duo fekhely ideális pihenési feltételeket teremt akámelyik kis- és közepes termetű kutyának. Anyaga puha plüss, amely maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek. Türkiz és fekete színkombinációban kapható.

Forgalmazó: MALL
Tommi párna Duo Lila 2-es méret
51x

Tommi Duo párna, Lila

3 890 Ft

A puha és nagyon kényelmes párna minden fajtájú és méretű kutyának megfelelő, lila színű, négy méretben érhető el.

Forgalmazó: MALL
KIWI WALKER Racing Bugatti ortopéd matrac, M, kék
3x

KIWI WALKER Racing Bugatti ortopéd matrac

17 990 Ft

matrac ideális hely pihenésére a kutyusod vagy a cicád számára. Ortopéd habból készült erős lélegző hab réteggel, megtámasztja a gerinc természetes vonalát. KIWI WALKER Racing Bugatti ortopéd matrac hipoallergén anyagból.

Forgalmazó: MALL
Aminela Full comfort Fekhely, 50/12cm, Narancssárga
2x

Aminela Full comfort Fekhely, 50/12cm, Narancssárga

9 890 Ft

Az Aminela Full comfort fekhely biztosítja kutyájának a különösen pihentető alvás élvezetét. Rendkívül kényelmes fekvési lehetőséget nyújt kedvencének, mivel memóriahabos betétje ortopéd az ágyhoz hasonlóan igazodik kutyája testformájához. A víztaszító huzat is hozzájárul ahhoz, hogy teljesen ellazulva, valóban a legkényelmesebben pihenhessen kutyája.

Forgalmazó: MALL
Argi Hűsítő matrac, 80x96 cm
98x

Argi Hűsítő matrac

13 990 Ft

Az Argi Hűsítő matrac egy speciális hűtő folyadékot tartalmaz, mely akkor fejti ki hatását, ha a háziállata ráfekszik a matracra. Minden olyan területen, ahol a test érintkezik a matraccal hűl és külső hőmérsékletnél 8–10 fokkal hűbösebb érzetet biztosít az állatnak. Könnyedén összehajtható, valamint minden típusú fekhelyhez illeszthető.

Forgalmazó: MALL
KIWI WALKER Racing Aero ortopéd matrac, L, zöld

KIWI WALKER Racing Aero ortopéd matrac

22 990 Ft

matrac ideális hely pihenésére a kutyusod vagy a cicád számára. Ortopéd habból készült erős lélegző hab réteggel, megtámasztja a gerinc természetes vonalát. KIWI WALKER Racing Aero ortopéd matrac hipoallergén anyagból.

Forgalmazó: MALL