nabbi Zseb matrac Pisa 80 80x200 cm

nabbi Zseb matrac Pisa 80 80x200 cm

Száma: 9263000
Közvetlenül partnerünktől
A PISA 80 zsebmatrac örömmel biztosítja Önnek az egészségesebb és kényelmesebb alvást. A matrac magja zsebrugókból áll, amelyek alkalmazkodnak tested fiziológiai felépítéséhez, ami biztosítja annak tökéletes alátámasztását és minőségi alvását. Ennek a matractípusnak a rugóit külön „táskákban”… További információ
55 784 Ft
Partnerünktől: nabbi

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9263000

Leírás

A PISA 80 zsebmatrac örömmel biztosítja Önnek az egészségesebb és kényelmesebb alvást. A matrac magja zsebrugókból áll, amelyek alkalmazkodnak tested fiziológiai felépítéséhez, ami biztosítja annak tökéletes alátámasztását és minőségi alvását. Ennek a matractípusnak a rugóit külön „táskákban” tárolják, függetlenek egymástól és az egyik rugó megnyomására nem húzza a következőt. A rugók mind a felső, mind az alsó oldalról védettek, és préselt filccel vannak bélelve. Egy másik praktikus réteg, amely hozzájárul az alvás minőségének javításához és a matrac deformációval szembeni ellenálló képességének biztosításához, a kókuszkarton, amely biztosítja a megfelelő légáramlást, és antibakteriális és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik. A kókuszdeszka természetes kókuszrostokból készül, amelyeket a kókuszdió héjából nyernek. A matrac felső rétege – antiallergén, szellős és egészségbarát huzat cipzárral van ellátva, melynek köszönhetően a matracot eltávolíthatod és mosógépben 40°C-on moshatod. A H3 közepes keménységű matrac teljes szélessége 80 cm, hossza 200 cm.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.