Hot Wheels Harc a sárkánnyal

Hot Wheels Harc a sárkánnyal

Száma: 997402
Indulj el ezzel a feltuningolt Hot Wheels játékszettel a harcba és lődd ki a kisautódat egyenesen a félelmetes sárkányra. Hogyha eltalálod, a sárkány dühöngve életre kel, és rémes szárnycsapásokkal további félelmetes mozdulatokat produkál. Fontos a pontos célzás! További információ
9 590 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 997402

Leírás

Jellemzők:

  • Ezzel a játékszettel kilőheted a kisautóidat a félelmetes sárkányra.
  • Amikor egy autó ugrik de elvéti a célt, a sárkány megragadj a ketrecbe zárja. Ezután egy másik kilövő rámpáról indulhatsz és beleütközhetsz a sárkány farkába.
  • A készlet 1 HW kisautót tartalmaz.
  • A csomagolás méretei: 38×31×8 cm.
  • 4 éves kortól ajánlott.

Hot Wheels, ezek az ikonikus narancssárga versenypályák, autók és garázsok. Ezeken a pályákon az autók hihetetlen sebességgel üldözhetik egymást és hihetetlen kaszkadőr mutatványokat mutathatnak be. A versenypályák és játékkészletek egymáshoz csatlakoztathatók és egy teljesen egyedi játékrendszert kínálnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.