Hot Wheels Track builder - gyorsító

Hot Wheels Track builder - gyorsító

Száma: 1315164
Legyél a versenypályák tervezője és készítsd el a saját pályádat ezzel a nagyszerű kiegészítő készlettel! A készletben egy továbbfejlesztett gyorsító található, amellyel az autód a versenypályán még eddig nem tapasztalt sebességgel fog száguldozni! További információ
8 690 Ft
Termék ára
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1315164

Leírás

Jellemzők:

  • A csomagolásban a kis versenyzőre egy Hot Wheels® kisautó, továbbfejlesztett gyorsító és két narancspálya vár.
  • A Track Builder játék készletek lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek készítsenek saját pályákat, amelyek tele vannak a legvadabb kaszkadőr darabokkal.
  • Ez a Track Builder kiegészítő szett egy nagyszerű eszköz arra is, hogy segítsen a gyerekeknek az élethez szükséges készségek megszerzéséhez, mint például a problémák megoldására való képesség.
  • Kapcsold össze a versenypályádat a többi szettel a Track Builder készletekből a még több szórakozásért, kaszkadőr manőverért, trükkért és vad versenyzésért.
  • 2× RL20 elemekkel működik, amelyek nem része a csomagolásnak.
  • Csomag méretei: 36 × 19 × 6 cm.
  • 6 éves kortól ajánlott.

Hot Wheels, ezek ikonikus narancssárga versenypályák, kisautók és garázsok. Ezeken a pályákon a kisautók hihetetlen sebességgel versenyezhetnek, és remek mutatványokat csinálhatnak. A versenypályák és a játék szettek kölcsönösen csatlakoztathatók és egy teljesen egyedi játékrendszert kínálnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.