Talált termékek száma: 18

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Szűrő kikapcsolása

A lista az alábbi szűrőket tartalmazza:  Raktáron


Hot Wheels Track builder hosszú pálya kisautóval
4 564 Ft

4 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a hatalmas Hot Wheels pálya több mint 4,5 méteres, az első a maga nemében! A csomag tartalmaz egy Hot Wheels kisautót, amivel azonnal el is kezdhetsz játszani. A csomag tartalmaz 12 darab 23 cm-es elemet, 6 db 3 cm-es elemet és 18 csatlakozót.


Hot Wheels City - Garázs rámpával-24%
50 290 Ft

38 190 Ft

Akció

A számtalan mennyiségű kiegészítő és kihívás ebben a nagy garázsban biztosítja a véget nem érő szórakozást. Teszteld le vezetési képességeidet a hatalmas rámpán és tudd meg, melyik autód képes teljesíteni ezt a kihívást. De vigyázz! A garázsban rejtőzik egy szörnyű ragadozó is.


Hot Wheels Spirálos menet-18%
22 690 Ft

18 490 Ft

Akció

Ez a motorizált versenypálya a Hot Wheels® – től alaposan leteszteli a képességeidet! Startoló berendezéssel rendelkezik, mely igazi kanyarokba juttatja be a járművedet. Ügyelj arra, hogy az autód biztonságosan áthaladjon a rámpákon , és ne a három baleseti zóna egyikében végezze.


Hot Wheels City - színváltós autómosó aligátorral
27 690 Ft

23 890 Ft

Akció

Menj el egy vadonatúj Hot Wheels® autómosóba, amely színváltó technológiával rendelkezik. De vigyáz! Az autómosóban letelepedett egy félelmetes ragadozó. Vigyáz, hogy a kis autód nehogy a veszedelmes aligátor tízóraivá váljon!


BBurago Race&Play Dupla hurok versenypálya, 1:43
9 990 Ft

8 120 Ft

A Bburago Race & Play Dupla hurok versenypálya felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyerek számára. A készlet két fém Ferrari autót tartalmaz, melyek a valódi gyorsulási versenyek hangulatát idézik fel. A pálya része két teljesfordulatú hurok, ami még látványosabbá teszi a futamot Az elemek kialakításának köszönhetően a pálya könnyen össze- és szétszerelhető.


Hot Wheels City - Garázs versenypályával
20 090 Ft

17 880 Ft

Rendezz versenyeket a kétsávos pályán, mely ideális az egymás mellett való versenyzésre, és tudd meg, melyik autód a leggyorsabb. Esetleg rendezz egy nagy bajnokságot a barátaiddal. A hatalmas garázsba ráadásul több, mint 35 kisautót tudsz beparkolni.


Hot Wheels City - Küzdelem a cápával
15 090 Ft

11 880 Ft

Jaj ne! Egy hatalmas cápa megtámadta Hot Wheels® városát és veszélyezteti a szörfversenyt! Szedd össze a bátorságodat, és mentsd meg a várost! Lődd ki a járművedet, és haladj át a hullámon. Vigyázz, nehogy az óriási cápa szájában végezd.


Hot Wheels City - Mega autómosó
15 090 Ft

12 500 Ft

Minden verseny után szükséges az autó rendbe rakása, és nem szabadna megfeledkezned a mosásról sem. Menj el egy teljesen új Hot Wheels® autómosóba, mely automatikus mozgó sávval és színváltó technológiával rendelkezik.


Hot Wheels Track builder - versenyzésre alkalmas ketrec
18 890 Ft

16 880 Ft

Készülj fel egy új kihívásra a boxban lévő pályán a Hot Wheels® Track Builder kollekcióból! A verseny boxban an vár rád négy versenypálya és fantasztikus kaszkadőr mutatványok, amelyekre csak a legjobb és legtapasztaltabb versenyzők képesek.


NERF Nitro Duelfury demolition
24 190 Ft

15 790 Ft

Induljon az új Nerf-fel! Hívja meg barátait és fussanak együtt neki. Ugrassák át a tüzes köröket, menjenek át a hosszú a rámpákon és az akadályokon. A csomagolásban található **két autó kilövő **és 4 Nitro szivacs kisautó.


NERF Nitro Flashfury Chaos

NERF Nitro Flashfury Chaos

Értékelés: 5
15 090 Ft

12 240 Ft

Nerf Nitro Flashfury Chaos a szórakozás új dimenzióját hozza el gyermekeid számára. A szett három különböző tapasztalatot kínál, mely a játékot verhetetlenné teszi: tölténykilövés, játék az autókkal és akadályépítés a fegyver mellett található akadályokból. A hab autók úgy vannak kialakítva, hogy nagyon gyorsan, és messzire röpüljenek. A kazettában akár három darab autó is elfér, melyek a csomagban találhatók. Nagy változatossága gyermekeidnek sok órányi szórakozást nyújt a különböző akadályok kombinációjával, amely mostmár a céllövészetet is tartalmazza.


NERF Nitro Longshot Smash-20%
10 090 Ft

7 990 Ft

Akció

Nerf Longshot Nitro Smash új dimenzióját hozza a szórakozásnak a gyermekek számára. A legnépszerűbb játék a kisfiúk körében már hosszú idők óta az autó, vagy bármi olyan eszköz, melynek kereke van és gurul. Ez a játékszett ugratórámpával és kilövővel minden kis versenyzót elvarázsol majd. Ez a játék ideális olyan gyermekek számára, akik szeretik maguk megépíteni a pályát. Amint kész, csak fogd az autót, és már indulhatsz is! A szettben három különböző rész kapcsolható össze egyetlen szerves egységgé:a kilövő, az autózás, a pályaépítés korlátok nélkül.


NERF Nitro autó, 3 db-22%
3 090 Ft

2 390 Ft

Akció

Észvesztő száguldás és megannyi izgalmas ugratás vár a különleges Nerf Nitro szivacsautókkal, melyek súlyuknak köszönhetően óriásiakat repülnek!A három különböző Nerf nitro szivacsautó igazán remek játékélményt nyújt, a kilövőbe helyezve egyetlen mozdulattal útnak indíthatók. Egyszerre egy autó indul el, melyet a rámpára irányíthatsz vagy az akadályok közé is lőhetsz. Versenyezz barátaiddal, ahol kedvenc Nerf Nitro kocsidat használhatod.


NERF Nitro autó, 6 db-17%

NERF Nitro autó, 6 db

Értékelés: 5
5 090 Ft

4 190 Ft

Akció

Túl messzire lőtted puha játékautódat a Nerf Nitro autó kilövő szettel? Vagy talán csak gyűjtenél még pár darabot?Semmi gond, hiszen ezzel a szettel 6 db puha habszivacs autó lehet a tiéd, hogy újabb kihívások elé állíthasd magad!


NERF Nitro Nitro Aerofury-18%
12 090 Ft

9 890 Ft

Akció

Versenyezz teljes gőzzel a Nerf Nitroval! Lődd ki a szivacs autókat a rámpára és hozz létre látványos kaszkadőrmutatványokat a Nerf márka teljesítményével! A fúvóka használatával még messzebbre és magasabbra juthatsz! A csomagolás egy blastert és két szivacs autót tartalmaz.


NERF Nitro Nitro Doubleclutch szett
17 390 Ft

15 090 Ft

Akció

Élvezd az igazi szórakozást a DoubleClutch Inferno szettel! Ez a Nerf Nitro készlet kétcsövű fegyvert tartalmaz, így a gyerekek 2 autót is kilőhetnek egyszerre. Állítsd be a dupla célt és lődd ki a hab autókat a gátra. Gátba való ütközésük 2 lemezt repít a levegőbe.


NERF Nitro Throttleshot Blizt-17%
5 090 Ft

4 190 Ft

Akció

Ha kisfia szeret gyors autókkal versenyezni, akkor minden bizonnyal örülni fog ennek a Hasbro játékszettnek. A Nerf Nitro Throttleshot Blizt csomagban egy zöld kilövőt, egy hab autót és két akadályt talál, amelynek köszönhetően a versenyzés igazi kihívás lesz. Ezzel a készlettel gyermeke órákon át kiválóan fog szórakozni, nemcsak a barátai társaságában.


Tonka Climb Overs Ripsaw Autóút
8 690 Ft

6 206 Ft

Építs fel egy akadályokkal és csapdákkal teli pályát, és próbáld meg legyőzni azt a Jeep járműveddel. Juss túl a törött hídon, törj át az akadályokon, és szökj meg a hatalmas daru fenyegető körfűrésze elől.