Talált termékek száma: 9

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Szűrő kikapcsolása

A lista az alábbi szűrőket tartalmazza:  Akció!


Hot Wheels City - Garázs rámpával-24%
50 290 Ft

38 190 Ft

Akció

A számtalan mennyiségű kiegészítő és kihívás ebben a nagy garázsban biztosítja a véget nem érő szórakozást. Teszteld le vezetési képességeidet a hatalmas rámpán és tudd meg, melyik autód képes teljesíteni ezt a kihívást. De vigyázz! A garázsban rejtőzik egy szörnyű ragadozó is.


Hot Wheels Spirálos menet-18%
22 690 Ft

18 490 Ft

Akció

Ez a motorizált versenypálya a Hot Wheels® – től alaposan leteszteli a képességeidet! Startoló berendezéssel rendelkezik, mely igazi kanyarokba juttatja be a járművedet. Ügyelj arra, hogy az autód biztonságosan áthaladjon a rámpákon , és ne a három baleseti zóna egyikében végezze.


Hot Wheels City - színváltós autómosó aligátorral
27 690 Ft

23 890 Ft

Akció

Menj el egy vadonatúj Hot Wheels® autómosóba, amely színváltó technológiával rendelkezik. De vigyáz! Az autómosóban letelepedett egy félelmetes ragadozó. Vigyáz, hogy a kis autód nehogy a veszedelmes aligátor tízóraivá váljon!


NERF Nitro Longshot Smash-20%
10 090 Ft

7 990 Ft

Akció

Nerf Longshot Nitro Smash új dimenzióját hozza a szórakozásnak a gyermekek számára. A legnépszerűbb játék a kisfiúk körében már hosszú idők óta az autó, vagy bármi olyan eszköz, melynek kereke van és gurul. Ez a játékszett ugratórámpával és kilövővel minden kis versenyzót elvarázsol majd. Ez a játék ideális olyan gyermekek számára, akik szeretik maguk megépíteni a pályát. Amint kész, csak fogd az autót, és már indulhatsz is! A szettben három különböző rész kapcsolható össze egyetlen szerves egységgé:a kilövő, az autózás, a pályaépítés korlátok nélkül.


NERF Nitro autó, 3 db-22%
3 090 Ft

2 390 Ft

Akció

Észvesztő száguldás és megannyi izgalmas ugratás vár a különleges Nerf Nitro szivacsautókkal, melyek súlyuknak köszönhetően óriásiakat repülnek!A három különböző Nerf nitro szivacsautó igazán remek játékélményt nyújt, a kilövőbe helyezve egyetlen mozdulattal útnak indíthatók. Egyszerre egy autó indul el, melyet a rámpára irányíthatsz vagy az akadályok közé is lőhetsz. Versenyezz barátaiddal, ahol kedvenc Nerf Nitro kocsidat használhatod.


NERF Nitro autó, 6 db-17%

NERF Nitro autó, 6 db

Értékelés: 5
5 090 Ft

4 190 Ft

Akció

Túl messzire lőtted puha játékautódat a Nerf Nitro autó kilövő szettel? Vagy talán csak gyűjtenél még pár darabot?Semmi gond, hiszen ezzel a szettel 6 db puha habszivacs autó lehet a tiéd, hogy újabb kihívások elé állíthasd magad!


NERF Nitro Nitro Aerofury-18%
12 090 Ft

9 890 Ft

Akció

Versenyezz teljes gőzzel a Nerf Nitroval! Lődd ki a szivacs autókat a rámpára és hozz létre látványos kaszkadőrmutatványokat a Nerf márka teljesítményével! A fúvóka használatával még messzebbre és magasabbra juthatsz! A csomagolás egy blastert és két szivacs autót tartalmaz.


NERF Nitro Nitro Doubleclutch szett
17 390 Ft

15 090 Ft

Akció

Élvezd az igazi szórakozást a DoubleClutch Inferno szettel! Ez a Nerf Nitro készlet kétcsövű fegyvert tartalmaz, így a gyerekek 2 autót is kilőhetnek egyszerre. Állítsd be a dupla célt és lődd ki a hab autókat a gátra. Gátba való ütközésük 2 lemezt repít a levegőbe.


NERF Nitro Throttleshot Blizt-17%
5 090 Ft

4 190 Ft

Akció

Ha kisfia szeret gyors autókkal versenyezni, akkor minden bizonnyal örülni fog ennek a Hasbro játékszettnek. A Nerf Nitro Throttleshot Blizt csomagban egy zöld kilövőt, egy hab autót és két akadályt talál, amelynek köszönhetően a versenyzés igazi kihívás lesz. Ezzel a készlettel gyermeke órákon át kiválóan fog szórakozni, nemcsak a barátai társaságában.