Intex 56515 Frozen 2 Felfújható sziget
7 630 Ft

Felfújható sziget a Jégvarázs 2 animációs filmből ismert motívummal, amit mindenkinek tetszeni fog, aki szereti a vízben való játékok és a sportolást! Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő pihenéshez és szórakozáshoz a forró nyári napokra.

Intex 58720 Csillogó és rózsaszín matrac
5 450 Ft

Felfújható matrac csillogó flitterekkel, örömöt okoz minden kis és nagy vízi szórakozást kedvelő számára! A flitterek minden színben ragyognak, amikor rájuk süt a nap. Élvezd stílusosan a nyarat. Fújd fel, és hagyd, hogy magukkal sodorjanak a vízsugarak.

Intex Felfújható epres ital, 1,98 x 1,07 m
6 810 Ft

Az Intex Felfújható epres ital, 1,98 × 1,07 m ennek a matracnak köszönhetően biztos nem leszel észrevehetetlen. Élvezd a meleg nyári napokat, és engedd át magad a hullámoknak.

Intex 57559 Felfújható flamingó
9 550 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható flamingó trópikus motívummal, örömöt okoz minden kis és nagy vízi szórakozást kedvelő számára! Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex 58786 Felfújható matrac Angyalszárny
21 840 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Felfújható angyalszárny alakú matrac, ami miatt nem akarsz majd kijönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex 57257 Felfújható matrac Kagyló
20 470 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható kagyló alakú matrac. Nem muszáj igazgyöngyökre vadásznod, mert már itt van egy Neked! Fújd fel, kényelmesen helyezkedj el rajta és élvezd a frissítő italokat a pohártartónak köszönhetően.

Aga 4Kids felfújható egyszarvú 120 cm
3 900 Ft

Menj az időkkel, és kapd meg az egyszarvú alakú felfújható gyűrűt. Mindenki megcsodálja a stílusos és modern felfújhatóakat. Az egyszarvú alakú gyűrű még többfunkciós, és rajtad múlik, hogy melyik pozícióban szeretné pihenni. Függetlenül attól, hogy a hátán utazik, vagy átmegy a közepén, és egy egys

Aga 4Kids felfújható egyszarvú 250 cm
7 100 Ft

Menj az időkkel, és kapd meg az egyszarvú alakú felfújható gyűrűt. Mindenki megcsodálja a stílusos és modern felfújhatóakat. Az egyszarvú alakú gyűrű még többfunkciós, és rajtad múlik, hogy melyik pozícióban szeretné pihenni. Függetlenül attól, hogy a hátán utazik, vagy átmegy a közepén, és egy egys

Aga 4Kids Felfújható flamingó 120 cm
3 900 Ft

Menjen az időkkel, és kap egy flamingó alakú felfújható matracot. Mindenki megcsodálja a stílusos és modern felfújhatóakat. A Flamingo lesz a megbízható nyári társad. Élvezze a napozást ezen a kényelmes napozóágyon és a hullámokon! A fogantyúkat is használhatja, és bátran léphet előre. Minőségi PVC-

Aga 4Kids Felfújható Flamingó 190 cm
7 100 Ft

Menjen az időkkel, és kap egy flamingó alakú felfújható matracot. Mindenki megcsodálja a stílusos és modern felfújhatóakat. A Flamingo lesz a megbízható nyári társad. Élvezze a napozást ezen a kényelmes napozóágyon és a hullámokon! A fogantyúkat is használhatja, és bátran léphet előre. Minőségi P

Aga 4Kids felfújható PIZZA
5 800 Ft

Menj az időkkel, és kapsz egy pizza alakú felfújható matracot. Mindenki megcsodálja a stílusos és modern felfújhatóakat. A matrac a megbízható nyári társa lesz. Élvezze a napozást ezen a kényelmes napozóágyon és a hullámokon! A fogantyúkat is használhatja, és bátran léphet előre. Minőségi PVC-vel a

Intex 48672 Ice Cream játék központ
13 640 Ft
+ ingyen szállítás

Csodás gyermekmedence édes fagylaltos árus designban. A medence beltéren, vagy például kültéren a kertben is használható. Az állvány árnyékolóként is szolgálhat. A csomagban 3 felfújható fagylalt található.

Bestway Felfújható Hajó formájú medence
13 090 Ft 12 140 Ft

Bestway Felfújható hajós medence ideális választás forró nyári napokra gyermekek számára. A medence kiváló minőségű vinil anyagból készült. A medence egy kormánykerékkel lett felszerelve, valamint 3 db felfújható hal és 2 db felfújható evezőlapát is tartozik hozzá. Nagyszerű szórakozást nyújt minden gyermek számára.

Bestway MAXI felfújható hattyú
15 140 Ft
+ ingyen szállítás

felfújható maxi hattyú minden medence díszét képezi, melybe a gyerekek azonnal beleszeretnek. A hattyú a nyakánál praktikus fogantyúval ellátott , amely nagyobb stabilitást biztosít a gyerekeknek játék közben. A felfújható hattyú italtartóval ellátott.

Bestway Felfújható strucc fogantyúval, 190x166 cm
12 280 Ft

Ez az elegáns, többszínű strucc minden medencét feldíszít! A hajónak két praktikus korlátja van. Felfújható strucc uszodákhoz, tavakhoz és tengeri használathoz alkalmas.

Bestway Felfújható páva, 1,98 m x 1,64 m
13 920 Ft
+ ingyen szállítás

Bestway Felfújható páva, 1,98 m x 1,64 m minden medence díszítő elemévé válik és mindenki kedvelni fogja! A páva nyakán praktikus fogantyúk vannak a jobb stabilitás érdekében. Biztos értékelni fogod a pohár/üvegtartót.

Freds swim academy Swimtrainer classic Piros 6-18 kg
6 810 Ft

Freds Swim Academy Swimtrainer Classic Piros 6–18 kg 3 hónapostól 4 éves korig a vízhez szoktatáshoz és a megfelelő lábmunka elsajátításához használjuk. Rendkívül fontos, hogy a megfelelő úszástechnika elsajátítása érdekében a gyermekének már csecsemő korában kialakuljon egy életre szóló pozitív kapcsolat a vízzel. Ebben segít a Freds Swim Academy Swimtrainer Classic amely teljes biztonságot nyújt gyermekének így nyugodtan engedheti be a vizbe!

Intex Felfújható strandmatrac, 188 cm
4 080 Ft

Tegye még élvezhetőbbé és pihentetőbbé nyaralását az Intex Gumimatraccal! Különleges kialakításának köszönhetően használata kényelmes, a matrac pedig könnyedén felfújható, így az nem igényel különösebb erőfeszítést. Kitűnő minősége hosszan tartó.

Intex Felfújható gumimatrac, rózsaszín
3 670 Ft

Az Intex rózsaszín gumimatrac még élvezhetőbbé és pihentetőbbé teszi a nyaralást. Párnás kialakítása maximális komfortérzetet biztosít a ringató hullámon való napozáshoz. Két kamrás kialakításának köszönhetően Könnyedén felfújható, kiváló minőségű, így sokáig élvezhetjük kényelmét. A 188 cm-es hosszúsága és a 71 cm-es szélessége miatt felnőttek részére is ideális választás.

Intex 58780 Felfújható matrac Hamburger
10 910 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható matrac valódi 3D-s hamburger ábrával, ami miatt ki sem akarsz majd jönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex Családi Medence Lounge

Intex Családi Medence Lounge

Értékelés: 4,7
21 840 Ft
+ ingyen szállítás

Az Intex Családi Medence Lounge az egész családot kényezteti. A medence a nyári forróságban biztosítja a kényelmet és a szórakozást a kerben. Két kamrából áll, így a medence fala és az ülőrész külön-külön gyorsan felfújható. A medence falában pohártartó mélyedésekben tárolhatjuk a hűsítő italokat!

Intex Felfújható kivi szelet, 1,78mx85cm
5 040 Ft

Az Intex Felfújható kivi szelet, 1,78mx85cm vidám dizájnnal. Lazíts a pihentető nyári napokon, és szerezz be egy ilyen stílusos matracot, mely segítségével biztos nem maradsz észrevehetetlen.

Intex 58915 Micimackós medence - kék
6 400 Ft

Felfújható háromgyűrűs gyerekmedence Micimackó mintájával. A medence erős bakelitből készül. Színes kismedence 147 cm átmérővel, 3 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott.

Intex 58783 Felfújható matrac Vörös rózsa
9 550 Ft

Felfújható matrac igazi 3D-s vörös rózsa ábrával, aminek hatására ki sem akarsz majd jönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex 57440 Gyermekmedence permetezővel Bálna
12 280 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható gyermekmedence permetezővel Bálna. A kerti felfrissülés sohasem volt még ennyire egyszerű. Elég csak felfújni, megtölteni vízzel és már kezdődhet is a nyári móka. Élvezd a nyarat stílusosan.

Intex 58779 Felfújható matrac Popcorn
10 910 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható matrac valódi 3D-s popcorn ábrával, ami miatt ki sem akarsz majd jönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex 58781 Felfújható matrac Eper
12 280 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható matrac igazi 3D-s eper ábrával, aminek hatására ki sem akarsz majd jönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki az édes nyári pillanatokat. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex Felfújható matrac, POPSICLE, 191x76 cm
5 450 Ft

Az Intex Felfújható matrac, POPSICLE, 191×76 cm dizájnos, eredeti motívummal. Szerezd be ezt a jégkrémet, mely biztos nem olvad el! Élvezd a szórakozással teli meleg napokat, és ne légy észrevehetetlen.

Intex Felfújható úszódeszka 79x76cm
2 580 Ft

A felfújható úszódeszka kiváló és hatékony segítőeszköz az úszás megtanulásához. A deszka átlátszó alján keresztül figyelheted a vízalatti eseményeket, miközben a két stabil fogantyújába kapaszkodsz.

Intex Felfújható gumimatrac, Óriás hattyú
13 640 Ft
+ ingyen szállítás

Az Intex felfújható hattyú formájú gumimatrac remek választás strandoláshoz vagy nyaraláshoz egyaránt. Nagy, 221 × 221 centiméteres méretének köszönhetően akár ketten is elférnek rajta. A kikapcsolódás, szórakozás garantált, gyermekeit biztos, hogy leköti, anyaga rendkívül strapabíró és tartós. Használata 9 éves kortól ajánlott.

Intex Gyermek medence egyszarvú
9 550 Ft
+ ingyen szállítás

Az Intex Gyermek medence egyszarvú modern dizájnnal. Élvezd a nyári szórakozást és frissülj fel egy pillanat alatt.

Bestway Felfújható csiga csónak, 163cm x 66 cm
4 830 Ft 3 540 Ft

Nem érdekli a gyermekedet az állandó úszkálás? A felfújható csigával a fürdés új dimenzióvá válik. A csomagolás tartalmaz egy ragasztó készletet is. A felfújható játék előzetesen tesztelt vinilből készül.

Bestway Deluxe felfújható nyugágyak, 185x69 cm
3 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felfújható pihentető nyugágy átlátszó vinilből színes elemekkel kombinálva. A felfújható strandszék mosható és könnyű karbantartást biztosít. A nyugágy kényelmes, könnyen összecsukható és nagyon kényelmes. Ideális piknikre, strandra, kempingre vagy nyaralásra.

Bestway Felfújható medence, tengeri világ
10 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bestway Felfújható medence, tengeri világ ideális kiegészítő az udvarra a forró nyári napokban. A színes kivitelezés felkelti a gyerekek érdeklődését, a szülők pedig értékelni fogják a minőségi kivitelezést.

Intex Felfújható Hotdog 58771-31%
4 890 Ft 3 350 Ft

Akció

Felfújható matrac nagyon tartós anyagból, szokatlan különleges kivitelben. Ez a 2019-es modellekből való nyugágy kiváló kiegészítés a nyári úszáshoz. Nyári felfújható nyugágy, méretei 180×89 cm hot-dog motívummal. Egyik további előnye a kiváló minőségű, 0,28 mm vastag vinil.

Bestway 36153 Felfújható úszógumi tollakkal, 91 cm
2 990 Ft

A csodaszép Bestway felfújható úszógumi valódi tollakkal díszített színes designnal örömteli úszást garantál! Ez a felfújható úszógumi minden nyári mókához tökéletes. Alkalmas a medencében, halastóban vagy tengerben való használatra. Tedd lehetővé gyermeked számára a mesés lustálkodást a vizen.

Bestway 36158 Felfújható kör Láma 113 x 109 cm
3 130 Ft

Fantasztikus felfújható kör egy remek Láma formátumban, minden medence díszévé válik, a gyerekek azonnal megkedvelik! Első pillantásra vonzza a tekintetet a színes kialakítása. Illik a medencébe, halastóhoz vagy a tengerhez – röviden, ideális nyári szórakozásra. Tedd lehetővé gyerekeidnek a mesés pihenést a vízen.

Intex Felfújható ananász, maxi
8 180 Ft

Az Intex Felfújható ananász, maxi egy kényelmes és stílusos matrac. Itt a nyár, ne várasd meg.

Intex Felfújható nyugágyak lyukakkal 58890-24%
4 690 Ft 3 550 Ft

Akció

Az Intex felfújható nyugágy vinilből készül. A nyugágy kétkamrás, sokféle színben kapható. Technikai leírás: - gyártó: Intex, - 2 légkamra, - színes variációk, - anyag: 0,28 mm – vinil, - méretek: 188cm x 71 cm

Bestway Felfújható Pegazus MAXI fogantyúval, 231x150 cm
17 060 Ft
+ ingyen szállítás

Élvezd a sok szórakoztató és élvezetes frissítést a forró nyári napokon. A MAXI Pegazus felfújható finom arany részletekkel. – A felfújható flamingónak két szilárd fogantyúja van a nyakán kényelmes illeszkedés érdekében.

Intex 59460 Fruity set (medence+labda+kör)
4 080 Ft

Felfújható gyermekmedence gyümölcs- és flamingó motívummal. Élvezd a nyári családi szórakozást az otthon kényelméből. Elég csak felfújni, megtölteni vízzel, és kezdődhet is a felfrissülés a forró napokon.

Bestway Candy felfújható nyugágy, 190x105 cm
6 130 Ft

A Candy pasztell színeiben felfújható nyugágyak megfelelő méretben kényelmes pihenést biztosítanak. A nyugágy kényelmes, könnyen összecsukható és nagyon kényelmes. Ideális piknikre, strandra, kempingre vagy nyaralásra.

Bestway Felfújható cápa fogantyúkkal, 2,54 m x 1,22 m
14 740 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bestway Felfújható cápa fogantyúkkal, 2,54 m x 1,22 m lehetővé teszi a tengernél, tónál, medencénél való szórakozást. A stabil konstrukció és a robusztos fogantyú garantálja a biztonságos használatot. Kezdődhet is a nyár. Ugorj a nyárba stílusosan.

Bestway Felfújható Spiderman játékcentrum medencével
12 820 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bestway Felfújható Spiderman játékcentrum medencével a gyerekek kedvenc helyévé válik ez a Spiderman dizájnnal ellátott játékcentrum! Hat játék léggömb rengeteg szórakozást biztosít – helyezze a célpontokba és gyűjtse a pontokat.

Bestway Felfújható tukán fogantyúval, 207x150 cm
10 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a stílusos felfújható tukán minden medence dísze lesz és a gyerekek szeretni fogják! A matracnak két praktikus fogantyúja van, amelyek stabilabbá teszik a gyerekeket a játék alatt. Felfújható tukán uszodákhoz, tavakhoz és tengeri használathoz alkalmas.

Bestway POP Island felfújható matrac, 188 cm
11 180 Ft

A vonzó nyomtatású felfújható nyugágy ideális a vízben, ahol rengeteg szórakozást nyújt felhasználójának. Nagyon kényelmes, tartós és biztonságos. Ideális esetben akár a strandon akár a vízben kényelmesen relaxálhatsz rajta.

Intex Felfújható jégrém, 1,91 m x 76 cm
5 450 Ft

Az Intex Felfújható jégkrém, 1,91 m x 76 cm egy stílusos matrac a vízi szórakozáshoz. Elég felfújni, és már élvezheted is a hullámokat.