MAKERS PYRAMID

MAKERS PYRAMID

Értékelés: 5
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Napkollektoros PYRAMID Makers vízmelegítésre alkalmas. Pénzt takarít meg – a vizet napenergiával hevítik. A víz akár 6 fokot is melegedhet.

Marimex Napcellás melegítőrendszer föld feletti medencékhez
45 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marimex napenergiával működő melegítőrendszer medencéje mellé, hogy már a tavasz közepétől élvezhesse a jó időt medencéjében. Legyen melegebb víz medencéjében a Marimex szolárrendszere által, mely szimplán a nap energiáját használja fel e cél eléréséhez.

Marimex Napenergia fűtés földfeletti medencéhez
32 990 Ft

Szolár fűtés föld fölötti medencékhez, melynek mérete 3 × 0,6 m. A vékony napelem elnyeli a hőenergiát és leadja a meleget a víznek. A hideg vizet a a napelem szűrőrendszere átszivattyúzza a medencébe.

Marimex Slim 180 10741072
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fém állvány, mely napkollektoros fűtőelemként szolgál. Könnyű konstrukció, mely kiegészül a nagyon könnyű installációval. Elviselhető méretei miatt a kert különböző részeire helyezheted. Marimex Slim 180 10741072 közvetlen a napsugarak felé kell fordítani.

Marimex Solar Medencetakaró (3,66 m medencéhez)
7 990 Ft

Szolár fűtés föld fölötti medencékhez, aminek méretének átmérője 3,35 méter így lebeg a 3,66-os medence felületén. Egyszerűen csatlakoztatható minden olyan medencéhez, amely 32 mm-es gégecsöves vízforgatóval rendelkezik. A vékony napelem elnyeli a hőenergiát és leadja a meleget a víznek. A medence vize áthalad a szolár rendszeren, ott felmelegszik, majd visszakerül a vízbe.