MEGA BLOKS Egyedül is felállítom!
8 590 Ft

7 520 Ft

Ettől fogva a gyermekek mindenhol játszhatnak a kedvelt kockákkal, ahol csak szeretnének! Bárhová is menjen kis építészed, magával viheti ezt a kihúzható fogantyúval és kerekekkel ellátott színes koffert. A kofferben építőkockákat és alaplapot találsz.


MEGA BLOKS Nagy klasszikus építő csomag, 60 db
6 210 Ft

A Mega bloks – nagy klasszikus építő csomag 60 darab építőkockát tartalmaz, fiús színekben. A különböző formájú és méretű építőkockákból építhetsz akár hajót, vagy várat is. A kockákat cipzárral zárható táskájában tárolhatod, és így bárhová könnyen magaddal is viheted akár. 1 éves kortól ajánlott.


MEGA BLOKS Állítsd fel az állatokat
5 626 Ft

5 010 Ft

Építs, kapcsold össze és tanulj ezekkel a barátságos állatokkal a farmról. A kis gazdádnak rengeteg szórakozásban lesz része az állatok építése során ezeknek a nagy színes építőkockáknak köszönhetően. A négy kockán ló, csirke, bárány, boci, nyuszi és kutya, egyszóval a gyermekek által jól ismert állatok láthatók.


MEGA BLOKS Iskolabusz
4 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rakd össze, szállíts és rakodj ki. Élvezd a sok szórakozást egyben a kis építővel az úton a sárga iskolabusszal. Ültesd bele a Block Buddy™ gépkocsivezetőt volánja mögé, és indulj el az új kalandok és mókákkal szemben.


MEGA BLOKS Rendőrállomás alap készlet
3 490 Ft

1 260 Ft

A könnyen összeállítható tizenegy részes játékkészlet lehetővé teszi a gyermekek számára saját kalandok kialakítását a rendőrséggel a rendőrállomáson. A készlet lenyűgöző részletekkel rendelkezik és támogatja a gyermekek képzelőerejét.


MEGA BLOKS Szórakoztató húzható kockagyűjtő, rózsaszín
10 900 Ft
+ ingyen szállítás

Ezzel a rózsaszín húzható kockagyűjtővel a gyerekek megtanulják felismerni és rendezni a formákat. Elég csak megtalálni a megfelelő alakú kockát a nyílás szerint a húzókaron és beküldeni ezt a gyűjtőkosárba!


MEGA BLOKS Thomas a gőzmozdony kalandjai Sodor szigetén
9 175 Ft
8 840 Ft

Most Thomas a gőzmozdony legkisebb rajongói is meglátogathatják Sodor sziget legérdekesebb pontjait. A nagy kockák segítenek elmerülni a mozdonyok világában. Építsd fel Thomast, hagyd el vele Maron állomást, indulj Knapfordba és végezetül állj meg Sodor raktárában.


MEGA BLOKS Tűzoltó autó
9 790 Ft

3 160 Ft

Vigyél véghez mentőakciókat ezzel a nagy, piros színű tűzoltó autóval. Ezzel az autóval minden kis bátor hős igazi tűzoltósági kalandokat élhet át! A kockák és különleges darabok használatával könnyen összeállíthatsz egy színes tűzoltóállomást.


MEGA BLOKS Egy nap a városban
15 210 Ft

Rakj össze egy főutcát és indulj el a zajos városba, annak központjában ma van a nagy nap. Ha a kisgyermeket vidám épületeket és barátságos figurákat rak össze a város életre kel.


MEGA BLOKS Sajátítsd el a formákat
7 790 Ft

6 190 Ft

Hozz létre állatkákat és tanuld meg a formákat! Ezek a különböző lenyomatokkal rendelkező kockát segítik a kis építőket a geometriai alakzatok felismerésében, valamint a vidám állatkák kialakításában! Hozz létre kacskaringós hernyót, négyszögletes csigát, teknős páncélt vagy katicát.


MEGA BLOKS Versenyautó Turner
2 400 Ft

Ezzel az egyszerűen összerakható autóval minden kis versenyző élvezni fogja a szórakozást. Ha a kis építészed összerakja a versenyautót három nagy kockából, felkészülhetsz egy rendes menetre. Aranyos játék autók mosolygó arcokkal a legkisebb gyermekek számára.