MEGA BLOKS Minyonok Fagylalt kocsi
3 677 Ft 3 210 Ft

Építs egy fagylaltos kocsit, engedj le egy fagylaltos zenét a tetőn lévő hangszórón és indulj el egy édességekkel teli utazásra a Minyonokkal! A készlet számos kiegészítőket és tartozékot tartalmaz a maximális szórakozásért.

MEGA BLOKS Mega Construx Kid GJD23
11 700 Ft
+ ingyen szállítás

480 kocka segítségével végtelen lehetőségek rejlenek számodra a kreativitásod teljes fejlesztéséhez! Ezek a kockák elmélyítik a képzeletet, és a kis építészek minden bizonnyal sok eredeti történetet és épületet fognak kitalálni. A készlet minden építész számára alkalmas, vagy csak a gyűjtemény kiterjesztésként is.

MEGA BLOKS Mega Construx Pro GJD25
7 990 Ft 6 940 Ft

Told előre a kreativitásod határait ezzel a 480 darab kockával. Teszteld a fantáziádat ezzel a nagyméretű csomag kockával, álcázó színekben és klasszikus formákkal. Ezek a kockák új dimenziót adnak az épületeidnek. Ez nagyszerű kiegészítő azok tapasztalt építészek számára, akik szeretnék kibővíteni a világukat, vagy a növekvő gyűjteményüket.

MEGA BLOKS Trónok harca sárkány - Viserion
5 690 Ft 4 090 Ft

Perzseld meg a csatateret tűzzel és irányítsd a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival! Vedd el ezt a csodálatos és pusztító erőt, és semmisítsd meg az ellenségeidet és a városokat Daenerys Targaryen sárkányával. Ismerkedj meg Viserion sárkánnyal.

MEGA BLOKS A fehér gyalogos csata
9 990 Ft 8 990 Ft

Hagyd, hogy magával ragadjon a játék és hozz létre egyedi esős döntő mérkőzést Havas Jon és az Éjkirály közt! A veszély valódi. Hozd létre újra ezt az egyedi pillanatot és állítsd össze ezt az esős csatát!

MEGA BLOKS Sárkány a Trónok harcából - Rhaegal
5 690 Ft 4 090 Ft

Égesd fel a harcmezőt és foglald el a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival egyben! Ragadd meg ezt a csodálatos és pusztító erőt, az ellenségeidet és a városokat rombold le a földdel egy szintbe a Daenerys Targaryen sárkány segítségével. Ismerkedj meg a Rhaegal sárkánnyal.

MEGA BLOKS Trónok harca sárkány - Drogon
5 690 Ft 4 190 Ft

Perzseld meg a csatateret tűzzel és irányítsd a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival! Vedd el ezt a csodálatos és pusztító erőt, és semmisítsd meg az ellenségeidet és a városokat Daenerys Targaryen sárkányával. Ismerkedj meg Drogon sárkánnyal.

MEGA BLOKS A minyonok fagylaltos kocsija
12 290 Ft 10 030 Ft

A minyon kiabál, amint megpillantja legkedvencebb édességét. Ez azonban egy csapda! Állíts össze a Mega Bloks Gru sorozatába tartozó fagylaltos kocsit és emlékezz a minyon csínytevésére! A fagylaltos dal segítségével csalogasd a minyonokat a fagylaltos kocsihoz. Kapd el egyiket a másik után, és tedd őket az autóba.

MEGA BLOKS Mega Construx Kid GJD24
15 890 Ft 12 350 Ft

790 kocka segítségével végtelen lehetőségek rejlenek számodra a kreativitásod teljes fejlesztéséhez. Ezek a kockák elmélyítik a képzeletünket, és a kis építészek minden bizonnyal sok eredeti történetet és épületet fognak kitalálni. A készlet minden építész számára alkalmas, vagy csak a gyűjtemény kiterjesztésként is.

MEGA BLOKS Mega Construx Pro GJD26
15 890 Ft 13 510 Ft

Teszteld a fantáziádat ezzel a nagyméretű csomag kockával, álcázó színekben, klasszikus formákkal és sok különleges résszel. A csomagolás hihetetlen 790 kockát és speciális részt tartalmaz. Ez nagyszerű kiegészítő azok tapasztalt építészek számára, akik szeretnék kibővíteni a világukat, vagy a növekvő gyűjteményüket.

MEGA BLOKS Állítsd össze SpongyaBobot
19 890 Ft 4 090 Ft

Nagy, 26 cm magasságú SpongeBob figura Megabloks építőkockából. A SpongeBob figura érmékre alkalmas perselyként is használható. A figura mozgatható kezekkel ellátott, arckifejezései változtathatóak.

MEGA BLOKS Mimon bőrönd

MEGA BLOKS Mimon bőrönd

Értékelés: 4,9
8 990 Ft 2 820 Ft

Aktatáska alakú játékkészlet, amellyel a gyerekek nagyon jól szórakozhatnak. A táska tárolóként is szolgálhat. A bőrönd 16 mozgatható építési felületet tartalmaz, melyeket felhasználhatod a Minyonok bemutatására különböző területeken. A felületek magassága módosítható.

MEGA BLOKS Trónok harca Drogon
38 390 Ft 34 790 Ft

Itt a tél. Szállj szembe az összes ellenséggel ezzel az erőteljes duóval – Daenerys-szel és Drogon-nal! Dracarys! Vezesd a Dothrack hadsereget csatába Daenerys legnagyobb és legfélelmetesebb szövetségesével, Drogonnal.