MEGA BLOKS Trónok harca sárkány - Drogon
4 690 Ft

Perzseld meg a csatateret tűzzel és irányítsd a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival! Vedd el ezt a csodálatos és pusztító erőt, és semmisítsd meg az ellenségeidet és a városokat Daenerys Targaryen sárkányával. Ismerkedj meg Drogon sárkánnyal.

MEGA BLOKS Trónok harca sárkány - Viserion
4 690 Ft

Perzseld meg a csatateret tűzzel és irányítsd a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival! Vedd el ezt a csodálatos és pusztító erőt, és semmisítsd meg az ellenségeidet és a városokat Daenerys Targaryen sárkányával. Ismerkedj meg Viserion sárkánnyal.

MEGA BLOKS Trónok harca: Vas trón
10 580 Ft 7 940 Ft

Készítsd el a Vas Trónt és uralkodj róla az egész Nyugat felett! A Hódító Aegon parancsára létrehozott Vas Trón az egyetlen trón, amely a hatalmat képviseli egész Nyugaton. Készítsd el a trónt, és dönts arról, hogy a négy akciófigura közül melyik fog jogosan ülni rajta.

MEGA BLOKS Sárkány a Trónok harcából - Rhaegal
4 690 Ft

Égesd fel a harcmezőt és foglald el a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival egyben! Ragadd meg ezt a csodálatos és pusztító erőt, az ellenségeidet és a városokat rombold le a földdel egy szintbe a Daenerys Targaryen sárkány segítségével. Ismerkedj meg a Rhaegal sárkánnyal.