MEGA BLOKS Szórakoztató húzható kockagyűjtő, rózsaszín

Márka: MEGA BLOKS Katalógus száma: 1263253

MEGA BLOKS Szórakoztató húzható kockagyűjtő, rózsaszín

Ezzel a rózsaszín húzható kockagyűjtővel a gyerekek megtanulják felismerni és rendezni a formákat. Elég csak megtalálni a megfelelő alakú kockát a nyílás szerint a húzókaron és beküldeni ezt a gyűjtőkosárba! További információ

10990

10 990 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • A rózsaszín húzható kockagyűjtő összesen 25 darab építőelemet tartalmaz, 6 különböző alakban
  • A praktikus, könnyen megmarkolható húzókarnak és a nagy kerekeknek köszönhetően kisebb gyermekek is elboldogulnak ezzel a kockagyűjtővel, minden kockájuk pedig egyben velük lesz.
  • A kockákat közvetlenül a gyűjtő tetején is összerakhatják a gyerekek.
  • A gyűjtögetéssel és válogatással a gyerekek remekül és szórakozva megtanulják az új alakzatokat.
  • Kiváló minőségű és az egészséget nem károsító műanyagból készült.
  • Csomag méretei: 46 × 33 × 31 cm.
  • Gyermekeknek 1 éves kortól 5 éves korig ajánlott.

A Mattel játékokat mindenki ismeri. Az amerikai cég leghíresebb termékei közé tartoznak a Barbie babák, vonatok, társasjátékok, vagy a kedvenc mesékből ismert figurák. Az 1980-as években a Mattel előállt az első játékkonzollal is. A Mattel cég bevételének 80%-át jelenleg a Barbie termékek teszik ki, melyek már ötven éve a piacon vannak.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás lányoknak
Ajánlott korosztály 1 éves kortól

Hasonló termékek

MEGA BLOKS A minyonok fagylaltos kocsija
12 290 Ft

10 520 Ft

A minyon kiabál, amint megpillantja legkedvencebb édességét. Ez azonban egy csapda! Állíts össze a Mega Bloks Gru sorozatába tartozó fagylaltos kocsit és emlékezz a minyon csínytevésére! A fagylaltos dal segítségével csalogasd a minyonokat a fagylaltos kocsihoz. Kapd el egyiket a másik után, és tedd őket az autóba.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.