Talált termékek száma: 36

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

MEGA BLOKS Forgó garázs építőkockák-26%
7 190 Ft

5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mega Bloks Pörgő-forgó garázs játékszett színes, mozgatható játék, mely tartalmaz minden szükséges alkatrészt, játékfigurát és kisautót. Akár már egy éves kortól tökéletes választás a gyermek számára, mert a játék kiválóan köti le a figyelmét, emellett fejleszti a kicsi képességeit.


MEGA BLOKS Süti sütő
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lepd meg barátaid finom süteményekkel a Mega Bloks süti sütő segítségével! Legyél te a pék, készítsd el a süteményeket a recept alapján és díszítsd is ki őket!


MEGA BLOKS Uzsonnás doboz

MEGA BLOKS Uzsonnás doboz

Értékelés: 5
11 287 Ft

9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mega Bloks Uzsonnás doboz 2 az 1-ben egy tágas uzsonnás doboz, megannyi építőelemmel. Állíts össze szendvicseket, gyümölcsöket, melyet tárolhatsz és egy fül segítségével szállíthatsz az uzsonnás dobozban. Majd egyetlen mozdulattal átalakíthatod piaci standdá, ahol portékaként árulhatod.


MEGA BLOKS Klasszikus építő játékasztal
16 260 Ft

Építsd meg a saját városod a hordozható Mega Bloks építő játékasztalon! Alkoss a kockákból kedved szerint benzinkutat, piaci standot, a közlekedési lámpákat, zöldségeket és gyümölcsöket ábrázoló építőelemek felhasználásával! A készletben találsz kettő autót ábrázoló elemet is, kerekekkel, amikkel az utakon száguldozhatsz! A Mega Bloks Klasszikus hordozható építőasztal építőkockákkal helyet teremt a gyerekeknek a kényelmes játékhoz, és tárolhatjuk is benne az építőelemeket. Lábait visszahajtva egy építőfelületet kapunk, játék végeztével pedig belepakolva az építőelemeket, az oldalt lévő fogantyú segítségével vihetjük magunkkal bárhová. Az asztal 30 db építőelemet tartalmaz. A nagyméretű építőkockák – a kis kezekhez tervezve – könnyen összeépíthetők és szétszedhetők. A különböző formájú elemek összeillesztése fejleszti a kézügyességet és a kreativitást. Kompatibilis az összes Mega Bloks készlettel!


MEGA BLOKS Ninja Michelangelo's NYC Pizzeria-38%
5 990 Ft

3 690 Ft

Akció

Mega Bloks építőjátékait kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak. A gyermekek már egészen pici koruktól kezdve felfedeznek, tanulnak. Kiskorukban a tanulás legfontosabb forrása a megismerés és a játék. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.


MEGA BLOKS Nagy klasszikus építő csomag, 60 db
5 370 Ft

A Mega bloks – nagy klasszikus építő csomag 60 darab építőkockát tartalmaz, fiús színekben. A különböző formájú és méretű építőkockákból építhetsz akár hajót, vagy várat is. A kockákat cipzárral zárható táskájában tárolhatod, és így bárhová könnyen magaddal is viheted akár. 1 éves kortól ajánlott.


MEGA BLOKS Repülőtér-27%
11 790 Ft

8 590 Ft

Akció

Építsd meg a repülőteret az irányítótoronnyal együtt. A pilóta jelez a légiforgalmi irányítóknak a irányítótoronyba és már csak rajtad múlik, hogy mikor szállhat le. A Mega Bloks-ból egy 61 cm magas torony építhető, vagy több kisebb épület.


MEGA BLOKS A minyonok fagylaltos kocsija-43%
12 290 Ft

6 990 Ft

Akció

A minyon kiabál, amint megpillantja legkedvencebb édességét. Ez azonban egy csapda! Állíts össze a Mega Bloks Gru sorozatába tartozó fagylaltos kocsit és emlékezz a minyon csínytevésére! A fagylaltos dal segítségével csalogasd a minyonokat a fagylaltos kocsihoz. Kapd el egyiket a másik után, és tedd őket az autóba.


MEGA BLOKS Állítsd össze SpongyaBobot-66%
19 890 Ft

6 590 Ft

Akció

Nagy, 26 cm magasságú SpongeBob figura Megabloks építőkockából. A SpongeBob figura érmékre alkalmas perselyként is használható. A figura mozgatható kezekkel ellátott, arckifejezései változtathatóak.


MEGA BLOKS Bánya a kék hegyen
6 992 Ft

5 970 Ft

Élj át felhőtlen szórakozást a csapatmunka során a Kék Hegyen Thomasszal és barátaival. Először építsd fel a bányát, majd helyezd a kavicsokat a tárolóba és döntsd meg olyan fokban, hogy azok a pótkocsiba hulljanak.


MEGA BLOKS Bob az építész: Max a buldózer
5 024 Ft

3 790 Ft

Élvezd ki a napot tele szórakozással ** Bobbal, az építésszel**. A készletben a játékkockákon kívül ott van Bob barátja, Max a buldózer. Minőségi műanyag építőkockák, jól illeszkednek a gyermekek kezébe. Építhetsz a mellékelt kézikönyv- vagy saját elképzelésed szerint, kombináld az építőkészletet más Bob az építész szettekkel.


MEGA BLOKS Egy nap a városban
15 000 Ft

Rakj össze egy főutcát és indulj el a zajos városba, annak központjában ma van a nagy nap. Ha a kisgyermeket vidám épületeket és barátságos figurákat rak össze a város életre kel.


MEGA BLOKS Egyedül is felállítom!
8 590 Ft

7 500 Ft

Ettől fogva a gyermekek mindenhol játszhatnak a kedvelt kockákkal, ahol csak szeretnének! Bárhová is menjen kis építészed, magával viheti ezt a kihúzható fogantyúval és kerekekkel ellátott színes koffert. A kofferben építőkockákat és alaplapot találsz.


MEGA BLOKS Iskolabusz
4 906 Ft

4 340 Ft

Rakd össze, szállíts és rakodj ki. Élvezd a sok szórakozást egyben a kis építővel az úton a sárga iskolabusszal. Ültesd bele a Block Buddy™ gépkocsivezetőt volánja mögé, és indulj el az új kalandok és mókákkal szemben.


MEGA BLOKS Mega Construx Minyonok - Gru tengeralattjárója-46%
7 390 Ft

3 990 Ft

Akció

Merülj el a Minyonokkal ezzel a mélytengeri tengeralattjáróval! Vedd a bátorságot, és vágj neki a Minyonokkal a mélytengeri felderítésnek! Állítsd össze a Minyon tengeralattjárót. Helyezz egy Minyont a vezetőfülkébe, míg a másik kintről fogja irányítani a tengeralattjárót a levegőtechnikának köszönhetően.


MEGA BLOKS Minyon laboratórium járművel-38%
6 490 Ft

3 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Hozz létre saját épületeket és bővítsd a mimonyok világát! Ezek a kockát tematikailag a Gru filmhez illeszkednek, és bármit felépíthetsz belőle, amit csak szeretnél!


MEGA BLOKS Minyon Moto mánia
5 275 Ft

4 620 Ft

Csatlakozz a Minyonokhoz, és motorozzál velük. A szettben vár rád a Minyon trió, amelyekkel elindulhatsz szembe az új kalandoknak. Mindegyik Minyonomnak vannak cserélhető elemei beleértve az overalt, szemüveget, kezeket és lábakat, melyeknek köszönhetően kombinálhatod és tökéletesítheted a ruhákat és kiegészítőket.


MEGA BLOKS Minyon Ninja oktatóközpont
5 275 Ft

4 620 Ft

Építs egy ninja képző központot a Minyonok számára és készülj fel a megfelelő edzésre. A készletben vár rád 3 db Minyon. Mindegyik Minyonomnak vannak cserélhető elemei beleértve az overalt, szemüveget, kezeket és lábakat, melyeknek köszönhetően kombinálhatod és tökéletesítheted a ruhákat és kiegészítőket.


MEGA BLOKS Minyonok Fagylalt kocsi
3 740 Ft

Építs egy fagylaltos kocsit, engedj le egy fagylaltos zenét a tetőn lévő hangszórón és indulj el egy édességekkel teli utazásra a Minyonokkal! A készlet számos kiegészítőket és tartozékot tartalmaz a maximális szórakozásért.


MEGA BLOKS Rendőrállomás alap készlet-42%
3 490 Ft

1 990 Ft

Akció

A könnyen összeállítható tizenegy részes játékkészlet lehetővé teszi a gyermekek számára saját kalandok kialakítását a rendőrséggel a rendőrállomáson. A készlet lenyűgöző részletekkel rendelkezik és támogatja a gyermekek képzelőerejét.


MEGA BLOKS Safari
9 890 Ft
9 560 Ft

Vad szafari móka 3 aranyos állatkával és számos meglepetéssel! A gyermekek építés és játszás közben hintázást, dobogást élhetnek át, éppúgy, mint a valódi dzsungelben. Először a szafari zoo-t kell felépíteni a három aranyos Block Buddies™ állatkának.


MEGA BLOKS Teherautó 2in1 narancssárga-27%
9 090 Ft

6 590 Ft

Akció

Nagyszerű narancssárga teherautó 2in1. Tetszik a markológép vagy a teherautó? A markolókanálból könnyen lehet plató, a platóból pedig újra markolókanál vagy ekevas, attól függ, hogy a kockák felszedésére vagy a tűzoltó autók akadálymentesítésére van szükség.


MEGA BLOKS Tehergépkocsi
4 906 Ft

4 520 Ft

Rakd össze, szállíts és rakodj ki. Élvezd a sok szórakozást egyben a kis építővel az építkezésen. Ültesd bele a Block Buddy™ gépkocsivezetőt a nagy és erőteljes teherautóvolánja mögé, és indulj el az új kalandok és mókákkal szemben.


MEGA BLOKS Tűzoltó autó-37%
9 790 Ft

6 090 Ft

Akció

Vigyél véghez mentőakciókat ezzel a nagy, piros színű tűzoltó autóval. Ezzel az autóval minden kis bátor hős igazi tűzoltósági kalandokat élhet át! A kockák és különleges darabok használatával könnyen összeállíthatsz egy színes tűzoltóállomást.


MEGA BLOKS Vonatocska betűkkel-32%
8 990 Ft

6 090 Ft

Akció

Pattanj fel az ABC vonatra, és indulhat a kaland! Vár téged egy gyors utazás, hogy megtanuld az ábécét egy szórakoztató összerakható vonattal. A vonaton kockákat találsz, amely az ABC betűit rejtik A-tól Z-ig.


MEGA BLOKS Minyonok motorkerékpár
7 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Mega Bloks építőjátékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.


MEGA BLOKS Versenypálya szállítóautó
9 195 Ft

7 890 Ft

Akció

Mega Bloks játék szállítóautóval most nem csak a versenyautó szállítható el, hanem még a versenypálya is! A legkisebbek már akár egy éves kortól játszhatnak ezzel a szuper játékautóval, amit mindenhova magukkal tudnak vinni.


MEGA BLOKS Minyonok - Dinó futás
8 250 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ezúttal egy nagyszerű, rémisztő dinoszauruszt építhetsz. Az összeépíthető Tyrannosaurus mozgatható farokkal, hajlítható lábakkal és szájnyílással rendelkeznek. Kompatibilis más Mega Bloks készletekkel. Alkalmas 5 éves korú gyermekek számára.


MEGA BLOKS Minyonok jármű

MEGA BLOKS Minyonok jármű

Értékelés: 5
6 870 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mega Bloks építőjátékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.


MEGA BLOKS 123 Építőkocka-30%

MEGA BLOKS 123 Építőkocka

Értékelés: 4,5
5 290 Ft

3 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mega Bloks 123 Építőkockával gyermeke most könnyedén megtanulhat számolni. Az építőkockák segítik a játékos tanulást. Az építőkockákkal való játék fejleszti a finommotoros készségeket és a kreatív gondolkodást is.


MEGA BLOKS Call of Duty - Hovercraft Építőjáték
7 990 Ft

7 500 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

MEGA BLOKS Call of Duty Építőjáték készlettel, belekóstolhatsz a katonák mindennapjaiba! A katonák fel vannak készülve bármilyen jellegű támadásra. A készlet kombinálható más Mega Bloks Call of Duty készletekkel. A Call of Duty elképesztő népszerűségnek örvendő videójáték sorozat.


MEGA BLOKS Tini Ninja - Tank
8 990 Ft
8 750 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mega Bloks építőjátékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.


MEGA BLOKS Bob az építész: Lofty a kampós-daru és Bob garázsa
8 750 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Élvezd ki a napot tele szórakozással ** Bobbal, az építésszel**. A kis építőknek szánt készlet tartalmazza Bobot és barátját Lofty-t a darut. Minőségi műanyag építőkockák, jól illeszkednek a gyermekek kezébe. Építhetsz a mellékelt kézikönyv- vagy saját elképzelésed szerint, kombináld az építőkészletet más Bob az építész szettekkel.


MEGA BLOKS Sajátítsd el a formákat
7 790 Ft

6 870 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Hozz létre állatkákat és tanuld meg a formákat! Ezek a különböző lenyomatokkal rendelkező kockát segítik a kis építőket a geometriai alakzatok felismerésében, valamint a vidám állatkák kialakításában! Hozz létre kacskaringós hernyót, négyszögletes csigát, teknős páncélt vagy katicát.


MEGA BLOKS Deluxe Építő csomag, 145 Kocka
10 000 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Megabloks Deluxe építőcsomag nagyméretű elemei lehetővé teszik, hogy a legkisebbek számára is élmény legyen a játék. A speciálisan kialakított kockák végtelen építési és tanulási lehetőségeket biztosítanak a gyermekeknek. A csomag 145 darab eleme kombinálható a Mega Bloks First Builder termékekkel.


MEGA BLOKS Tini Ninja Építőjáték
12 500 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mega Bloks építőjátékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.