Talált termékek száma: 16

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Szűrő kikapcsolása

A lista az alábbi szűrőket tartalmazza:  Akció!


MEGA BLOKS Süti sütő-45%
3 995 Ft

2 190 Ft

Kiárusítás

Lepd meg barátaid finom süteményekkel a Mega Bloks süti sütő segítségével! Legyél te a pék, készítsd el a süteményeket a recept alapján és díszítsd is ki őket!


MEGA BLOKS Uzsonnás doboz-59%

MEGA BLOKS Uzsonnás doboz

Értékelés: 5
11 287 Ft

4 590 Ft

Kiárusítás

Mega Bloks Uzsonnás doboz 2 az 1-ben egy tágas uzsonnás doboz, megannyi építőelemmel. Állíts össze szendvicseket, gyümölcsöket, melyet tárolhatsz és egy fül segítségével szállíthatsz az uzsonnás dobozban. Majd egyetlen mozdulattal átalakíthatod piaci standdá, ahol portékaként árulhatod.


MEGA BLOKS 123 Építőkocka-28%
5 290 Ft

3 790 Ft

Akció

Mega Bloks 123 Építőkockával gyermeke most könnyedén megtanulhat számolni. Az építőkockák segítik a játékos tanulást. Az építőkockákkal való játék fejleszti a finommotoros készségeket és a kreatív gondolkodást is.


MEGA BLOKS Call of Duty - Hovercraft Építőjáték-23%
7 990 Ft

6 090 Ft

Akció

MEGA BLOKS Call of Duty Építőjáték készlettel, belekóstolhatsz a katonák mindennapjaiba! A katonák fel vannak készülve bármilyen jellegű támadásra. A készlet kombinálható más Mega Bloks Call of Duty készletekkel. A Call of Duty elképesztő népszerűségnek örvendő videójáték sorozat.


MEGA BLOKS Nagy klasszikus építő csomag, 60 db
5 190 Ft

Akció

A Mega bloks – nagy klasszikus építő csomag 60 darab építőkockát tartalmaz, fiús színekben. A különböző formájú és méretű építőkockákból építhetsz akár hajót, vagy várat is. A kockákat cipzárral zárható táskájában tárolhatod, és így bárhová könnyen magaddal is viheted akár. 1 éves kortól ajánlott.


MEGA BLOKS Nagy lányos építő csomag, 60 db
4 990 Ft

4 390 Ft

Akció

Mega bloks – Nagy lányos építő csomag 60 darab építőkockát tartalmaz, lányos színekben. A különböző formájú és méretű építőkockákból építhetsz akár hajót, vagy várat is. A kockákat cipzárral zárható táskájában tárolhatod, és így bárhová könnyen magaddal is viheted akár. 1 éves kortól ajánlott.


MEGA BLOKS A minyonok fagylaltos kocsija-30%
12 290 Ft

8 490 Ft

Akció

A minyon kiabál, amint megpillantja legkedvencebb édességét. Ez azonban egy csapda! Állíts össze a Mega Bloks Gru sorozatába tartozó fagylaltos kocsit és emlékezz a minyon csínytevésére! A fagylaltos dal segítségével csalogasd a minyonokat a fagylaltos kocsihoz. Kapd el egyiket a másik után, és tedd őket az autóba.


MEGA BLOKS Állítsd össze SpongyaBobot-51%
19 890 Ft

9 590 Ft

Akció

Nagy, 26 cm magasságú SpongeBob figura Megabloks építőkockából. A SpongeBob figura érmékre alkalmas perselyként is használható. A figura mozgatható kezekkel ellátott, arckifejezései változtathatóak.


MEGA BLOKS First Builders kis építőknek alkalmas kockák
3 990 Ft

Akció

Ezzel a készlettel a kis építők számos módját fedezhetik fel annak, hogyan lehet a kockákat egymásra helyezni, és szórakoztató kreatív játékot élvezhetnek! A kockák tipikus óvodai tematikákkal rendelkeznek, min például állatok, járművek és a számok.


MEGA BLOKS Mega Construx Minyonok - Gru tengeralattjárója-21%
7 390 Ft

5 790 Ft

Akció

Merülj el a Minyonokkal ezzel a mélytengeri tengeralattjáróval! Vedd a bátorságot, és vágj neki a Minyonokkal a mélytengeri felderítésnek! Állítsd össze a Minyon tengeralattjárót. Helyezz egy Minyont a vezetőfülkébe, míg a másik kintről fogja irányítani a tengeralattjárót a levegőtechnikának köszönhetően.


MEGA BLOKS Safari
9 890 Ft

9 290 Ft

Akció

Vad szafari móka 3 aranyos állatkával és számos meglepetéssel! A gyermekek építés és játszás közben hintázást, dobogást élhetnek át, éppúgy, mint a valódi dzsungelben. Először a szafari zoo-t kell felépíteni a három aranyos Block Buddies™ állatkának.


MEGA BLOKS Szórakoztató húzható kockagyűjtő, rózsaszín-17%
12 590 Ft

10 390 Ft

Akció

Ezzel a rózsaszín húzható kockagyűjtővel a gyerekek megtanulják felismerni és rendezni a formákat. Elég csak megtalálni a megfelelő alakú kockát a nyílás szerint a húzókaron és beküldeni ezt a gyűjtőkosárba!


MEGA BLOKS Tűzoltó autó-29%
9 790 Ft

6 909 Ft

Akció

Vigyél véghez mentőakciókat ezzel a nagy, piros színű tűzoltó autóval. Ezzel az autóval minden kis bátor hős igazi tűzoltósági kalandokat élhet át! A kockák és különleges darabok használatával könnyen összeállíthatsz egy színes tűzoltóállomást.


MEGA BLOKS Tini Ninja Építőjáték
10 090 Ft

Akció

Mega Bloks építőjátékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.


MEGA BLOKS Deluxe Építő csomag, 145 Kocka
9 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Megabloks Deluxe építőcsomag nagyméretű elemei lehetővé teszik, hogy a legkisebbek számára is élmény legyen a játék. A speciálisan kialakított kockák végtelen építési és tanulási lehetőségeket biztosítanak a gyermekeknek. A csomag 145 darab eleme kombinálható a Mega Bloks First Builder termékekkel.