Talált termékek száma: 16

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Szűrő kikapcsolása

A lista az alábbi szűrőket tartalmazza:  Akció!


MEGA BLOKS Forgó garázs építőkockák-26%
7 190 Ft

5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mega Bloks Pörgő-forgó garázs játékszett színes, mozgatható játék, mely tartalmaz minden szükséges alkatrészt, játékfigurát és kisautót. Akár már egy éves kortól tökéletes választás a gyermek számára, mert a játék kiválóan köti le a figyelmét, emellett fejleszti a kicsi képességeit.


MEGA BLOKS Szórakoztató húzható kockagyűjtő, rózsaszín-30%
10 870 Ft

7 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a rózsaszín húzható kockagyűjtővel a gyerekek megtanulják felismerni és rendezni a formákat. Elég csak megtalálni a megfelelő alakú kockát a nyílás szerint a húzókaron és beküldeni ezt a gyűjtőkosárba!


MEGA BLOKS 123 Építőkocka-30%

MEGA BLOKS 123 Építőkocka

Értékelés: 4,5
5 290 Ft

3 690 Ft

Akció

Mega Bloks 123 Építőkockával gyermeke most könnyedén megtanulhat számolni. Az építőkockák segítik a játékos tanulást. Az építőkockákkal való játék fejleszti a finommotoros készségeket és a kreatív gondolkodást is.


MEGA BLOKS Ninja Michelangelo's NYC Pizzeria-38%
5 990 Ft

3 690 Ft

Akció

Mega Bloks építőjátékait kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak. A gyermekek már egészen pici koruktól kezdve felfedeznek, tanulnak. Kiskorukban a tanulás legfontosabb forrása a megismerés és a játék. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.


MEGA BLOKS Repülőtér-27%
11 790 Ft

8 590 Ft

Akció

Építsd meg a repülőteret az irányítótoronnyal együtt. A pilóta jelez a légiforgalmi irányítóknak a irányítótoronyba és már csak rajtad múlik, hogy mikor szállhat le. A Mega Bloks-ból egy 61 cm magas torony építhető, vagy több kisebb épület.


MEGA BLOKS A minyonok fagylaltos kocsija-43%
12 290 Ft

6 990 Ft

Akció

A minyon kiabál, amint megpillantja legkedvencebb édességét. Ez azonban egy csapda! Állíts össze a Mega Bloks Gru sorozatába tartozó fagylaltos kocsit és emlékezz a minyon csínytevésére! A fagylaltos dal segítségével csalogasd a minyonokat a fagylaltos kocsihoz. Kapd el egyiket a másik után, és tedd őket az autóba.


MEGA BLOKS Állítsd össze SpongyaBobot-66%
19 890 Ft

6 590 Ft

Akció

Nagy, 26 cm magasságú SpongeBob figura Megabloks építőkockából. A SpongeBob figura érmékre alkalmas perselyként is használható. A figura mozgatható kezekkel ellátott, arckifejezései változtathatóak.


MEGA BLOKS Mega Construx Minyonok - Gru tengeralattjárója-46%
7 390 Ft

3 990 Ft

Akció

Merülj el a Minyonokkal ezzel a mélytengeri tengeralattjáróval! Vedd a bátorságot, és vágj neki a Minyonokkal a mélytengeri felderítésnek! Állítsd össze a Minyon tengeralattjárót. Helyezz egy Minyont a vezetőfülkébe, míg a másik kintről fogja irányítani a tengeralattjárót a levegőtechnikának köszönhetően.


MEGA BLOKS Minyon laboratórium járművel-38%
6 490 Ft

3 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Hozz létre saját épületeket és bővítsd a mimonyok világát! Ezek a kockát tematikailag a Gru filmhez illeszkednek, és bármit felépíthetsz belőle, amit csak szeretnél!


MEGA BLOKS Rendőrállomás alap készlet-42%
3 490 Ft

1 990 Ft

Akció

A könnyen összeállítható tizenegy részes játékkészlet lehetővé teszi a gyermekek számára saját kalandok kialakítását a rendőrséggel a rendőrállomáson. A készlet lenyűgöző részletekkel rendelkezik és támogatja a gyermekek képzelőerejét.


MEGA BLOKS Teherautó 2in1 narancssárga-27%
9 090 Ft

6 590 Ft

Akció

Nagyszerű narancssárga teherautó 2in1. Tetszik a markológép vagy a teherautó? A markolókanálból könnyen lehet plató, a platóból pedig újra markolókanál vagy ekevas, attól függ, hogy a kockák felszedésére vagy a tűzoltó autók akadálymentesítésére van szükség.


MEGA BLOKS Tűzoltó autó-37%
9 790 Ft

6 090 Ft

Akció

Vigyél véghez mentőakciókat ezzel a nagy, piros színű tűzoltó autóval. Ezzel az autóval minden kis bátor hős igazi tűzoltósági kalandokat élhet át! A kockák és különleges darabok használatával könnyen összeállíthatsz egy színes tűzoltóállomást.


MEGA BLOKS Vonatocska betűkkel-32%
8 990 Ft

6 090 Ft

Akció

Pattanj fel az ABC vonatra, és indulhat a kaland! Vár téged egy gyors utazás, hogy megtanuld az ábécét egy szórakoztató összerakható vonattal. A vonaton kockákat találsz, amely az ABC betűit rejtik A-tól Z-ig.


MEGA BLOKS Minyonok motorkerékpár
7 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Mega Bloks építőjátékai kifejezetten az 1 évesnél idősebb kicsik számára készültek: a kockákat az apró kezekkel is könnyű megfogni, egymásra helyezni, majd szétszedni. A Mega Bloks játékok segítségével az apróságok megismerkedhetnek az építés örömével, és minden alkalommal valami újat alkothatnak. A gyermekek tanulmányozzák környezetüket, érzékszerveik segítségével feltérképezik az őket körülvevő dolgokat. A Mega Bloks különleges termékei a játékos tanulást és felfedezést segítik elő.


MEGA BLOKS Versenypálya szállítóautó
9 195 Ft

7 890 Ft

Akció

Mega Bloks játék szállítóautóval most nem csak a versenyautó szállítható el, hanem még a versenypálya is! A legkisebbek már akár egy éves kortól játszhatnak ezzel a szuper játékautóval, amit mindenhova magukkal tudnak vinni.


MEGA BLOKS First Builders kis építőknek alkalmas kockák
2 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ezzel a készlettel a kis építők számos módját fedezhetik fel annak, hogyan lehet a kockákat egymásra helyezni, és szórakoztató kreatív játékot élvezhetnek! A kockák tipikus óvodai tematikákkal rendelkeznek, min például állatok, járművek és a számok.