ShelterLogic fóliasátor – melegház SHELTERLOGIC 3,0 x 6,1 m - 35 mm - 70658EU

Márka: ShelterLogic Katalógus száma: 100004026061

Közvetlenül partnerünktől

ShelterLogic fóliasátor – melegház SHELTERLOGIC 3,0 x 6,1 m - 35 mm - 70658EU

Fóliasátor / melegház, szélesség 300 x hossz 610 x magasság 240 cm, beépített terület 18,3 m2. További információ

103289

158 906 Ft
103 289 Ft
-34%

Katalógus száma: 100004026061

Leírás

Termékleírás

Gyártó – ShelterLogic Corp., USA – az EU-ban a helyi német PERGART® márkanév alatt is forgalmazható.

Minőségi fóliasátor / melegház. Ideális a szaporításhoz, vagy a termelési szezon meghosszabbításához a kertben.

Minőségi termék az amerikai ShelterLogic cégtől. A ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.

A fóliasátort két fontos előny jellemzi:

1) Masszív szerkezet 35 mm átméreti acél csövekből készült Az acél csövek felülete ellátott por bevonattal, ami anti korróziós védelmet biztosít. A masszív szerkezet (SHELTERLOCK® 3× STEEL STABILIZERS összekötő rendszer) nem hasonlítható össze az átlagos, extrémen olcsó ászijai termékekkel, amelyek túlterhelték a cseh piacot.

2) speciális, termesztéshez szolgáló 3 rétegű átlátszó fólia / PE fólia (155g/m2), amely jellemző egy különleges eljárással, amely optimális mennyiségű UV sugarat ereszt át, amely olyan szükséges a zöldség termesztéséhez. A fóliaszerkezete fényáteresztése egyenletes a fóliasátor teljes területén, ugyanakkor hő szigetelő – a reggeli fagyoktól megvédi a palántákat, délben pedig megakadályozza a túlmelegedést. A fólia vízálló. A fólia rácnyik (Ratchet Tite™) segítségével szilárdan rögzített. Cipzár segítségével zárható belépő nyílás. A hátsó, és az elülső részen található nyílások biztosítsák a kényelmes szellőzést. A gördülő oldalsó falak biztosítsák a további szellőzést (EasyFlow™).  A csomag tartalmazza a rögzítő csavarokat a hatékony rögzítéshez.

Fóliasátor összeszerelése kb. 2 órát vesz igénybe.

  • külső méretek szélesség 300 x hossz 610 x magasság 240 cm
  • belépőnyílás méretei szélesség 100 x magasság 190 cm
  • polietilén fólia
  • fal magasság 190 cm
  • Információ: SZÉLESSÉG – elülső oldal, HOSSZ – oldalsó rész 

A ShelterLogic ponyva – fólia élettartama
A fólia, háromrétegű, szövött polietilén (155/m2) felhasználásával készült. A ponyva felülete természetesen részben UV szűrő, mint két oldala ellátott UV filterrel, amely védi a ponyvát a fény csapadékkal szemben. A minőségi ponyva csökkenti az esetleges szakadás kockázatát. A ponyva szilárd és termikusan stabil. KÖZÉP EURÓPÁBAN a ponyva élettartama körülbelül 4 – 5 év, azonban lehet sokkal hosszabb, ugyanakkor sokkal rövidebb. Az élettartamát nagyban befolyásolják a külső hatások, mint mondjuk a fény csapadék (az intenzíven napsütött területen a ponyva élettartama rövidebb, mint a kevésbé napsütött területeken), időjárási viszonyok, (elsősorban a szél sebessége) légszennyezés (exhaláció, kiporzás, az eső sav tartalmaz adott területen). Az említett negatív külső hatások nagyban befolyásolják – rövidítik a polietilén ponyva élettartamát. Az élettartamhoz vonatkozó információk csak olyan esetben érvényesek, ha a ponyva rögzítése a szerkezetre a szerelési útmutató alapján történt.

Lapra szerelt kivitelben – 1 csomag – méretei 111 × 51 × 24 cm, tömeg cca 67,1 kg


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Terület 18.3 m2
Hosszúság 6.1 cm
Szélesség 3 cm
Magasság 2.4 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.