Medela Personal Fit mellrész, S

Medela Personal Fit mellrész, S

Száma: 100041475360
Közvetlenül partnerünktől
A Medela különféle méretű melltartókat kínál, minden anya igényeinek kielégítésére. A szoptatás szakemberei egyetértenek abban, hogy a megfelelő mellnagyobbítás nem csak a kényelem, hanem a hatékony szoptatás szempontjából is nélkülözhetetlen. A PersonalFit rögzítésnek köszönhetően nagy mennyisé További információ
4 340 Ft
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünknél készleten 2 db

2021.5.26 - 2021.5.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100041475360

Leírás

A Medela különféle méretű melltartókat kínál, minden anya igényeinek kielégítésére. A szoptatás szakemberei egyetértenek abban, hogy a megfelelő mellnagyobbítás nem csak a kényelem, hanem a hatékony szoptatás szempontjából is nélkülözhetetlen. A PersonalFit rögzítésnek köszönhetően nagy mennyiségű anyatejet és pontos anyatejet érhet el. A rögzítés kényelmes és megakadályozza a mellbimbók irritációját vagy károsodását a szívás során. A legjobb eredmény elérése érdekében használjon kétfázisú Medela szívócsatlakozást, amely utánozza a csecsemő természetes fiziológiai szopási módját (Medela Swing vagy Medela Symphony). A PersonalFit mellékleteket egyedi használatra tervezték. A mellékletek BPA-mentes anyagokból készülnek, és öt méretben kaphatók. A csomag 2 darabot tartalmaz. méretek: L (27 mm), M (24 mm), S (21 mm), XL (30 mm), XXL (36 mm)

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.