MAGNAT Sub 300A Aktív mélysugárzó
136 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Magnat Sub 300A Aktív mélysugárzó hátrafelé nyitott, formatervezése hagyományos, mégis elegáns. 120 W-os, D osztályú erősítője masszív MDF házban található. A Bass Reflex kellemes, intenzív basszus hangzást kínál. Alacsony és magas szintű sztereo bemenettel is rendelkezik. Automatikus készenléti állapotban fogyasztása alacsony, mindössze 0,5 W. Fekete és mokka színekben rendelhető.

MAGNAT Monitor Supreme Sub 202A Aktív mélynyomó
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Magnat aktív mélynomója kellemes hangzást kínál. Powered Bass reflex felépítéssel és előre nyitott kialakítással rendelkezik. 20 cm-es mélysugárzója és 20 – 200 Hz-es frekvenciaátvitele biztosítja a tökéletes mély hangzást. A stílusos, kompakt mélysugárzó dekoratív kiegészítője lehet szobájának, míg a Supreme Sub 202A tovább fokozza a házimozi élményt.

MAGNAT Monitor Supreme Sub 302A Aktív mélynyomó
84 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Magnat aktív mélynomója kellemes hangzást kínál. Aktív Bass reflex felépítéssel és előre nyitott kialakítással rendelkezik. 30 cm-es mélysugárzója és 16 – 200 Hz-es frekvenciaátvitele biztosítja a tökéletes mély hangzást. A stílusos, kompakt mélysugárzó dekoratív kiegészítője lehet szobájának, míg a Monitor Supreme Sub 302A tovább fokozza a házimozi élményt.

Yamaha NS-SW200 Mélynyomó
100 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Yamaha NS-SW200 Mélynyomó egyesíti a szépséget és a kiváló funkciókat. Az új, Twisted Flare Port rendszer hozzájárul a tiszta és szilárd basszus hangzáshoz, továbbá a Yamaha egyedi fejlesztésű, Advanced YST II rendszerével méginkább kiemeli a basszus tisztaságát. Egyszerű, elegáns dizájnjának hála illik bárhová az otthonában. Kiváló választás a komoly hang szerelmeseinek.

SONOS SUB
269 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli subwoofer kitölti a helyiséget mély basszusokkal a főegység rezgése nélkül. A Sonos SUB egyszerűen hozzáadható a Sonos hálózathoz, és elhelyezheti a mélynyomó bárhol a helyiségben. Az eszközben két hangszóró van elhelyezve egymással szemben frekvenciatartománya 50–60 Hz.