Olimpia Splendid DF100 Pure

Márka: Olimpia Splendid Katalógus száma: 100049839199

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Olimpia Splendid DF100 Pure

Az Olimpia Splendid DF100 Pure egy kétirányú, mechanikus szellőztető egység hővisszanyeréssel, amely kivezeti a benti levegőt és beszívja a kinti levegőt a helyiségbe. További információ

249900

249 900 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100049839199

Leírás

Termékleírás

Olimpia Splendid DF100 Pure

Az Olimpia Splendid DF100 Pure egy kétirányú, mechanikus szellőztető egység hővisszanyeréssel, amely kivezeti a benti levegőt és beszívja a kinti levegőt a helyiségbe. A hővisszanyerés tehát biztosítja a friss levegő áramlását a lakásba, miközben megőrzi a szobahőmérséklet és elszívja a kilélegzett levegőt.

A hővisszanyerő egység egyszerű és hatékony szellőztetést biztosít a jobb benti klímáért, magas páratartalom, penész és CO2 nélkül. Az integrált Sitali DF 100 Pure szűrő és tisztító rendszernek köszönhetően eltávolítja a penészt, a nedvességet, a virágport és más részecskéket is, ezzel pedig egészségesebbé teszi az otthonát. A speciális F7 szűrő megszabadítja a benti levegőt a finom portól, a virágportól és más szennyező anyagoktól – képes megállítani a 0,4 μ méretű részecskék 90%-át is, amelyek hatszor kisebbek, mint a PM2,5.

A szűrő cseréjének szükségességét LED diódák jelzik. A ventilátor távirányítóval is vezérelhető. Sebessége 4 fokozatban állítható.

SILENT FUNKCIÓ

Mindössze 18,5 dB(a)

Optimális a 24/7 üzemeltetéshez

Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő 

KOMPAKT TECHNOLÓGIA

Kompakt egység egyszerű szállításra, 

telepítésre és karbantartásra tervezve

Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő 

F7 ÉS G4 SZŰRŐ

A készülék jó minőségű és hatékony

G4 bemeneti szűrővel és F7 belső

szűrővel felszerelt

Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő 

Miben tűnik ki a DF100 Pure?

 

Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő

1. Nagyon csendes és takarékos

A maximális akusztikus kényelmet a DF100 Pure a Silent funkciónak köszönhetően biztosítja, amely garantálja, hogy a zajszint mindössze 18,6 dB(A) legyen.

 

2. Légtisztítás

Az integrált Sitali DF 100 Pure szűrő és tisztító rendszernek köszönhetően eltávolítja a penészt, a nedvességet, a virágport és más részecskéket is, ezzel pedig egészségesebbé teszi az otthonát.

Az alapvető G4 szűrő hatékonyan szűri a pollent és az állati eredetű port, valamint más nagyobb kintről érkező szennyeződéseket.

A speciális F7 szűrő megszabadítja a benti levegőt a baktériumoktól, spóráktól, részben a koromtól, zsíros párától és cigarettafüsttől is.

A készülék LED diódákkal is rendelkezik, amelyek jelzik, ha ki kell cserélni a szűrőt.

Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő

 

Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő

3. Kompakt méretParaméterek

%1% %2% paraméterei

Kivitel mennyezeti
Távirányító igen
Teljesítmény 16 W
Zajszint 18.6 dBel
Szín

Szín

fehér

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.