TURBO Fan TURBO Fan BASIC fekete hővel meghajtott kétlapátos kandalló ventilátor

TURBO Fan TURBO Fan BASIC fekete hővel meghajtott kétlapátos kandalló ventilátor

Száma: 6616384
Közvetlenül partnerünktől
21 cm magas 1 légcsavaros ventilátor. A ventilátor ideális kiegészítője bármilyen sima felületű, lapos tetejű tűzhelynek – fatüzelésű kályha/kandalló, széntüzelésű kályha, gázkályha stb. További információ
19 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: CAB shop

Partnerünk által szállítva

2022.9.29 - 2022.9.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: CAB shop

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6616384

Leírás

4 lapátos tűzhelyventilátor

21 cm magas 1 légcsavaros ventilátor.

A ventilátor ideális kiegészítője bármilyen sima felületű, lapos tetejű tűzhelynek – fatüzelésű kályha/kandalló, széntüzelésű kályha, gázkályha stb.

A ventilátort elég a tűzhely egyenes, sima felületére helyezni, ideális esetben közel a tűzhely széléhez.

A ventilátor előnyei

1. A hatásfok növelése: A ventilátor a meleg levegőt közvetlenül a lakótérbe áramoltatja, így az nem száll fel azonnal a mennyezetig, így növekszik a tűzhely fűtési hatásfoka.

2. Takarékoskodás a tüzelőanyaggal: Elismert kanadai egyetemmel közösen végrehajtott vizsgálatok kimutatták, hogy a ventilátor használata akár 18%-kal is csökkentheti a tüzelőanyag-fogyasztást.

3.     „No Fuss” funkció: A tűzhelyventilátor automatikusan elindul, és szabályozza sebességét a tűzhely hőmérséklete alapján. Ha a tűzhely felforrósodik, a ventilátor gyorsabban forog, több meleg levegőt juttatva a helyiségbe. Amint a tűzhely kihűlt, a ventilátor automatikusan kikapcsol.

4. Üzemeltetési költségek: A ventilátor a meleg levegő helyiségben való hatékony keringetésének leggazdaságosabb módja, mivel működéséhez a kályha/kandalló/sparhelt hőjét használja. Az üzemeltetéshez nincs szükség semmilyen kábelre, konnektorra vagy elemre.

5. Egyedi lapátkialakítás – biztonságos és hatékony: Ezt az egyedülálló ventilátort úgy tervezték, hogy enyhe, de széles meleglevegő-áramot biztosítson, azaz ne képezzen huzatot.

A tűzhelyventilátor és használatának előnyei

·        Elég a tűzhely tetejére tenni, és a ventilátor – amint a kályha vagy kandalló felmelegszik – elkezdi a meleg levegőt szétoszlatni a helyiségben.

·        Csökkentse fűtési költségeit! – Fűtse fel helyiségét akár 41%-kal gyorsabban, és takarítsa meg a fűtőanyag-költségek akár 18%-át!

·        Továbbfejlesztett modell – Nagy hatásfokú, ultracsendes készülék, amely még hatékonyabbá teszi kályháját.

·        Önszabályozó – A légcsavar 85°C-nál forogni kezd, és meleg levegővel árasztja el a helyiséget.

·        Időtlen formaterv – eloxált alumínium kialakítás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.