Beper Személyi mérleg P303BIP001
7 000 Ft

Újdonság

Elektronikus fürdőszoba mérleg 6 mm vastag edzett üveg platformmal.  A Majolica mintának köszönhetően ideális minden modern és klasszikus fürdőszobához. LCD kijelzővel és automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. Maximális terhelés 180 kg. .

EMOS Digitális személymérleg (EV110)-16%
5 890 Ft 4 890 Ft

Újdonság

Emos EV110 digitális személymérleg, amelynek maximális teherbírása 180 kg, edzett üvegből készül, és jól olvasható LCD kijelzővel rendelkezik. A mérleg praktikus automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik 10 másodperc elteltével, és jelzi, ha lemerült az elem. Tápellátása két 1,5 V-os AAA elem alapján működik, amelyek a csomag részét képezik.

BabyOno Elektronikus intelligens mérleg 2in1 Bluetooth-tal
26 290 Ft

Újdonság

A BabyOno 2in1 intelligens mérleg lehetőséget kínál a mérések eredményeinek figyelemmel kísérésére egy olyan mobil alkalmazás segítségével, amelyhez a mérleg vezeték nélkül csatlakozik. A barátságos felület és a funkciók nagy száma lehetővé teszi az olyan adatok elemzését, mint a súly, magasság, fejátmérő és BMI, és összehasonlíthatja őket a WHO szabványaival. A nagy hatású HIPS konstrukció és négy kiváló minőségű súlyérzékelő garantálja a pontos és biztonságos mérést.