SENCOR Személyi fitness mérleg
5 090 Ft

Sencor személyi mérleg max. terhelhetősége 150 kg, BIA elv alapján méri a test zsír- és víztartalmát. Elvégzi a napi ajánlott kalóriabevitel számítását, BMI és BMR mérés funkciókkal van ellátva. Memória 12 személy részére, így az egész család használhatja.

Hartmann Veroval intelligens személyi mérleg
30 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens személyi mérleg, amely bioimpedancia analízis elvén működik. A Hartmann Veroval méri a testsúlyt, a testzsír és a víz százalékát a testben, a csontok és az izomszövetek súlyát, valamint a BMI-t. 4 felhasználó számára elegendő memória. Ingyenes mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható.

Tanita BC 545N Személymérleg

Tanita BC 545N Személymérleg

Értékelés: 4,5
69 490 Ft

Tanita BC-545N egy professzionális, precíziós eszköz, amelynek funkciója többek között a testvíz, izomtömeg, vagy a csonttömeg mérése, amit alig több mint 15 másodperc alatt elvégez. A készülék a mérések során a legújabb technológiát alkalmazzza, így a használója pontos képet kap szervezete aktuális helyzetéről. Az eredményeket a készülék a belső memóriában eltárolja, így egyszerre akár 5 fő eredményeit is megőrizheti.

UMAX Smart Scale US10C

UMAX Smart Scale US10C

Értékelés: 4,7
20 990 Ft

Figyeld a tested! Intelligens diagnosztikai mérleg Umax US10C képes lemérni 14 testi paramétert és a mobiltelefonhoz való vezeték nélküli kapcsolódáshoz Bluetooth segítségével lehetővé teszi az adatok ellenőrzését a …nyelvű alkalmazásban.

EMOS PT-718 Személymérleg

EMOS PT-718 Személymérleg

Értékelés: 4,3
5 590 Ft 5 490 Ft

Az Emos PT-718 személymérleg az egészséges életmód fontos mérőeszköze. A súly mellett még a test zsír- és víztartalmát is nyomon követhetjük. 150 kg-os maximális teherbírás, a nagyméretű LCD kijelzőről a mérési eredmények 0,1kg-os pontossággal könnyen leolvashatók. A használat befejezését követő 35 másodperc utáni automatikus kikapcsoló funkció.

BEURER BF 105

BEURER BF 105

Értékelés: 4,8
57 490 Ft

2 év garancia

A közkedvelt BF 100 modell utódja.Beurer BF 105 diagnosztikai mérleg 180 kg-os teherbírású, lehetővé teszi a testsúly, a testzsír, a víz, az izomzat és a csontok megfigyelését. AMR/BMR számolására is képes. A Bluetooth lehetővé teszi a lemért adatok átvitelét és megőrzését.

BEURER BF 700 Diagnosztikai mérleg
19 490 Ft

Beurer BF 700 Diagnosztikai személymérleg olyan, mint egy okostelefon és egy mérleg egyben. Segítségével az otthonodban figyelheted a tested változásait. LCD-kijelzővel rendelkezik, melyen a számok nagysága 2,3 mm, az adatokat pedig Bluetooth technológiával tudod átvinni számítógépre vagy telefonra. Az elektródái rozsdamentes acélból készültek, ez biztosítja a minőségi kivitelezést.

MAX Digitális személymérleg MBS3101B
8 690 Ft 8 390 Ft

Digitális, modern és fejlett funkciókat tartalmazó személymérleg, háttérvilágítós inverz LCD kijelzővel Könnyen tisztítható üveg, galvanikusan kezelt felülettel, a test vezetőképességének a méréséhez nem kell fémes érintkező felület. A készüléket bárki használhatja, aki mérni kívánja a test különböző adatait: a testtömeget, a testvíz, a csonttömeg és az izomtömeg arányokat, a BMI és a BMR értékeket, a zsírtömeg %-os arányát, valamint a zsigeri zsír mennyiségét. A készüléken 8 felhasználó állítható be (felosztás: nő / férfi / sportoló nő / sportoló férfi).

SENCOR SBS 8000BK fekete személymérleg
13 990 Ft

Bluetooth Fitness mérleg minden fogyás elengedhetetlen tartozéka. A Fitness mérleg méri a testzsírt, a test víztartalmát, izomzatot, csontokat és BMI értéket. Összességében 12 személy adatai menthetőek el. Felülete megerősített biztonsági üveg (6 mm), maximális teherbírása 180 kg.

HYUNDAI Személymérleg OVET 739
4 990 Ft

Üveg személymérleg a Hyundaitól fekete színben, továbbfejlesztett diagnosztikai funkciókkal rendelkezik a teljes háztartás számára. Nem csak a testzsír százalékot, a testben lévő víz, izom és csont mennyiségét méri, hanem az ajánlott napi kalóriabevitelt KCAL és BMI indexet is mutatja. Mindezt követheted és elmentheted akár 10 személy számára is.

EMOS Digitális személymérleg EV109-17%
8 990 Ft 7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az EMOS EV109 digitális személymérleg segít irányítás alatt tartani a testsúlyodat. A háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőnek köszönhetően mindig azonnal meglátod a súlyodat. A testsúlyodon kívül a BMI indexedről, valamint testedben lévő zsírok, víz és izomtömeg arányáról is tájékoztat.

TrueLife FitScale W3 személymérleg
13 490 Ft 12 490 Ft

Intelligens személymérleg a TrueLife márkától, amely méri a súlyt, valamint a zsír, az izom, a víz és a csontok arányát a testben. A FitScale W3 nagyon pontosan méri a súlyt. 7 indexet képes figyelni, beleértve a BMI-t is, valamint 8 különböző felhasználót is felismer. Saját célok beállításának lehetősége. Vízállóságot, valamint prémium designt biztosít edzett üveggel.

Soehnle Style Sense Control 200 Digitális mérleg, Fehér
9 090 Ft

Soehnle Style Sense Control 200 Digitális mérleg nem csak a testsúlyt mutatja számunkra, hanem információval lát el bennünket testünk izom, zsír és víztartalmáról. Továbbá azt is kiszámolja nekünk, mi az ideális napi energia és kalória bevitel számunkra. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

iGET BODY B15

iGET BODY B15

Értékelés: 4,3
31 990 Ft 27 990 Ft
Ingyen szállítás

Okos személy mérleg, ami megmutatja az eredményed. iGET BODY B15 legfeljebb 16 testértéket mér, például BMI-t, testzsírt, izomtömeget, testvizet, csonttömeget, szív perctérfogatát és érthetően megmutatja a fizikai állapotod. Az adatok egy helyen lesznek tárolva, így könnyen megoszthatod.

BEURER BG 21 Diagnosztikai személymérleg
12 490 Ft

Beurer BG-21 180 kg teherbírású diagnosztikai személymérleg. Test zsír-, víz- és izom-arány mérés, csonttömeg és AMR / BMR kalória kijelzés, BMI kalkulátorral. 10 felhasználói memóriával, többfunkciós kijelzővel, 5 aktivitási fokkal rendelkezik.

SENCOR SBS 6015 Fitness mérleg
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sencor SBS 6015 WH személymérleg stlusos kivitelezéssel és a súlymérésen túl számos más praktikus funkcióval rendelkezik. Képes a mért tömeg, a testvíztartalom, a zsírszázalék valamint a csontsűrűség kijelzésére, mindemellett meghatározza a testömegindex értékét is. Rozsdamentes acél lépőfelülettel, mely maximálisan 180 kg-ig terhelhető. A kijelző automatikusan ki- és bekapcsol, így használata rendkívül egyszerű. Segítségével könnyedén kontrollálhatja testsúlyát és felveheti a harcot a felesleges kilók ellen.

BEURER BG 51XXL Diagnosztikai mérleg
18 990 Ft

Beurer BG 51XXL egy 200 kg teherbírású diagnosztikai személymérleg. Extra nagy, 8 mm vastagságú, edzett üveg mérőfelülettel. Súly, zsír-, víz- és izom- és csonttömeg mérés, BMI kalkuláció.

iGET BODY B14

iGET BODY B14

Értékelés: 4,7
19 490 Ft

2 év garancia

Okos személy mérleg, ami megmutatja az eredményed. iGET BODY B14 legfeljebb 14 testértéket mér, például BMI-t, testzsírt, izomtömeget, testvizet, csonttömeget, és érthetően megmutatja a fizikai állapotod. Az adatok egy helyen lesznek tárolva, így könnyen megoszthatod barátaiddal.

SANITAS SBG 21Diagnosztikai személymérleg
11 490 Ft

2 év garancia

Sanitas SBG 21 személymérleg a súlymérésen túl számos más funkcióval rendelkezik. Nagyméretű, kétsoros kijelzője segítségével egyszerre képes a mért tömeg, a csonttömeg, a zsírszázalék és az ideális testsúly kijelzésére. Biztonsági üveg lépőfelülettel, mely maximálisan 180 kg-ig terhelhető. Számos praktikus funkciója közé tartozik, hogy egyszerre 10 mérési adat rögzítésére képes. Az LCD kijelző lépésre aktíválódik és a mérés befejeztével automatikusan kikapcsol. Segítségével könnyedén kontrollálhatja testsúlyát és felveheti a küzdelmet a felesleges kilók ellen.

AEG PW 4923 Személymérleg

AEG PW 4923 Személymérleg

Értékelés: 3,6
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AEG PW 4923 multifunkciós, digitális mérleg rendkívül pontos és megbízható. A súlyon kívül testzsír, testvíz és izom százalékot is mér, így pontos eredményeket kaphat magáról. 150 kg maximális terhelhetőséggel bír és használat után automatikusan kikapcsol.

BEURER BF-220

BEURER BF-220

Értékelés: 4,7
10 490 Ft

2 év garancia

Beurer BF 220 diagnosztikai mérleg nagy, áttekinthető kijelző. A mérleg méri a zsírt, vizet, izmokban és a csontokban. 5 aktivitási szint és 10 memória tárhely. Biztonsági üvegből készült.

BEURER BF 530 Diagnosztikai mérleg
13 990 Ft

Beurer BF 530 diagnosztikai mérlege tökéletes eszközünk lehet, ha szeretnénk jobban felügyelni a súlyunk mellett egyéb testarányainkat is. A digitális kijelzőn követhetjük zsír-, víz-, izom- és csontarányunkat. Memóriakapacitása nyolcféle testadat, melyet az érzékelőtechnológiának köszönhetően automatikusan megkap a felhasználó.

BEURER BG 40 Személymérleg, Fekete
15 990 Ft

Beurer BG40 modellje nem csupán egy minőségileg hosszú élettartamú és megbízható személyi mérleg, de emellett egy dekoratív tartozék is a fürdőszobában, hiszen a fekete üveg és a szálcsiszolt rozsdamentes acél kombinációja modern eleganciát közvetít. A multifunkciós mérleg a súly mellett képes a fizikai zsír-, víz-, izom- és csontarányokat is mérni. Kapacitása 150 kg-ig terjed.

ECG OV 125 Személymérleg, Kék-31%
7 390 Ft 5 090 Ft

Az ECG OV 125 Személymérleg, 180 kg-os maximális teherbírású, a nagyméretű LCD kijelzőről a mérési eredmények könnyen leolvashatók. Mérés befejezését követően automatikusan lenullázódik. A használat befejezését követően pár másodperc után kikapcsol.

ETA Laura mérleg, 0781 90000 Body fat
10 490 Ft

Mérleg ETA testanalízissel és érintésvezérléssel nemcsak a test testtömegét méri, hanem a csontok, izmok, testvíz tömegét és az energiafogyasztását. Maximum kapacitás 180 kg.

GRUNDIG TL-979 személymérleg
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

testzsír és izomtömeg mérésére szolgáló mérleg akár 10 felhasználónak elegendő memóriával. Grundig TL-979 személymérleg 150 kg teherbírással, amely a négypontos mérés révén még pontosabb!

iGET BODY B11-22%

iGET BODY B11

Értékelés: 4,8
17 990 Ft 13 990 Ft

Okos személy mérleg, ami megmutatja az eredményed. iGET BODY B11 legfeljebb 11 testértéket mér, például BMI-t, testzsírt, izomtömeget, testvizet, csonttömeget, és érthetően megmutatja a fizikai állapotod. Az adatok egy helyen lesznek tárolva, így könnyen megoszthatod barátaiddal.

Medisana BS 430 Connect Bluetooth Személymérleg
25 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Medisana BS 440 Személymérleg stílusos , egyedi kivitelezésben, számos praktikus funkcióval. Képes a mért tömeg mellett, a test zsírszázalékának, víztartalmának és az izomtömeg nagyságának meghatározására. Az edzett üvegből készült lépésfelület maximálisan 180 kg-ig terhelhető. 8 különböző felhasználó mérési adatainak rögzítését teszi lehetővé, melyet a Bluetooth funkciónak köszönhetően könnyedén szinkronizálhatja IOS és Android rendszerekkel, így egyszerűen nyomon követheti a fogyás vagy a hízás folyamatát és kontrollálhatja testsúlyát.

Medisana BS 440 Connect Bluetooth Személymérleg
32 490 Ft 31 990 Ft

Medisana BS 440 Személymérleg stílusos , egyedi kivitelezésben, számos praktikus funkcióval. Képes a mért tömeg mellett, a test zsírszázalékának, víztartalmának és az izomtömeg nagyságának meghatározására. Az edzett üvegből készült lépésfelület maximálisan 180 kg-ig terhelhető. 8 különböző felhasználó mérési adatainak rögzítését teszi lehetővé, melyet a Bluetooth funkciónak köszönhetően könnyedén szinkronizálhatja IOS és Android rendszerekkel, így egyszerűen nyomon követheti a fogyás vagy a hízás folyamatát és kontrollálhatja testsúlyát.

Pretty up  Személyes digitális diagnosztikai mérleg PU-003D, 150 kg, fekete
5 090 Ft

2 év garancia

PRETTY UP személyes, diagnosztikai digitális mérleg PU-003D fekete, LCD kijelzővel és érintőképernyővel, súly kg-ban és fontban is megjeleníthető. 150 kg, alacsony akkumulátor- és túlterhelésjelző, automatikus kikapcsolás. Diagnosztikai mérleg, elegáns, modern kialakításban, fejlett funkciókkal: zsír-, víz-, izom- és csonttartalom mérése, memória tíz felhasználó számára.

Salter 9113BK3R
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Diagnosztikai személymérleg Salter leméri az alapvető testinformációkat, mint a súly 150 kg-ig, testzsír és víz aránya, és BMI értéke. Fel van szerelve nagy memóriával, 8 fő részére, így az egész család használhatja.

SENCOR SBS 8800BK

SENCOR SBS 8800BK

Értékelés: 1,4
42 990 Ft 38 990 Ft

2 év garancia

A Sencor SBS 8800BK intelligens személyi mérleg lehetőséget kínál a testzsír-, izom-, csont- és a vízmennyiség, BMR és a viszcerális zsír százalékos mérésére a testben. Minden adat megjeleníthető a mobilalkalmazásban, a mérleg Bluetooth 4.0 technológiával működik. Rendelkezésedre állnak a mérési előzmények, a fejlődés megfigyelése és a méréselemzés is.

Soehnle Shape Sense Profi 100 Személymérleg
11 490 Ft

Soehnle Shape Sense Profi 100 Személymérleg egyszerű, letisztult megjelenésével a minden helyiségbe jól illik. Maximális terhelhetősége 180 kg, automatikus be- és kikapcsolása pedig nemcsak praktikus és kényelmes, de takarékos is. A mérleggel nemcsak testsúlyát, de a test zsír-, izom- és víz arányát és a BMI mértékét is mérheti, valamint kiszámolhatja az ajánlott napi kalóriabevitel-mennyiségét. A mérleg memóriájának köszönhetően akár 8 felhasználó adatait is tárolhatja. Az eszköz nagy LCD kijelzőjén a mért adat mindig jól látható.

Tanita BC-313 Digitális személymérleg
29 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tanita BC-313 egy ultravékony üvegfelületű multifunkcionális személymérleg. 50 gramm pontossággal méri súlyunkat. Automatikus mérést végez ráálláskor és kijelzi azt a jól olvasható, LCD kijelzőn. Képes testzsír, izom, víz hányad és csontanalízisre.

Tanita BC-731 Digitális személymérleg
25 990 Ft 24 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tanita BC 731 Személymérleg stílusos kivitelezéssel és a súlymérésen túl számos más praktikus funkcióval rendelkezik. Képes a mért tömeg a testvíztartalom, a zsírszázalék valamint a csontsűrűség kijelzésére. Edzett üveg lépőfelülettel, mely maximálisan 150 kg-ig terhelhető. A kijelző automatikusan ki- és bekapcsol, így használata rendkívül egyszerű. Kompakt kialakításának és ultravékony felületének köszönhetően tárolása nem okoz problémát, hiszen nem foglal túl nagy helyet. Segítségével könnyedén kontrollálhatja testsúlyát és felveheti a harcot a felesleges kilók elleni küzdelemben.

TrueLife FitScale W5 BT

TrueLife FitScale W5 BT

Értékelés: 4,7
29 490 Ft
Ingyen szállítás

Intelligens személymérleg nagy pontosságú méréssel a TrueLife vállalattól. Összesen 14 különböző paraméter mérésére képes – zsírtartalom, víztartalom, csontok súlya és egyebek. Az adatokat és a személyi célokat akár 8 felhasználó is elmentheti rá. Természetesen mobilalkalmazással kiegészített, melynek hála tökéletes áttekintésed lesz a fejlődésedről.

Vigan VBF150

Vigan VBF150

Értékelés: 4,6
6 090 Ft

Személymérleg multifunkciós kijelzővel és nagyon pontos tenzometrikus érzékelővel, mely a zsír-, víz-, izom- és csont tartalmat méri a testben. 100 kg- os pontossággal mér akár 150 kg- ig. Memóriával 12 felhasználó számára és automatikus kikapcsolással rendelkezik.

AEG PW 5644 Testanalizáló személymérleg
7 990 Ft

AEG PW 5644 Testanalizáló személymérleg alkalmas a testtömeg, a testzsír, az izomtömeg és a test víztartalmának mérésére, illetve a BMR és BMI meghatározására. A biztonsági üvegből készült mérleg 180 kg-ig terhelhető, az adatokról 100 grammos pontossággal ad információt. Az automatikus be- és kikapcsolás rendkívül megkönnyíti a használatot.

AEG PW 5644 TI Személymérleg

AEG PW 5644 TI Személymérleg

Értékelés: 4,4
7 190 Ft

Az AEG PW 5644 TI Személymérleg, 180 kg-os maximális teherbírású, a nagyméretű LCD kijelzőről a mérési eredmények könnyen leolvashatók. Mérés befejezését követően automatikusan lenullázódik. A használat befejezését követően pár másodperc után, automatikusan kikapcsol.

AEG PW 5644 WH Személymérleg

AEG PW 5644 WH Személymérleg

Értékelés: 4,7
7 190 Ft

Az AEG PW 5644 WH Személymérleg, 180 kg-os maximális teherbírású, a nagyméretű LCD kijelzőről a mérési eredmények könnyen leolvashatók. Mérés befejezését követően automatikusan lenullázódik. A használat befejezését követően pár másodperc után, automatikusan kikapcsol.

Garmin Index Okosmérleg

Garmin Index Okosmérleg

Értékelés: 5
75 490 Ft

Garmin Index Okosmérleg segítségével nem csak az aktuális testsúlyáról győzödhet meg. Azon felül a testzsírt, víztartalmat, izomtömeget, csonttömeget is méri, így teljes körü tájékoztatást kaphat aktuális egészségügyi állapotáról. WiFi hálózatra is csatlakoztatható, így a számítógépére vagy okostelefonjára letöltött alkalmazással tárolhatja 16 felhasználó adatait.

MAX Digitális személymérleg (MBS2101B)-32%
6 990 Ft 4 690 Ft

Az elegáns, üveg kivitelű MAX MBS2101B digitális személymérleg 180 kg-ig mér, továbbá a súlymérésen kívül meghatározza a BMR értéket, a zsírtömeg, testvíz, csonttömeg és izomtömeg arányt is. A készüléken 10 felhasználó állítható be (alapfelosztás: nő / férfi / sportoló nő / sportoló férfi). Minden felhasználóhoz céltömeg állítható be, illetve a készülék kijelzi az előző mérésekkel összehasonlított változásokat is.

Salter 9141 WH3R Testelemző személymérleg-15%
8 290 Ft 6 990 Ft

Modern, multifunkciós Salter 9141 WH3R Személymérleg edzett üveg mérőfelülettel. Nagy, könnyen olvasható LCD kijelzővel rendelkezik, amiről a súly mellett a testtömeg indexet is le lehet olvasni. A mérleg 160 kg maximális teherbírású és könnyen tisztítható.

GALLET PEP817 Személymérleg

GALLET PEP817 Személymérleg

Értékelés: 4,1
6 690 Ft

Gallet PEP817 Személymérleg sokoldalú mérési lehetőségeket kínál. Testzsírt, testvizet, izomtömeget, csonttömeget egyaránt mér, mindezeket nagy LCD-kijelzőjén jeleníti meg. 100 g-os pontossággal működik, memóriájában 10 fő adatait lehet eltárolni.

ETA Személymérleg Vital Fit 6781 90000
14 190 Ft 13 990 Ft

Az Eta Vital Fit 6781 90000 Személymérleg súlycsökkentő étrendhez vagy sportolóknak is jól jön. Analitikus személymérleg smart alkalmazással a mobiltelefonban rögzít minden fontos értéket – súlyt, BMI-t, anyagcsere-életkort, zsigeri zsírt, testzsírt, testvizet, izom- és csonttömeget, és egyidejűleg akár 10 felhasználó memóriávjával is rendelkezik.

Soehnle Style Sense Control 100 Digitális mérleg, Fekete
8 690 Ft

Soehnle Style Sense Control 100 Digitális mérleg nem csak a testsúlyt mutatja számunkra, hanem információval lát el bennünket testünk izom, zsír és víztartalmáról. Továbbá azt is kiszámolja nekünk, mi az ideális napi energia és kalória bevitel számunkra. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

AEG PW 5571 Személymérleg

AEG PW 5571 Személymérleg

Értékelés: 4,1
8 590 Ft

Az AEG PW 5571 Mérleg egy többfunkciós, kiváló minőségű fekete üveggel borított készülék, amelynek segítségével bármikor tisztában lehet pontos súlyával. A már megszokott tulajdonságok mellett a mérlegről leolvasható a testzsír százalék, az izom és a víz aránya, a csontok súlya és az energiafogyasztás, így minden fontos információnak tudatában lehet. A nagy méretű LCD kijelzőről könnyedén leolvashatóak a számok, bekapcsolása pedig egyetlen érintéssel megoldható. Kiváló választás mindenkinek, aki egy pontos, ugyanakkor többfunkciós mérlegre vágyik!

AEG PW 5653 Diagnosztikai személymérleg
15 990 Ft

AEG PW 5653. Az AEG PW 5653 egy multifunkcionális mérleg, rozsdamentes acélból és üvegből. Rendkívül elegáns, esztétikus megjelenésű. Testzsír, izom, víz hányad és csontanalízisre is képes. Képes elmenteni és továbbítani adatainka mobilunkra is. Testsúlyt 150 kg-is mér.