Kärcher SP 6 Flat Inox Merülő szivattyú tiszta vízhez

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Kärcher Katalógus száma: 898209
Kärcher SP 6 Flat Inox Merülő szivattyú tiszta vízhez

2 év garancia

Kärcher SP 6 Flat Inox Merülő szivattyú tiszta vízhez

Kärcher nagy teljesítményű tiszta vizes merülőszivattyúja, az SP 6 Flat Inox óránként akár 14.000 liter tiszta vagy enyhén szennyezett vizet is kiszivattyúzza és így kiválóan alkalmas medencék, drenázs-aknák vagy vízkárok miatt elárasztott pincék és házak víztelenítésére. Nagyobb szennyeződésnél és a szivattyú futókerekének védelmére ajánljuk a mellékelt rozsdamentes előszűrő használatát. A nagy teherbírású rozsdamentes acél ház és csúszócsapágy-tömítés a szivattyút rendkívül hosszú élettartamúvá teszik. A laposra szívó merülőszivattyú fokozatmentesen állítható szintérzékelővel van felszerelve, amely a szivattyút a vízzel való érintkezéskor azonnal elindítja. Az SP 6 Flat Inox felhajtható tartólábakkal rendelkezik, melyekkel a merülőszivattyú már 7 mm-es vízszintnél elindul. A kapcsolóval a szivattyú a kézi üzemmódban folyamatos üzemmódra állítható át. Folyamatos üzemben és automatikus üzemmódban is 1 mm maradék víz magasságig szárazra szivattyúzza a területet, attól függően hogyan van beállítva a szintérzékelő. Ezen kívül a Quick Connect csatlakozócsonkkal az 1"-os, 1 1/4"-os és 1 1/2"-os tömlők gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók. További információ

52790
5 1

52 790 Ft ÁFA-val Piaci ár: 58 090 Ft, Megtakarítás: 5 300 Ft (9 %)

Leírás

Termékleírás

A Kärcher SP 6 Flat Inox merülő szivattyú jellemzői

 • Motorteljesítmény max. (W): 550
 • Vízszállítás max (l/h): 14000
 • Vízszállítás magassága / nyomás max (m): 9 – 0,9
 • Bemerülési mélység max. (m): 7
 • Szemcsenagyság (mm): 5
 • Szállítási hőmérséklet, max. (°C): 35
 • Csatlakozókábel: H07RN8-F – 10
 • Feszültség (V): 230 – 240
 • Frekvencia (Hz): 50
 • Súly tartozék nélkül (kg): 5,7
 • Méretek (h x sz x m) (mm): 238 × 287 × 356

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Max. szállítási minőség 14000 Liter/óra
Max. szállítási magasság 9 m
Teljesítmény 550 W
Szolid adalékanyagok 5 mm
Súly 5.7 kg
Víz maximális hőmérséklete 35 °C
Merülő Tiszta víz
Tápkábel hossza 10 m

Hasonló termékek

Kärcher BP 4 Garden Set Kerti szivattyú
58 205 Ft

51 090 Ft

2 év garancia

Kärcher BP 4 Garden Set tartalmaz egy szívótömlő készletet, amivel a nagy teljesítményű és hosszú élettartamú szivattyú beépített hőkioldóval azonnal kész a kert öntözésére.Kertöntözés okosan: Hála a nagy szívóerőnek és a nagy teljesítménynek a kompakt és hosszú élettartamú Kärcher BP 4 Garden szivattyú lehetővé teszi a komfortos, környezetbarát és költségkímélő használatot alternatív vízvételi helyekről, mint esővíztárolók, ciszternák. A beépített hőkioldó megbízhatóan megvédi a szivattyút a túlmelegedéstől és a legnagyobb biztonságot nyújtja. A BP 4 Garden Set 3,5 m spiráltömlővel szűrővel és visszacsapószeleppel (G1" csatl.menet, 3/4" átmérő) lehetővé teszik az azonnali használatot.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.