Gardena 8757-37 Classic szőlőmetsző olló

Értékelés: 4,5 3 értékelés Márka: Gardena Katalógus száma: 773032

2 év garancia

Gardena 8757-37 Classic szőlőmetsző olló

GARDENA Classic metszőolló rendkívül keskeny, döntött vágófeje a szőlő és a gallyak pontos metszését teszi lehetővé. Az olló felső kése tapadásgátlóval van bevonva, az alsó kés nemesacélból készül. További információ

4540
4.5 3

4 540 Ft ÁFA-val
Már nem árusítjuk
További információ

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

A Gardena Classic szőlőmetsző olló (8757–37) tulajdonságai:

A precíziós élezésű metszőolló nedvhoronnyal és drótvágóval is rendelkezik. A metszőolló ergonomikus kialakítású karjai optimálisan illeszkednek a kézbe. A két fogási pozíciónak köszönhetően az ollóval erőteljes vágás és gyors metszés egyaránt végezhető. Az egykezes biztonsági zárral az olló könnyedén összezárható és kényelmesen tárolható.

  • Erőteljes vágás, gyors metszés: A kézbe ergonomikusan illeszkedő, puha elemekkel ellátott komfortmarkolat két vágási pozíciót tesz lehetővé, így erőteljes vágás és a gyors metszés is végezhető
  • Ergonomikus komfortkarok: A metszőolló ergonomikus kialakítású komfortkarjai kényelmesen illeszkednek a kézbe.
  • Szőlő és gallyak pontos metszése: Rendkívül keskeny vágófejének és tapadásgátlóval bevont precíziós élezésű késeinek köszönhetően a Classic metszőolló rendkívül pontos metszést tesz lehetővé.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Átmérője vágó 20 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.