SENCOR SMC 2100B Mikro-Hifi rendszer
20 990 Ft

2 év garancia

Sencor SMC 2100B Mikro-Hifi rendszer tökéletes választás minden zenekedvelő számára. Minőségi passzív radiátor hangszórói vezeték nélküli – Bluetooth technológiával történő – hanglejátszásra is képesek. Energiafogyasztása max. 20 W, névleges teljesítménye 10 W.

PANASONIC SC-PM250EC-S Mikro Hifi
32 990 Ft 32 490 Ft

2 év garancia

Panasonic SC-PM250EC-S készülékkel élvezhetjük az erőteljes, tiszta és dinamikus hangzást a LincsD-Amp erősítőnek köszönhetően. Kényelmes, vezeték nélküli otthoni zenevezérlést biztosít a Bluetooth Re-Master technológia. A Mikro HiFi összhangban van a belső terekkel, a kompakt és stílusos design remekül illik szinte bármilyen környezetbe.

SONY CMT-SBT20 Hifirendszer

SONY CMT-SBT20 Hifirendszer

Értékelés: 4,3
39 490 Ft

A klasszikus, háromdobozos formatervezésű CMT-SBT20 Hifirendszer minden szobában gyönyörűen mutat, és a szélesebb sztereóhangzás érdekében különálló elhelyezést is lehetővé tesz. Mindez azonban még nem minden – az NFC egyérintéses csatlakoztatás vezeték nélküli, Bluetooth® zenelejátszáshoz lehetővé teszi, hogy a zene, amelyet a szabadban hallgat, bent is hallható legyen. Hozza ki a legtöbbet kedvenceiből: CD-lejátszás, FM-rádió és USB-csatlakozás. A CMT-SBT20 egység otthont ad zenéi számára.

SENCOR SMC 4120B Mikro-Hifi rendszer
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az elegáns alumínium kialakítással rendelkező Sencor SMC 4120B Mikro-Hifi rendszer ideális választás minden zenekedvelő számára. Akár okostelefonról vagy táblagépről is kiválaszthatjuk a lejátszani kívánt zenét, hiszen az eszköz a beépített Bluetooth technológiának köszönhetően vezeték nélkül vezérelhető. Névleges teljesítménye 12 W, energiafogyasztása max. 20 W.

BLAUPUNKT MS30BT

BLAUPUNKT MS30BT

Értékelés: 4,6
37 990 Ft

Tegye még ütősebbé kedvenc zeneszámait a Blaupunkt MS30BT Minihifi segítségével! Hallgassa kedvenc dallamait okostelefonjáról, játssza le Bluetooth kapcsolaton keresztül zenetárát és kedvenc MP3-CD-it ezen a kompakt, univerzális hangrendszeren. A beépített USB töltőcsatlakozón át valamennyi készülékét feltöltheti, az okostelefonoktól kezdve a táblagépekig. Az audio-in bemeneti csatlakoztatás lehetővé teszi a hordozható médialejátszók audiobemeneti tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zenéit, az audiobemenet különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy mindehhez elég a hordozható MP3 lejátszót a hangrendszerhez csatlakoztatnia.

Sharp XL-B510BK

Sharp XL-B510BK

Értékelés: 4,6
23 990 Ft

2 év garancia

Sztereofón mikro hifirendszer, amin a Bluetooth funkciónak köszönhetően kiváló minőségben játszhatsz le zenét a mobilodról, tabletedről vagy a számítógépedről. Az USB bemenetnek lehetővé teszi, hogy a Sharp XL-B510BK a különböző CD formátumok mellett pendriveról is képes legyen zenét lejátszani.

Sharp XL-B510

Sharp XL-B510

Értékelés: 5
23 990 Ft

2 év garancia

A minőségi 40 W teljesítményű fa hangfalaknak köszönhetően a háztartásod a Sharp XL-B510BR mikrorendszerének gyönyörű élő hangzásában merül el, amint elindítod a CD/CD-R/CD-RW/CD-MP3 lemezek lejátszását, zene sztreamelés Bluetooth-n keresztül, vagy zenehallgatás USB forrásból. A készülék FM PLL tunerrel rendelkezik, 10 tárhellyel és szintén 6 móddal rendelkező ekvalizérrel.

PHILIPS MCM2300/12 Mikro zenei rendszer
33 490 Ft

Philips MCM2300/12 Mikro zenei rendszer tökéletes választás mindenki számára. A Bass Reflex hangsugárzók magával ragadzó hangzást nyújtanak, a digitális hangvezérlés pedig az optimalizált hangbeállításokról gondoskodik. Abban tér el a hagyományos hangszóródoboztól, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélnyomóval, és ez optimalizálja a kiadott alacsony frekvenciákat. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat midnen alkalommal.

PANASONIC SC-HC300EG mikrorendszer
53 490 Ft

Mikrorendszer CD mechanikával és FM rádióval. A Panasonic SC-HC300EG CD-R/RW lemezeket MP3 és CD-DA formátumban képes lejátszani. A kedvenc dalaidat Bluetooth-on keresztül is lejátszhatod mobilkészülékkel vagy tablettel, de a rádiót egyéb eszközökkel is párosíthatod.

PANASONIC SC-HC200EG Micro rendszer
40 990 Ft

Micro rendszer CD-meghajtóval és FM rádióval. A Panasonic SC-HC200 lejátszza a CD-R/RW MP3 és CD-DA formátumban. A kedvenc zenéidet továbbíthatod Bluetooth által közvetlenül a mobileszközödről vagy táblagépedről, csakúgy, mint más eszközökkel párosítva.

SENCOR SMC 4300B Mikro-Hifi rendszer
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

minőségi alumínium külsővel rendelkező Sencor SMC 4120B a zenekedvelők ideális társa. Akár okostelefonról vagy táblagépről hallgathatunk vele zenét, hiszen az eszköz a beépített Bluetooth technológiának köszönhetően vezeték nélkül vezérelhető. Energiafogyasztása max. 20 w, névleges teljesítménye 30 w.

PHILIPS BTB4800

PHILIPS BTB4800

Értékelés: 4,8
86 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

stílus, kifinomultság és elegancia csúcspontja az audió eszközök területén a modern Philips BTB4800 Bluetooth mikrorendszer , ami nem csak a divatos fémes paneljével, hanem a CD mechanikájával, az USB Direct üzemmódjával és az Audio-In bemenetével is lenyűgöz. A beépített hangszórók bassreflex-szel erős basszusokat biztosítanak, az RMS teljesítményük pedig 30 W.

SENCOR SMC 8000B

SENCOR SMC 8000B

Értékelés: 4,6
37 990 Ft

2 év garancia

A vonzó Sencor SMC 8000B mikrosystem fa-, és alumínium házzal rendelkezik, mely bármely szobában használható. Két közepes (2 × 20 W) és egy basszus (40 W-os) hangszóró, melyek kiváló harmonikus torzítással és jó hangminőséggel rendelkeznek. A zenehallgatást többféleképpen is lehetővé teszi például CD-ről, vagy AUX csatlakozóról, valamint készüléked is töltheted vele. Bluetooth vagy FM tuner automatikus hangolással, RDS és 40 állomás memóriával.

ECG XMS 144 U Mikrohifi

ECG XMS 144 U Mikrohifi

Értékelés: 5
19 990 Ft

Az ECG XMS 144 U Mikrohifi kompakt méretével és fekete dizájnjával bármelyik nappali díszévé válik. Kis mérete ellenére élénk és dinamikus hangzást biztosít. A CD lejátszás mellet rendelkezik AUX bemenettel, USB csatlakozási lehetőséggel, MP3 lejátszási funkcióval és FM-rádióval is, valamint kár 30 állomást is képes elmenteni.

PANASONIC SC-PM250BEG Hifi Rendszer
45 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PANASONIC SC-PM250BEG Hifi rendszer tökéletes házimoziélményt varázsol otthonába. A Dinamic Bass rendszernek köszönhetően telt basszusokat hallhatunk, kiszűri a felesleges zat és erősíti a hangzást. A Dab/Dab+ rendszernek köszönhetően a rádiót is kiváló minőségben foghatjuk. A 14 W-os teljesítményű készülék 2 csatornás hangszóró rendszerrel rendelkezik.

PHILIPS BTB2515

PHILIPS BTB2515

Értékelés: 3,8
54 990 Ft

Lejátssza a zenét játszik CD lemezekről, mint például a CD-R/RW/MP3 és képes MP3 fájlok lejátszására USB-forrásból – a Philips BTB2515 stílusos Bluetooth mikrorendszer egyszerűen egy sokoldalú audió eszköz, ami FM/DAB/DAB+ digitális tunerrel is rendelkezik. A bassreflex hangszórók RMS teljesítménye 15 W.

PHILIPS BTB2570

PHILIPS BTB2570

Értékelés: 3,7
74 990 Ft

Modern design, csodás audio felszereltség, RMS 70 W teljesítmény – stílusos Philips BTB2570 Bluetooth mikrorendszer lehetővé teszi, hogy CD lemezekről, USB forrásból, vagy FM/DAB+ rádióból hallgass zenét. Az eszköz képes mobiltelefont tölteni az USB-n keresztül, Audio-In bemenettel és minőségi bassreflex hangszórókkal ellátott.

PHILIPS BTM2660W

PHILIPS BTM2660W

Értékelés: 4,4
61 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akár még a falra is rögzítheted, mint egy képet – a BTM2660W BTM2660W Bluetooth mikrorendszer egyedi dizájnú testtel rendelkezik, amiben 20 W-os bassreflex hangszórókat, CD mechanikát, USB portot, FM tunert és Audio bemenetet rejt. A készülék képes telefonokat feltölteni és Multipair funkcióval rendelkezik.

PANASONIC SC-PMX92

PANASONIC SC-PMX92

Értékelés: 4,7
125 990 Ft 106 990 Ft

Mikrorendszer DAB tunerrel, amely dinamikus hangzást ad, és alkalmas magas felbontású audio számára. A Panasonic PMX92 természetes hangot kínál minimális torzítással, miközben a LincsD-Amp technológia kiküszöböli a digitális lejátszás zavarait – a csatlakoztatott forrás rezgését és zaját.

PHILIPS BTM2660

PHILIPS BTM2660

Értékelés: 4
61 990 Ft
+ ingyen szállítás

20 W-os teljesítménnyel rendelkező zenei rendszer, falra szerelhető. A Philips BTM2660 rendszer kompakt méreteinek és érdekes lapos szerkezetének köszönhetően felhívja magára a figyelmet, valamint lehetővé teszi a rendszer elhelyezését az asztalon vagy a polcon. Közben minden kimenet és vezérlőegység úgy lett elhelyezve, hogy egyszerűen elérhetők legyenek, bárhogyan is legyen a rendszer felszerelve. Ez a zenei rendszer rendelkezik USB csatlakozóval is, amelynek segítségével mobiltelefon töltőjeként is használható. A mindig aktív Bluetooth technológiának köszönhetően a zenei rendszer közvetlenül a mobiltelefonról is felébreszthető.

BLAUPUNKT MS12BT Mikrohifi

BLAUPUNKT MS12BT Mikrohifi

Értékelés: 4,2
33 490 Ft

Blaupunkt MS12BT Mikrohifivel minőségi zenét hallgathat és élvezheti a jó minőséget akár CD-ről, USB flash meghajtóról vagy okostelefonjáról a Bluetooth segítségével. Az FM tuner lehetővé teszi, hogy kedvenc rádióállomását hallgassa. Nagy teljesítményű erősítővel és jó minőségű hangszórókkal ellátott mikrohifi, amely egy kellemes hangulatot biztosít zenehallgatás közben.

BLAUPUNKT MS70BT

BLAUPUNKT MS70BT

Értékelés: 5
81 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szemet gyönyörködtető dizájn, fület gyönyörködtető hangzás – modern Blaupunkt MS70BT Bluetooth mikrorendszer hatására az egész háztartás az audio szerelmesévé válik. A készítésnél FM rádióval, PLL-el, CD meghajtóval lett felszerelve, a flash meghajtó csatlakoztatásához USB csatlakozóval és AUX bemenettel rendelkezik. RMS és 140 W teljesítménnyel, valamint kiváló hangzással büszkélkedhet, melyet 2 minőségi hangszóró biztosít.

PHILIPS TAM6805/10, fekete
99 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Design á la retro HiFi rendszerek, és mindemellett csodás hangzás – a Philips TAM6805/10 hatékony és elegáns Bluetooth mikrorendszer biztosan nem okoz csalódást. Zene streamelés Spotify Connect és WiFi kapcsolaton keresztül, CD lemezek lejátszása, zene lejátszása USB eszközről és audio kábellel összekötött zeneforrásból. A mikrorendszer teljesítménye 50 W, a hang a DSC módokkal állítható be.

SONY CMT-SBT100 Mikro HiFi

SONY CMT-SBT100 Mikro HiFi

Értékelés: 4,6
79 990 Ft

2 év garancia

Sony CMT-SBT100 2 hangszórós mikro HiFi beépített bluetooth-al. A Sony Bass Boost mélnyomóval felszerelt hifije, kitűnő választás otthonra vagy irodába egyaránt. A fekete-szürke dizájn jegyében megalkotott hifi rendszerhez USB csatlakozó segítségével könnyedén kapcsolhatunk más eszközöket is.

Sharp XL-B515

Sharp XL-B515

Értékelés: 4
40 990 Ft
+ ingyen szállítás

A minőségi 40 W teljesítményű fa hangfalaknak köszönhetően a háztartásod a Sharp XL-B515 mikrorendszerének gyönyörű élő hangzásában merül el, amint elindítod a CD/CD-R/CD-RW/CD-MP3 lemezek lejátszását, zene sztreamelés Bluetooth-n keresztül, vagy zenehallgatás USB forrásból. A készülék FM/DAB/DAB+ tunerrel rendelkezik, 10 tárhellyel és szintén 6 móddal rendelkező ekvalizérrel.

HYUNDAI RTC 182 SURIP

HYUNDAI RTC 182 SURIP

Értékelés: 2,9
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hyundai RTC 182 SURIP otthonába hozza a zenét! A lemezlejátszó alkalmas lemez, CD és SD kártyán található fájlok lejátszására, valamint lehetővé teszi az USB kábelen keresztüli csatlakozást is külső zenetárolókhoz. A lejátszó többfajta formátumot képes lejátszani, amellett digitális FM / AM rádió szolgáltatására is képes. A rippelő funkció lehetővé teszi CD/LP lemezei mp3 formátumba történő átalakítását.

GoGEN GOGMSC372BTU

GoGEN GOGMSC372BTU

Értékelés: 4,9
24 990 Ft

Tökéletes egészen az antennáig – a GoGEN cseh márka forró újdonsága, az MSC 372 BTU komoly konkurenciát jelent minden mikrorendszer számára. Ugyanis nemcsak stílusos designt kapott, hanem meggyőző 30 W teljesítményt, FM tunert, Bluetooth vezeték nélküli csatlakozást, előre beállított ekvalizert és SLEEP funkciót is.

PHILIPS TAM4205/12, fekete/ezüst
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Időtálló megjelenés, minőségi felszereltség, szuper hangzás – a Philips TAM4205/12 hatékony és elegáns Bluetooth mikrorendszer biztosan nem fog csalódást okozni. Zene- és podcast streamlés lehetőségét, CD lemezek lejátszását, USB eszközről, valamint audio kábellel csatlakoztatott eszközről történő lejátszását tesz lehetővé. A mikrorendszer teljesítménye 60 W, a hang a DSC módokkal állítható be.